Προς το περιεχόμενο

LOTR Battle For Middle Earth προβλημα

el_toro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω το αυθεντικο παιχνιδι καταρχας. Το στηνω ολα καλα.. ξεκιναω solο και μπαινω στο mines of Moria. Μεσα σε 2 λεπτα ΟΤΙ και αν κανω πεθαινουν ολοι οι ηρωες ξαφνικα!!!!!!

Τι στο δι@ολο φταιει μπορει να μου πει κανεις?

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα??

ΛΥΣΗ??????

Δημοσ.

Mα εψαξα πρωτα πριν ποσταρω. Ρωτησε στο συγκεκριμενο ποστ καποιος σχεδον το ιδιο που ρωταω και εγω και απαντηση δεν πηρε.

Κρασαρισματα δεν μου κανει γιατι μαλλον δεν προλαβαινει..... τεσπα αμα ξερει καποιος κατι σχετικα με το συγκεκριμενο προβλημα και ΟΧΙ για κρασαρισματα ας απαντησει.

Δημοσ.

Το πήρες πρόσφατα ή όταν βγήκε στην αγορά; Ρωτάω γιατί οι πρώτη έκδοσή του είχε μερικά προβλήματα, από την εγκατάστασή της μέχρι και το gameplay!

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε να κάνει με την έκδοση crack του παιχνιδιού (εκτός αν αναφέρεσαι στο original αλλά δεν απάντησες καταφατικά σε αυτό, οπότε υποθέτω ότι έχεις κόπια). Τότε που είχε ξανασυζητηθεί στο insomnia το είχαμε ξαναπεί. Για κάποιο λόγο δε μπορώ να βρω το τόπικ αυτό. Ίσως είχε γίνει delete γιατί ακριβώς αναφερόταν σε crack.

Τα προβλήματα που είχε η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού δε συμπεριελάμβαναν το συγκεκριμένο που περιγράφεται εδώ, καθώς αυτό ήταν οφειλόταν στο λόγο που λέω πιο πάνω...

Δημοσ.

Κατ'αρχάς λέει ο el_toro στο πρώτο του post, στην πρώτη πρόταση ότι το έχει αυθεντικό!:D

Nαι, είχε ξανασυζητηθεί αλλά δεν οφειλόταν μόνο στο crack, αφού γνωρίζω ότι πολλοί επέστρεψαν το παιχνίδι εκεί όπου το αγόρασαν και προμηθεύτηκαν νέο καθώς είχαν προβλήματα που ξεκινούσαν από την εγκατάστασή του...

Δημοσ.

ΝΑΙ αυθεντικο το εχω. Δεν το αγορασα το πηρα απο ενα φιλαρακι μου ο οποιος το τελειωσε και ειναι απο τις πρωτες κυκλοφοριες... με σιγουρο το προβλημα της εγκαταστασης.... αλλο προβλημα δεν υπηρξε. Το προβλημα μου παντως το ελυσα με απεγκατασταση και επανεγκατασταση.

Παντως ρε παιδια αν και ειμαι κατα της πειρατειας... εχω 100% αυθεντικα δεν λεει να δινεις 40-50 ευρωπουλα και να μην μπορεις να παιξεις.....

υ.γ. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και...... aragorn δεν πειραζει για την στραβωμαρα, ΟΛΟΙ εχουμε και καποιο ποσοστο (ασε που εχεις και nick πρωτο!!)

LOTR RULEZ

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βιαζόταν η εταιρεία να το βγάλει στην αγορά για να προλάβει τις γιορτές των Χριστουγέννων και από ότι φάνηκε η βιασύνη αυτή δεν της έκανε πολύ καλό...;)

Δημοσ.

Εχει βγει το patch 1.02 πριν λιγες μέρες που διορθώνει πολλά πράγματα.

Το παιχνίδι ειναι τρομερό, τετοιο ξύλο εχω να ρίξω απο το conquerors το δε single player καταπληκτικο!

Ρίξτε μια ματιά στο massive mod που εκτινάσει το population limit στο 2000 μιλάμε για σφαγή χωρίς προηγούμενο.

Το δε σύστημα κατα τις αντιγραφής σπαζοκεφαλιά, σε παρα πολυ γνωστή αλυσιδα net cafe δεν ειχαν ιδέα πως να το τρέξουν και σπατάλισα 2 ώρες απο την ζωή μου για να το κάνω να τρέξει σε lan με κλειδωμένο το pc.Και όχι φυσικά γιαυτούς τους αρούγκαλους αλλα για να παίξω με την παρέα μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...