Προς το περιεχόμενο

Αγορά Scanner

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω καποιο scanner κυριως για να σκαναρω μερικα βιβλια που εχω.Εψαξα λιγο και μαλον καταληγω σε Canon.Επειδη βλεπω οτι στο low end των canon flatbed η αναλυση ειναι στα 1200 x 2400 dpi, θα ηθελα να ρωτησω αν αυτη η αναλυση επαρκει για βιβλια τα οποια δεν εχουν μονο κειμενο αλλα και γραφικα charts.Επισης βλεπω στο site της canon οτι υποστηριζουν ολα τα μοντελα ' Advanced Z-lid for book or magazine scanning'.Μηπως ξερετε τι ειναι αυτο ακριβως?Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ένα βιβλίο για παράδειγμα?

CANON είναι τα καλύτερα κατά την απόψή μου...

Ειδικά αν πάρεις κάποιο που δεν χρειάζεται τροφοδοτικό...

Έχω 3 χρόνια το canon lide 30 ....απροβλημάτιστο.

Έχω σκανάρει βιβλία και βιβλία...

Δεν είναι το καλύτερο για σκανάρισμα φωτογραφιών....

πάρε canon ...

Τωρα με μπερδεψατε.Υπαρχει προβλημα λετε για το σκαναρισμα βιβλιων?Σκεφτομαι να παρω το CANONSCAN 3000EX .(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.207600)

Τωρα με μπερδεψατε.Υπαρχει προβλημα λετε για το σκαναρισμα βιβλιων?Σκεφτομαι να παρω το CANONSCAN 3000EX .(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.207600[/url'])

Εγώ πάντως σου προτείνω HP να πάρεις!Φτηνά και καλά μοντέλα,και το όνομα εγγύηση!

Ξαναγράφω...

Στο σκανάρισμα βιβλίων - κειμένου είναι πολύ καλοί οι canon.

Στο σήκωμα[κενό] όταν διπλώνεις το βιβλίο ...δεν θα βρεις σκανερ που να στο κάνει καθαρό σαν το υπόλοιπο της σελίδας που εφάπτεται...Η λύση : πατάς καλά την σελίδα που έχει "ανασήκωμα" ...

οι HP είναι καλοί αλλά έχουν προβλήματα με το "μοτεράκι" Είχα 3 σκάνερ ΗΡ [ λόγω εγγύησης μου τα άλαζαν]...και βρήκα την υγειά μου με τον canonscan lide 30...το φτηνό μοντέλο ..Όταν τον πήρα υπήρχε και ο canonscan lide 20..πήρα τον 30 και αν πάθει κάτι, που δεν το βλέπω, θα πάρω πάλι τον ίδιο αν τον βρω.....

3 χρόνια 1 canonscan lide 30..

2 χρόνια 3 HP...τα οποία όντως έχουν καλή εγγύηση[σερβις] μου τον άλλζαν χωρίς δεύτερη κουβέντα...

Exo enan palio Primax Colorado (CCD) poy ta idia vivlia me thn idia apostash sto "shkoma" ta vgazei teleia.Milame gia xontra vivlia ton 1500 selidvn po oso kai na pieseis den erxontai se plhrh epafh.Ektos apo ayto o Canon einai poly kalos pantos.Eyxomai kalh epilogh

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...