Xabikos4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Λοιπόν σαν φοιτητής του τμήματος πληροφορικής του Α.Π.Θ. είπα να κάνω την επιτέλους την πρώτη μου εργασία με παράθυρα. Χρησιμοποιώ το Visual Studio .NET 2003 Professional μιας και μας το δίνουν δωρεάν απο τη σχολή. Με την βοήθεια απο ένα βιβλίο που αγόρασα ξεκινάω, καταφέρνω να κάνω ένα σημαντικό μέρος και ξαφνικά σε ένα build που έκανα μου βγάζει το εξής σφάλμα fatal error C1191: 'mscorlib.dll' can only be imported at global scope το πρόγραμμα τρέχει αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί να το κάνει αυτό στα ξαφνικά Οποιαδήποτε γνώμη, συμβουλή δεκτή
bandito Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Λοιπόν σαν φοιτητής του τμήματος πληροφορικής του Α.Π.Θ. είπα να κάνω την επιτέλους την πρώτη μου εργασία με παράθυρα. Χρησιμοποιώ το Visual Studio .NET 2003 Professional μιας και μας το δίνουν δωρεάν απο τη σχολή. Με την βοήθεια απο ένα βιβλίο που αγόρασα ξεκινάω' date=' καταφέρνω να κάνω ένα σημαντικό μέρος και ξαφνικά σε ένα build που έκανα μου βγάζει το εξής σφάλμα fatal error C1191: 'mscorlib.dll' can only be imported at global scopeτο πρόγραμμα τρέχει αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί να το κάνει αυτό στα ξαφνικά Οποιαδήποτε γνώμη, συμβουλή δεκτή[/quote'] Μάλλον γιατι πάς να φορτώσεις το mscorlib στο τρεχων namespace. Αλλα ρε γαμωτο... ΜΑΓΟΙ νομίζεται οτι ειναι αυτοί που απαντάνε; Γράφτε που σκατα το κάνει αυτο. Τι φοβάστε, μην σας κλεψουμε τον κώδικα;
Xabikos4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μάλλον γιατι πάς να φορτώσεις το mscorlib στο τρεχων namespace. Αλλα ρε γαμωτο... ΜΑΓΟΙ νομίζεται οτι ειναι αυτοί απαντάνε; Γράφτε που σκατα το κάνει αυτο. Τι φοβάστε' date=' μην σας κλεψουμε τον κώδικα;[/quote'] Κατ αρχήν ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον! Αυτό που μου λες δεν το κατάλαβα! Όσο για το ότι δεν παράθεσα τον κώδικα συγγνώμη δεν ήξερα οτι μπορούσε να βοηθήσει τόσο πολύ Ορίστε και ο κώδικας είναι σωσμένος σε αρχείο κεφαλίδας που το κάνω include σε ένα άλλο αρχείο κεφαλίδας #using <mscorlib.dll> #using <System.dll> #using <System.Windows.Forms.dll> #using <System.Drawing.dll> using namespace System; using namespace System::ComponentModel; using namespace System::Windows::Forms; using namespace System::Drawing; __gc public class AboutBox : public Form { private: Button* OKButton; public: AboutBox() { Text = S"Σχετικά με την εφαρμογή"; FormBorderStyle = FormBorderStyle::Fixed3D; Size = System::Drawing::Size(400,140); Label* label1 = new Label(); label1->Text = "Υλοποίση εισαγωγής και αναζήτησης σε B+ δένδρο"; label1 ->Font = new System::Drawing::Font(S"Arial",9,FontStyle::Bold); label1->Size = System::Drawing::Size(label1->PreferredWidth, label1->PreferredHeight); label1->Location = Point(20, 30); Controls ->Add(label1); Label* label2 = new Label(); label2 ->Text = "Καρυπίδης Χαράλαμπος Ιούνιος 2005"; label2 ->Font = new System::Drawing::Font(S"Arial",9,FontStyle::Bold); label2 ->Size = System::Drawing::Size(label2->PreferredWidth, label2->PreferredHeight); label2 ->Location = Point(20,30+label1->PreferredHeight+10); Controls ->Add(label2); OKButton = new Button(); OKButton ->Text = S"OK"; OKButton ->Size = System::Drawing::Size(40,25); OKButton ->Location = Point(340,75); OKButton ->Click += new EventHandler(this, &AboutBox::OKButton_Clicked); Controls ->Add(OKButton); } private: void OKButton_Clicked(Object* pSender, EventArgs* pArgs) {Close();} }; Λοιπόν κ θέλω πνευματικά δικαιώματα για όποιον τον χρησιμοποιήσει :grin: :grin: Δεν νομίζω να είναι πολλοί αν καταλάβεις κάτι κ μου πεις φίλε bandito θα σου είμαι ευγνώμων ΥΓ Στον κώδικα όπου βγάζει :grin: είναι : D
bandito Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Κατ αρχήν ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον! Αυτό που μου λες δεν το κατάλαβα! Όσο για το ότι δεν παράθεσα τον κώδικα συγγνώμη δεν ήξερα οτι μπορούσε να βοηθήσει τόσο πολύ Ορίστε και ο κώδικας είναι σωσμένος σε αρχείο κεφαλίδας που το κάνω include σε ένα άλλο αρχείο κεφαλίδας [snip] Για να μου σου βγάζει emoticons στον κώδικα να τον βάζεις μεσα σε \[code\] mplampla \[/code\] http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/vccore/html/vcerrFatalErrorC1191.asp Αυτο που ειπα ήταν. Απλο search sto google.
Xabikos4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Για να μου σου βγάζει emoticons στον κώδικα να τον βάζεις μεσα σε \[code\] mplampla \[/code\] http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/vccore/html/vcerrFatalErrorC1191.asp Αυτο που ειπα ήταν. Απλο search sto google. Να 'σαι καλά που ασχολήθηκες Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει το σφάλμα αλλά δεν μπόρεσα να βρω γιατί συμβαίνει. Κάθησα και έκανα καινούριο project και αντέγραφα σιγα τα κομάτια του κώδικα και είδα ότι μου βγάζει το σφάλμα μόλις πάω να ανοίξω ένα αρχείο μέσα σε μια φόρμα Θα δω τι θα κάνω! Thanks again!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.