Προς το περιεχόμενο

Charmed - Οι Μάγισσες

GreekCharmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είδα άλλο thread για την σειρά αυτή και είπα να ανοίξω μια μιας και είμαι καινούρια εδώ στο Insomnia.

Όποιο fans υπάρχουν της σειράς αυτής μπορούν εδώ να βρίσκουν ότι χρειάζονται καθώς και στα 2 fan club της υπογραφής μου.

Η σειρά στην Ελλάδα έχει τελειώσει τον Απρίλιο ή Μάιο στον 6ο κύκλο και στην Αμερική τέλειωσε ο 7ος κύκλος.

Απο Σεπτέμβριο θα έχουμε στην Ελλάδα τον 7ο κύκλο και στην Αμερική τον 8ο και πιθανό τελευταίο.

Αν υπάρχουν έστω και λίγοι που τους αρέσει η σειρά, εδώ μπορείτε να λέτε ότι θέλετε και να ρωτάτε.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα με κολησε το charmed μικροβιο η γυναικα μου.

ειχαμε μεινει με την εντυπωση οτι ειχε τελειωσε για τα καλα το σηριαλ.

Τωρα που μας ειπες οτι θα δουμε αλλους 3 κυκλους ...μας εφτιαξες.

Δημοσ.

Όταν λες άλλους 3 τι εννοείς? Γιατί εδώ στην Ελλάδα έχουμε δει μέχρι και τον 6 :)

Τέλος πάντων, αν η γυναίκα σου και εσύ έχετε ακόμα μανία με τις Μάγισσες (εμένα πάντως ο άντρας μου όταν τις βλέπει βγάζει σπυριά) μπορείτε να έρθετε και στα fan club μας να γραφτείτε να μαθαίνετε τα πάντα.

Kαι φυσικά να πω ότι ο πρώτος κύκλος βγήκε τον Φεβρουάριο σε DVD (R1) και 6 Ιουνίου βγήκε και σε R2.

Δημοσ.

η κοπέλα μου έχει τρελλη πόρωση με αυτήν την σειρά.

της την κατέβασα όλη!

βλέπω κάνα επεισόδιο που και που.

η paige όλα τα λεφτά,τρελλο γκομενακι!χεχεχε!:razz:

οσο για τον ]nick[ , απλα την γνωμη του ειπε το παιδι!δεν παει να πει οτι αμα ανοιγουμε ενα topic πρεπει να απαντανε μονο οσοι ειναι υπερ, ετσι δεν ειναι!?:wink:

απλα θα προτιμουσα να μας πει και τα επιχειρηματα του!:)

Δημοσ.
Αν δεν σου αρέσει τότε γιατί μπήκες να ποστάρεις εδώ? Έκανες την μαγκιά σου τώρα δηλαδή?

ναι νιωθω πολυ μαγκας τωρα :D

σου απαντησε ηδη ο predator :

οσο για τον ]nick[ , απλα την γνωμη του ειπε το παιδι!δεν παει να πει οτι αμα ανοιγουμε ενα topic πρεπει να απαντανε μονο οσοι ειναι υπερ, ετσι δεν ειναι!?

Γιατι δεν μου αρεσει.χμμ... προσωπικα παντα[μην θιξω και τους φανατικους της σειρας :D], θεωρω οτι ειναι κλασσικη αμερικανικη μπουρδολογια με δηθεν υπερφυσικα και ψευτο-μαγειες, χωρις απολυτως κανενα νοημα η ενδιαφερον, βλεποντας 3 γκομενες να προσπαθησουν να πολεμησουν το "κακο" , ριχνουμε και λιγη κετσαπ[κανα φλιρτ, καποια μαλακιουλα], και ... here you go...

Δημοσ.

O M G!!

Charmed!!

Είμαι τρελλά πορωμένη με τη σειρά αν και δεν μετέχω σε fanclubs.

Το βλέπω πιο πολύ από "κοινωνικής πλευρας" το θέμα, δηλαδη τρια κορίτσια τα οποία έχουν ένα "μπελά" παραπάνω στο κεφάλι τους (να σώσουν τον κόσμο δεν είναι λίγο πράγμα και να μην αποκαλυφθούν) παρά το ότι έχουν μαγικές δυνάμεις κ μπορούν να κάνουν ότι θέλουν (που δεν μπορουν).

Ο Leo ως σύμβουλος τα πάει πολύ καλά κατα τη γνώμη μου.

