GreekCharmed Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Έχω στείλει και νέους ελληνικούς υπότιτλους για το επεισόδιο 7x07 Someone To Witch Over Me
chris_charmed Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Kserei kaneis an to dvd tis protis season seiras charmed exei erthei stin ellada kai pou mporoume na oto broume?
GreekCharmed Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Kserei kaneis an to dvd tis protis season seiras charmed exei erthei stin ellada kai pou mporoume na oto broume? Στο δικό μου video club στην Γλυφάδα έχει έρθει με αγγλικούς υπότιτλους και σε 2-3 εβδομάδες θα φέρουν και τον δεύτερο κύκλο. Πάρε στο 210-9633929 να ρωτήσεις αν έχουν κατάστημα εκεί που μένεις για να σε εξυπηρετήσει. Στο Video Blue δεν έχουν τπτ
TheFunisher Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Στο δικό μου video club στην Γλυφάδα έχει έρθει με αγγλικούς υπότιτλους και σε 2-3 εβδομάδες θα φέρουν και τον δεύτερο κύκλο.Πάρε στο 210-9633929 να ρωτήσεις αν έχουν κατάστημα εκεί που μένεις για να σε εξυπηρετήσει. Στο Video Blue δεν έχουν τπτ Πως λέγεται το video club σου να έρθουμε και εμείς?
TheFunisher Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Imagine Video Club Καμιά διεύθηνση στο Internet έχει;
MixalisX Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Pantos re paidia h seira kai emena den mou aresei katholou, apla tin blepo otan den exei apolutos tipota allo. H idea tis seiras den einai asximi omos auto pou me eknebrizei einai oti to thema ''magises'' einai mia kali kalipsi gia na min einai kai auti alli mia xazoneaniki seira me tries adelfes kai ta erotika tous problimata. Sinexeia epanalambanetai h idia formoula. Toulaxiston mia apo autes goustarei kapoion o opoios h einai magos( kalos h kakos), h daimonas h telos pantos neos, oraios kai problimatikos. Endelos tixea oloi oi sindelestes tis seiras einai kato ton 30 kai oraioi, akoma kai oi mpatzoi!xexexe Einai xekatharo giati aresei stis ginekes h seira, poia den tha eithele na nai magisa kai na dalaveriazetai me mistirious kai oraious andres??? Pisteuo an eixe perisotera gumna kai slow-mosion tis treis adelfes me bikini stin paralia na polemane me kanenan demona h seira tha eixe ginei kult. :)
avenger Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Pisteuo an eixe perisotera gumna kai slow-mosion tis treis adelfes me bikini stin paralia na polemane me kanenan demona h seira tha eixe ginei kult. Ε δηλ ένα bay-witch-watching πράγμα δηλαδή?Καλή ιδέα φίλε που ξέρεις μπορεί και να το δούμε κάποια στιγμή.Πάντως το να δείς 2 εκ των 3 πρωταγωνίστριων γυμνές είναι το μόνο εύκολο,ειδικά η Milano δύσκολα βρίσκεις φωτογραφίες όπου είναι ντυμένη!
MixalisX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ε δηλ ένα bay-witch-watching πράγμα δηλαδή?Καλή ιδέα φίλε που ξέρεις μπορεί και να το δούμε κάποια στιγμή.Πάντως το να δείς 2 εκ των 3 πρωταγωνίστριων γυμνές είναι το μόνο εύκολο,ειδικά η Milano δύσκολα βρίσκεις φωτογραφίες όπου είναι ντυμένη! Opos ta les file! Pantos den exei bgalei akoma kati kalo se video opote exei akoma na prosferei polla sto koino tis. Pera bebaia apo kati b-class psilotsondes pou exei pexei.....
GreekCharmed Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Pantos re paidia h seira kai emena den mou aresei katholou' date=' apla tin blepo otan den exei apolutos tipota allo. H idea tis seiras den einai asximi omos auto pou me eknebrizei einai oti to thema ''magises'' einai mia kali kalipsi gia na min einai kai auti alli mia xazoneaniki seira me tries adelfes kai ta erotika tous problimata.Sinexeia epanalambanetai h idia formoula. Toulaxiston mia apo autes goustarei kapoion o opoios h einai magos( kalos h kakos), h daimonas h telos pantos neos, oraios kai problimatikos. Endelos tixea oloi oi sindelestes tis seiras einai kato ton 30 kai oraioi, akoma kai oi mpatzoi!xexexe Einai xekatharo giati aresei stis ginekes h seira, poia den tha eithele na nai magisa kai na dalaveriazetai me mistirious kai oraious andres??? Pisteuo an eixe perisotera gumna kai slow-mosion tis treis adelfes me bikini stin paralia na polemane me kanenan demona h seira tha eixe ginei kult. :) [/quote'] Eγώ δεν θα ήθελα να ήμουν μάγισσα και να νταρεβερίζομαι με μυστήριους και ωραίους άντρες...είν κακό αυτό? Το αν αρέσει η σειρά και σε ποιόν αρέσει η σειρά είναι δικαίωμα του καθενός. Και το θέμα "μάγισσες" όπως λες εσύ δεν είναι κάλυψη... αλλά εφόσον δεν σου αρέσει η σειρά πιστεύω πως δεν έχει νόημα να την υποστηρίξω σε σένα.
