Προς το περιεχόμενο

Fax στο PC?

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια επειδη ενας γνωστος μου πηρε fax και θελει να μου στειλει καποια πραγματα ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει το pc fax εγω βρηκα ενα της Symantec το WinFax PRO αλλα δεν εβγαλα ακρη με τις ρυθμισεις εχει κανεις το ιδιο προγραμμα να με βοηθησει η εχετε να προτεινετε κατι αλλο

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πρόγραμμα fax. πολύ απλό στη λειτουργία και πολύ αποτελεσματικό, έχουν τα Windows XP, μόνο που δεν μπαίνει στην εγκατάσταση, πρέπει να το βάλεις εκ των υστέρων από την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Επίσης καλά προγράμματα είναι τα VentaFax και MightyFax.

Δημοσ.

Το WinFax δεν έχει τίποτα "περίεργες" ρυθμίσεις. Αφήνεις να κάνει setup το πρόγραμμα με ανοιχτό το Modem και τελείωσες. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, όπως πότε να σηκώνει την γραμμή, το νούμερο που θα φαίνεται όταν στέλνεις fax, μπορείς να τα φτάξεις από τα Options του προγράμματος όταν τελειώσει το setup.

Αν χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαστε.... ;-)

Sam

Δημοσ.
Το WinFax δεν έχει τίποτα "περίεργες" ρυθμίσεις. Αφήνεις να κάνει setup το πρόγραμμα με ανοιχτό το Modem και τελείωσες. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές' date=' όπως πότε να σηκώνει την γραμμή, το νούμερο που θα φαίνεται όταν στέλνεις fax, μπορείς να τα φτάξεις από τα Options του προγράμματος όταν τελειώσει το setup.

Αν χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαστε.... ;-)

Sam[/quote']

απλα το ρυθμιασα κανονικα αλλα οταν πιγενε καποιος να μου στειλει δεν τα δεχοταν και οτανν πηγαινα να στειλω πηγαινε να το στειλει και μου ελεγε κατι με error couldn't find dial tone καπως ετσι δα δω και θα σας πω αναλυτικα

Δημοσ.

Δοκίμασε απο τις ιδιότητες του modem να απενεργοποιήσεις το "wait for dialing tone" και πες μας τι έγινε...

Sam.

Δημοσ.

Αν εννοείς τις ρυθμίσεις για το modem, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Απλά όταν θα κάνεις εγκατάσταση το prog, θα αφήσεις το modem ανοιχτό και να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει άλλο prog που να το χρησιμοποιεί (πχ dialup σύνδεση).

Από εκεί και πέρα, δεν έχει να κάνεις κάποια άλλη ρύθμιση για να δουλεύει. Οι ρυθμίσεις που έχει είναι προαιρετικές και αφορούν κυρίως αυτά που είπα πιο πάνω. Εσώ τι είδους ρύθμιση θέλεις να κάνεις?

Sam

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...