Μπορεί να το παρατραβάω αλλά μου φαινεται ότι όλα είναι συμβολικά στη σειρά κ όχι τελείως εξωπραγματικά όπως φαίνονται και για αυτό με εντυπωσιάζει αν και δεν είναι πάντα έτσι. :)

Όσο για τον 8ο κυκλο μετά την στροφή στον 7ο κύκλο δεν θα μου άρεσε να συνεχίσει.

Φυσικά υπάρχουν άτομα με διφορετική άποψη και βλέπουν τα πράγματα απο διαφορετική οπτική γωνία, όπως ο ]nick[, αλλά ειναι πολύ υποκειμενικό το τι είναι μπούρδα και το τι όχι. (Αλιμονο αν είχαμε όλοι ίδια άποψη-καταστροφή του διαλόγου δλδ) :)

GreecCharmed πολύ με χαροποίησε η δημοσιευσή σου αν και δεν μπαίνω πλέον τακτικά και δεν θα μπορώ να την παρακολουθώ.

Τσαρμντ κ ξερο ψωμι! :P

Δημοσ.

Η Paige???

Καλη ειναι, αλλα σαν την Alisa Milano, δεν βαζω καμμια. ;-)

@GreekCharmed ..εννοουσα αλλουσ δυο τον 7ο και 8ο ....

Cheers

Δημοσ.

AnnaXatheis χάρηκα που βρήκα έστω και λίγους/λίγες ακόμα fan της σειράς. Όποτε θα έχεις χρόνο, μπορείς και να γραφτείς στα club μας και να παρακολουθείς όλα τα νέα της σειράς κατευθείαν απο την Αμερική μιας και συνεργάζομαι με πολλά αμερικάνικα και επίσημα site και έχω πληροφορίες απο εκεί.

Επίσης φτιάχνω τους δικούς μου ελληνικούς υπότιτλους για την σειρά οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τους βρει και αυτούς στo club.

Αυτή την φορά στον 8ο κύκλο τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ διαφορετικά μιας και έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην ζωή τους.

]nick[: Κάθε γνώμη είναι σεβαστή απλά με πείραξε λίγο ο τρόπος που είπες την λακαμία :P σορρυ αν σε προσέβαλα

Δημοσ.

Καταρχάς, καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της ινσόμνια, αγαπητή φίλη, με το πολύ αγαπητό θέμα.

Τις μάγισσες δεν ξέρω πως άρχισα να τις παρακολουθώ...είχα χάσει κάμποσα από τα πρώτα επεισόδια, και δεν ήξερα τι παιζότανε, αλλά το κόλλημα ήρθε μετά. Και πιο πολύ κόλλησα γιατί ήταν η Σάνον. Αυτή η κοπέλα και την μεγαλύτερη πατάτα να κάνει εγώ θα την γουστάρω. Ήδη αγαπημένη από το ΒΗ, ήταν και η αγαπημένη από τις 3 αδελφές. Η Μιλάνο, δε λέω, καλή, ο ορισμός της...πως να το πω που'ναι και κορίτσια τώρα εδώ...της γκομενάρας τέλος πάντων, αλλά η Σάνον είναι τυπάς, δε μασάει πουθενά.

Οσό αναφορά τη σειρά τώρα, η πρώτη σεζόν πιστεύω οτι είναι η καλύτερη που έχει βγει μέχρι σήμερα. Απο κει και μετά, ήρθε η κατρακύλα. Τα πρώτα επεισόδια της 2ης ήταν ωραία, μέχρι να μπει στην παρέα η πεητζ, αλλά μετά.. Τι βρυκόλακες γίναν, τι νυχτερίδες, τι γοργόνες... Άρχισε κάπου να γίνεται γελοίο το πράγμα, και κάπου εκεί σταμάτησα να βλέπω. Δεν ξέρω αν το πήραν πρέφα και οι επόμενες σίζονς είναι καλύτερες, μακάρι. Την πρώτη πάντως την έχω ήδη στην wishlist του play.

Δημοσ.
Ωραία σειρά πράγματι. GreekCharmed[/b'], τα DVD της σειράς υπάρχουν στα video club; Ξέρεις κάποιο;

Σε ένα μαγαζί που είχε ρωτήσει ένας φίλος μου του είπαν ότι θα έρθουν σύντομα :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα:)

Πράγματι ο πρώτος κύκλος της σειράς είναι ο καλύτερος απο όλους...αν και πιστεύω πως ο 8ος θα μας εκπλήξει αρκετά (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω) μιας και θα είναι αρκετά στριμωγμένες. Και εγώ προτιμώ Shannen Doherty αντί Alyssa Milano και ειδικά ακόμα πιο πολύ μετά απο το επεισόδιο που έγινε με την νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστούσε του χρόνου η Doherty.