MixalisX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Eγώ δεν θα ήθελα να ήμουν μάγισσα και να νταρεβερίζομαι με μυστήριους και ωραίους άντρες...είν κακό αυτό?Το αν αρέσει η σειρά και σε ποιόν αρέσει η σειρά είναι δικαίωμα του καθενός. Και το θέμα "μάγισσες" όπως λες εσύ δεν είναι κάλυψη... αλλά εφόσον δεν σου αρέσει η σειρά πιστεύω πως δεν έχει νόημα να την υποστηρίξω σε σένα. Sorry kiolas alla ego toulaxiston tekmiriosa esto kai ligaki tin apopsi mou. Den tha me peiraze katholou na to ekanes kai esi kai makari na me epeithes kai na eblepa kai ego tin seira me allo mati. Kata ta alla h seira einai moufa
lazaross Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 τιποτα με αλληνισκους υποτιτλους παιζει για dvd σε Video Clubs?
GreekCharmed Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Sorry kiolas alla ego toulaxiston tekmiriosa esto kai ligaki tin apopsi mou. Den tha me peiraze katholou na to ekanes kai esi kai makari na me epeithes kai na eblepa kai ego tin seira me allo mati. Kata ta alla h seira einai moufa Mα δεν θέλω να σε πείσω να δεις την σειρά είτε με το ένα είτε με το άλλο μάτι. Κανέναν δεν προσπαθώ να πείσω να δει κάτι που δεν του αρέσει lazaros: Στο video club μου υπάρχει ο πρώτος κύκλος αλλά με αγγλικούς υπότιτλους. Ακόμα καμία ελληνική εταιρεία διανομής δεν έχει δώσει ανακοίνωση πως θα έχει τα δικαιώματα της σειράς Charmed Eπίσης απο σήμερα στο Star Channel αρχίζουν οι επαναλήψεις του 2ου κύκλου
TheFunisher Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 You are dead. Έτσι και σε πιάσω ρε GreekCharmed την πάτησες. Πήγα μέχρι τη Ν. Σμύρνη για να βρω το video club Imagine και μου είπαν πως Charmed dvds υπάρχουν μόνο στη Γλυφάδα. Ξέρεις που μένω, μένω στο Περιστέρι, Ξέρεις ποσο μακριά είναι η Ν. Σμύρνη και η Γλυφάδα απο το Περιστέρι. Για άνοιξε κανά χάρτι να δεις. Και άλλη φορά να λές ότι μόνο στη Γλυφάδα υπάρχουν Charmed dvds και όχι να στέλνεις τους ανθρώπους Ν. Σμύρνη και Π. Φάληρο.
GreekCharmed Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 You are dead. Έτσι και σε πιάσω ρε GreekCharmed την πάτησες. Πήγα μέχρι τη Ν. Σμύρνη για να βρω το video club Imagine και μου είπαν πως Charmed dvds υπάρχουν μόνο στη Γλυφάδα. Ξέρεις που μένω' date=' μένω στο Περιστέρι, Ξέρεις ποσο μακριά είναι η Ν. Σμύρνη και η Γλυφάδα απο το Περιστέρι. Για άνοιξε κανά χάρτι να δεις. Και άλλη φορά να λές ότι μόνο στη Γλυφάδα υπάρχουν Charmed dvds και όχι να στέλνεις τους ανθρώπους Ν. Σμύρνη και Π. Φάληρο.[/quote'] Με συγχωρείς πάρα πολύ αλλά η επίθεση που μου κάνεις είναι εντελώς άδικη και αγενής. Δεν σου είπα πήγαινε εκεί να τα βρεις. Έδωσα απλά το τηλέφωνο του δικού μου που είναι στην γειτονιά μου ώστε οι άλλοι που ενδιαφέρονται να πάρουν εκεί, να πούνε που μένουν, να τους πούνε αν στην περιοχή τους υπάρχει υποκατάστημα και να τους δώσουν το τηλέφωνο εκεί και να πάρουν τηλέφωνο να ρωτήσουν. Αν εσύ πήγες απο μόνος σου και ταλαιπωρήθηκες λπ, δεν είναι δικό μου το φταίξιμο. Δεν έστειλα κανέναν και πουθενά και γιαυτό ακριβώς τον λόγο, επειδή δεν ξέρω αν τα άλλα υποκαταστήματα έχουν Charmed DVD ή δεν έχουν, έδωσα μόνο το τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.