Προς το περιεχόμενο

DVD - που καιει

freskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα περιγραψω πιο κατω 1 προβλημα που συμβαινει τελευταια κ' ειναι σπασιμο νευρων κ' χρηματων.

Εχω το αντιγραφικο Toshiba SDR5372 με το τελευταιο του επισημο firmware TU-55.

Χρησιμοποιω το nero για τις αντιγραφες.

Tις τελευταιες μερες,

οταν παω να γραψω dvd με κατι που ειναι στο δισκο μετα απο successfull burn κ' επανεισοδο του δισκου στο drive, εχει σαν αποτελεσμα να μην αναγνωριζεται. Φαινεται σαν μοναδα cd με χωρητικοτητα 0byte(μεσα στον explorer) κ' κατα συνεπεια ειναι 1 ακομα αχρηστο δισκακι. (Απο κατω φαινεται γραμμενο)

Δοκιμαζω κ' στο dvd-rom μηπως το αναγνωρισει αλλα τπτ.

Μολις δοκιμασα disk-disk copy κ' καταφερνει να το αναγνωρισει μονο το dvd-rom.

Το 'χει παιξει το αντιγραφικο?

Μαλλον... Καποιος με παρομοια ιστορια? Το αντιμετωπισε?

Aποτελεσμα : 25 dvd καμμενα περιπου & counting

Δημοσ.

Και λεγοντας RMA εννοεις? (Nα το παω πισω στο μαγαζι?)

Σημερα εγραψε 2ο session σε 1 δισκο κ' το αναγνωριζει.

Οποτε θυμαται γραφει .

Δημοσ.

Πάντως αφού βλέπεις οτι σου καίει δισκάκια καλίτερα πάρε ένα επαναγράψιμο dvd και κάνε με αυτό τις δοκιμές σου.Δεν είναι ανάγκη να καίς τόσα δισκάκια και να τα πετάς.Πρόσεχε μόνο γιατί αν έχει πρόβλημα το recorder είναι πολύ πιθανόν να σου χαλάσει και το επαναγράψιμο και να μην μπορείς να το κάνεις ξανά format.

Πάντος πρίν το επιστρέψεις κάνε μια δοκιμή να γράψεις και με άλλο πρόγραμμα όπως το disc juggler professional 4.

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι το επαναγραψιμο το γραφει και το διαβαζει κανονικα.

Θα δοκιμασω κ' το προγραμμα αν ειναι.

Για να το επιστρεψω στην toshiba μαλλον χρειαζεται κ' αποδειξη αγορας ε?

(να φαινεται πριν ποσο καιρο αγοραστηκε)

Δημοσ.

Απορώ πως δεν σου είπε ακόμη κανείς να αλλάξεις media...

Το επανεγγράψιμο να υποθέσω ότι είναι άλλη "μάρκα"...

Δημοσ.
Απορώ πως δεν σου είπε ακόμη κανείς να αλλάξεις media...

Το επανεγγράψιμο να υποθέσω ότι είναι άλλη "μάρκα"...

Και εγώ αυτό θα πρότεινα αρχικά αλλά επίσης και να δοκιμάσει να γράψει με άλλο πρόγραμμα τα δισκάκια!

Δημοσ.

Το επανεγραψιμο κ' τα δισκακια ειναι TDK +

(μεχρι τωρα δεν ειχε προβλημα με αυτη τη μαρκα, εχει γραψει 100 περιπου τετοιους δισκους)

Σημερα εγγραψε με το Nero παλι (καθε μερα + μια εκπληξη :)), μερικα avi σε DVD.

Μεχρι στιγμης αρνειται να γραψει 1 bin + 2 iso μαζι, κ' πολλα μικρα avi σε 1 DVD (τα γραφει αλλα δεν διαβαζονται).

Ισως με αλλο προγραμμα να τα καταφερει. Ποιος ξερει B)

Τι θεμα ειναι αυτο παντως. Το nero δλδ εχει προβλημα με τη συγκεκριμενη συσκευη για ορισμενα compilation? Τι παιζει...?

Δημοσ.

Θυμάσαι πόσο καιρό το έχεις,πόσα δισκάκια έχεις γράψει μ΄αυτό και πόσες ώρες το έχεις χρησιμοποιήσει,ακόμα και ripάροντας;

Κάτω από δύο χρόνια -ας λένε ότι θέλουν όλοι,ΕΟΚ είμαστε,διετία παίζει η εγγύηση- το πας πίσω και στο αλλάζουν,διαπιστωμένα και σίγουρα!

Αυτά έχουν dtmf.Κάποιος πιό έμπειρος από μένα θα σου εξηγήσει τι είναι αυτό.

Η εντατική χρήση επιφέρει και ανάλογη καταπόνηση στον μηχανισμό ,στα μηχανικά εν γένει μέρη.Έχω αλλάξει ένα ως τώρα(=λιγώτερο από δύο χρόνια χρήσης) και έχω πετάξει άλλο ένα (περισσότερο από δύο χρόνια).

Υ.Γ.Για να μη μπλέξεις με rma κλπ,ελπίζω να έχεις κρατήσει την απόδειξη αγοράς και να πας με αυτή στο μαγαζί που το αγόρασες.

Δημοσ.

Το recorder εχει απο τον Ιανουαριο.

Εχει γραψει 100 δισκους περιπου κ' απο αναγνωσεις δεν εχει κουραστει κ' παρα πολυ

(προτιμο το rom πιο συχνα για αυτη τη δουλεια, rip 1-2 αν εχει κανει)

Δλδ τωρα εχει 'ζεσταθει', δεν κουραστηκε κ'ολας. Χωρια που δεν εχει προβλημα εγραφης γενικο,

αλλα μονο σε ορισμενα compilation απ' οτι φαινεται (πολυ κουφο ειναι αυτο :-?)

To dtmf ειναι οι εγγυημενες ωρες καλης λειτουργειας μπς? (100000 νομιζω εχω δει γ' αυτο το μοντελο στο site)

Αν δω και συνεχιζει να μην γραφει τα παιχνιδια για ν'αδειασει ο χωρος :-x θα κοιταξω να το παω πισω, υπαρχει "αποδειξη", ειναι κ' εντος εγγυησης :smile: .

Δημοσ.

Εμένα πολυ παλιά είχε αρχίσει να κάνει κάτι τέτοια τρελλά το PHILIPS 3610 που είχα. Όταν άρχισαν τα προβλήματα έκαιγε όλα τα cdr αλλά έγραφε cdrw. Μετά απο καιρό σταμάτησε να γράφει και τα cdrw οπότε πήρα καινούριο.

Δημοσ.

Και το κουφο εντελως!

Σημερα πηρα μια καινουργια μπαντα με dvd και καταφερα να γραψω ολα τα compilation που καιγοτανε.

Καλη φουρνια απο δισκους?

Ξεκολησε το κεφαλι του?

Οτι και να 'ναι καλα να ειναι γιατι αδειασε ΕπιτελουΣ ο χωρος :grin: .

Τι να πω merphy is on the move!

Ευχαριστω για την κατανοηση :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...