Θα ήταν πρωταγωνίστρια της νέας σειράς Love, Inc με θέμα μια διευθύντρια γραφείου συνοικεσίων που βρίσκει για όλους ταίρι εκτός απο τον εαυτό της. Δυστυχώς το κανάλι αποφάσισε να μην την βάλει στην σειρά (αν και είχε προηγηθεί πολύ μεγάλης έκτασης διαφήμιση της ηθοποιού στο κανάλι) λέγοντας πως απλά το κοινό ήθελε κάτι άλλο. Αμέσως σχεδόν μόλις έγινε αυτό, το site και η εταιρεία της μητέρας της Alyssa Milano έκανε πρώτο θέμα στην κεντρική του σελίδα την απόλυση της Doherty με ηχηρό τίτλο "You're Fired" και με ένα άρθρο στην συνέχεια πολύ φαρμακωμένο. Για μένα αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος της Milano που αν και είναι στην εκτίμησή μου για τις φιλανθρωπίες της, δεν έχει πλέον τον σεβασμό μου.

Αλλά εννοείται πως η αγαπημένη μου είναι η Holly Marie Combs.

Όσον αφορά τα DVD της σειράς, έχετε πέσει στην καλύτερη περίοδο. 1η Φεβρουαρίου βγήκε στην Αμερική και Ζώνη 1 ο πρώτος κύκλος και 6 Ιουνίου στην Ευρώπη σε Ζώνη 2 πάλι ο πρώτος κύκλος. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως, ο πρώτος κύκλος της σειράς δεν έχει ούτε αγγλικούς υπότιτλους, ούτε ελληνικούς, ούτε extra. Εγώ σαν άρρωστη παρήγγειλα τον τον 1ο κύκλο απο την Αμερική (μαζί με το ημερολόγιο 2005) και μου ήρθε πολύ φτηνότερα σε αντίθεση με την Ζώνη 2 που η τιμή φτάνει περίπου τα 60 Ευρώ (χωρίς μεταφορικά). Για τον 1ο κύκλο σε Ζώνη 1 με το ημερολόγιο + μεταφορικά κλπ περίπου έδωσα 47 Ευρώ.

Τώρα, πάμε στην Ζώνη 2 που βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα. Στην γειτονιά μου υπάρχει ένα τεράστιο video club το οποίο έχει όλα τα γνωστά αλλά ειδικεύεται και σε σειρές σε DVD. Για να σας δώσω να καταλάβετε, έχουν Friends, Sex and the City, CSI, CSI Miami, Smallville, Buffy The Vampire Slayer, Dark Angel, Without A Trace, Kung Fu, Alyy McBeal, Everybody Loves Raymond, Stargate, Cleopatra 2050 (αν θυμάμαι καλά το νούμερο), 24, Angel και τόσα ακόμα που δεν μπορώ να θυμηθώ. Α..και το MacGuyver που θα φέρουν μέχρι τέλος του μηνός τον 1ο κύκλο. Τους ρώτησα την περασμένη εβδομάδα αν (μιας και 6 Ιουνίου βγήκαν τα Charmed DVD σε Ζώνη 2) αν σκέφτονται να τα φέρουν για ενοικίαση και μου είπαν ναι θα το κοιτάξουν. Ξαναμίλησα χτες μαζί με τον υπεύθυνο, μου είπε πως ήδη έκανε την παραγγελία και πως μέσα σε 2-4 εβδομάδες θα είναι στα ράφια για ενοικίαση.

Ουφ....αυτά....ότι χρειάζεστε μπορείτε να ρωτάτε και να ρίχνετε και ματιές στα club για ότι νεότερο.

Δημοσ.

Rose McGowan rulez ρεεεεε!:razz:

μονο για αυτην αξηζει η σειρα αλλα σσσσ μεταξυ μας ετσι!? :oops:

σιγα τη γκομενα την Alyssa Milano!τι της βρισκετε μωρε?ξενερωτη ειναι!:razz:

επισης γιατι την συγκρινετε με την doherty? αφου και οι 2 ηταν απο το πρωτο season στην σειρα!η rose μπηκε στην θεση της doherty και ειναι και κλασεις ανωτερη!

cheers!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...