Προς το περιεχόμενο

2 Pc συνδεδεμένα με crossover

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενώ μπορούσαν να δούν το ένα το άλλο, τώρα που εγκατέστησα και στα 2 το Service Pack 2, δεν μπορω να δω τα αρχεία που κάνω share, μου λέει να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή του δικτύου

σε όποιο pc και αν προσπαθήσω να συνδεθώ είτε από το 1 στο 2 είτε από το 2 στο ένα το ίδιο συμβαίνει το ίδιο και με το firewall των windows απενεργοποιημένο, τι μπορεί να έχει αλλάξει;

υπόψιν ότι δεν ζητάει επανεκκίνηση μετά το στήσιμο του δικτύου

Υ.Γ. να προσθέσω ότι το ένα pc δεν βλέπει το άλλο στο δίκτυο δηλαδή είναι σαν να βρίσκονται και τα δύο σε άλλο domain, που όμως δεν συμβάνει! ενώ μέσω remote desktop μπορώ να συνδεθώ στο άλλο pc κανονικά

Δημοσ.

αν γράψεις στην εκτέλεση \\to_allo_pc συνδέετε? εγώ από τότε που έβαλα SP2 δεν μπορώ να στείλω μήνυμα με το net send.

Δημοσ.
αν γράψεις στην εκτέλεση \\to_allo_pc συνδέετε? εγώ από τότε που έβαλα SP2 δεν μπορώ να στείλω μήνυμα με το net send.

Είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία Messenger? Start->Run->services.msc και δες αν είναι ενεργή. Επίσης πρόσεξε μήπως παίζει τίποτα με το firewall των Windows.

Δημοσ.

δες αν είναι ενεργό το firewall των windows και κλείστο.αν δεν πετύχει αυτό

ξαναστήσε το δικτυό σου.

Δημοσ.

το firewall όταν δημιουργείς το δίκτυο ενεργοποιείται μόνο του από τα windows, φυσικά το έκλεισα και δημιούργησα την σύνδεση άπειρες φορές από την αρχή

τα συμπεράσματα που έβγαλα ως τώρα είναι τα εξής:

1-To Remote Desktop, δουλεύει και μπορώ να χειρίζομαι κανονικά το 2ο pc, το οποίο δεν έχει extra πληκτρολόγιο και ποντίκι

2-όταν προσπαθώ να δω από το κεντρικό pc ποιοι Η/Υ είναι συνδεδεμένοι δεν βλέπει ούτε τον ευατό του!

3-αλλά μπορώ να κάνω ping απο τον κάθε Η/Υ

4-το 2ο pc, βλέπει στο MSHOME, κανονικά τον ευατό του

5-ουσιαστικά είναι σαν το 1ο να είναι σε άλλο δίκτυο και το δεύτερο σε άλλο, αλλά το 1ο δεν βλέπει ούτε τον ευατό του μέσα σε αυτό και αυτό είναι το κουφό!!

6-το δίκτυο είναι και στα 2 το MSHOME

Δημοσ.

Μια ιδέα μόνο:

Από τα "Εργαλεία"-->"Επιλογές Φακέλων"-->"Προβολή"-->Απενεργοποίησε την επιλογή για "Χρήση απλής κοινής χρήσης αρχείων". Με ενεργοποιημένη αυτή, δεν μπορούσα να συνδεθώ με την default admin share C$... Ίσως λυθούν αρκετά προβλήματά σου..

Δημοσ.

δεν δούλεψε ούτε αυτό :(

θα δοκιμάσω να το στήσω από την αρχή με άλλο όνομα το δίκτυο μήπως φταίει αυτό και θα σας πω τι έγινε

Δημοσ.

τελικά δούλεψε!

για να λουλέψει όμως το έστησα από την αρχή με νέο όνομα δικτύου και ονόματα Η/Υ, και τελικά μπορώ να μοιράσω αρχεία μεταξύ των 2 το Firewall προς το παρόν δεν μου προκαλεί πρόβλημα

σας ευχαριστώ όλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...