satuser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 pjpaok ego tha ithela na ksero ton dekti pou tha theleis na pareis ton theleis mono gia na vlepeis nova kai alpha i ton theleis gia na vlepeis kai ksena mpouketa.meta ti exeis skopo na exeis stathero piato i kinito?tha deis tis anagkes sou kai tote tha psaxteis analoga kai gia ton dekti.epidi prosopika exo dokimasei olous tous dektes tis agoras ego exo humax gia pio logo oxi giati exi piotita ikonas i ixou ala giati me mia karta kathomai kai vlepo 3 sistimata (irdeto,seca,viacess) kai den xreiazomai oute na plirono modules kai na kathomai kathe fora na ftiaxno 3 kartes.skepsou ti theleis kai ti zitas kai tote tha sou proteino dekti kai episis o humi kati pou ksexasa na to po einai kai o pio grigoros apo olous sto zapping kai apo nokia kai apo echostar kai apo samsungh(auton eidika doro na mou ton kanane den tha ton eperna me tipota)filika enas satuser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 skepsou omos file mou poso kanei o humi!!!ke poso oi alloi dektes!oso gia ton sumsung ton exeis dei?ki ego eixa tin idia apopsi me sena alla molis ton eida tralathika apo tin taxitita !!o humax eine poli kalos,alla prepei aftos pou tha ton parei na gnorizei pos tha ton doulepsei!an den xerei na ton patsarei ke na kanei kartes 3 se 1 ke paei ke ta akoubaei se 'eidikous "tote 'vrase oriza"<BR>ke mi mou peis oti me ton humax vlepeis perisotera ke xoris provlimata apo afta pou vlepo ego me xexoristo viaccees,seca ke irdeto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satuser Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 file satkiler exeis dikio gia ton kosto tou humax gia auto rotao ton jpaok gia ti xrisi ton theli ean thelei mono gia nova kai alpha safos na paei na parei apo tous pio ftinous dektes ean thelei na arxisei ta piramata tha tou proteina ton humax me kleista ta matia na edine kai ala 50000xiliarika na eperne ena programer kai den tha xriazotane na plironei ton kathe epitidio gia na tou ftiaksei mia karta apo ta pio efkola einai na ftiakseis mia karta gia na vlepeis ksena kanalia episis tha ithela na mou peis pia mpouketa pianeis parapano se viacess i seca pou den ta piano se ds9 ego,skepsou episis kai to alo tora pou vgalane gia ton humax to 4o sistima to nagra ara milame me mia karta 4 sistimata vale 4 module na deis poso kanoun kai skepsou ean einai ftinos o humax?<BR>filika satuser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 file satuser simfono mazi sou 100% edaxei?<BR>aplos i enstasi mou eine oti prepei kapoios na exei programmergia na ftiaxnei tis 3 se 1 kartoules tou ke na patscarei monos tou ton humi.<BR>den exo kamia enstasi gia tin axia tou aplos gia kapoion pou den exei idea eine enas aplos dektis me ensomatomeno cam irdeto ke tipota parapano. gia kapoion pou xerei eine fovero ergaleio.alla apo oti vlepo o filos mas prepei na eine arxarios ke borei na bei se peripeteies(ase pou borei me ta diafora patch na kleei ton dekti tou!!)an eine gnostis i thelei na ginei ke tou aresoun ta peiragmata kalos!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.