lazaross Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 θελω να μεταφερω δεδομενα απο ενα υπολογιστη σε καποια αλλη συσκευη. αλλα δεν θελω να χρειαζεται να εγκαταστησω εχτρα hardware και software στον υπολογιστη. μπορω να το κανω ασυρματα? ενδιαφερομαι κυριως για μεταφορα δεδομενων απο τους υπολογιστες στα net-cafe, επειδη εχουν ασυρματη, οποτε καταλαβινετε κατεβαζω σε μια ωρα περιπου 700mbs.. εκτος απο usb,cd-rom,εξωτερικο δισκο, κατι αλλο υπαρχει??
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 tha prepei na kaneis rithmiseis gia na pexei to asirmato diktio kai den xero an to afinei autos pou exei to internet kafe.tha prepei na baleis paromoies ip ktl ktl.einai arketa diskolo diladi opote kalitera external storage.
MpOuZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 θελω να μεταφερω δεδομενα απο ενα υπολογιστη σε καποια αλλη συσκευη. αλλα δεν θελω να χρειαζεται να εγκαταστησω εχτρα hardware και software στον υπολογιστη. μπορω να το κανω ασυρματα? ενδιαφερομαι κυριως για μεταφορα δεδομενων απο τους υπολογιστες στα net-cafe, επειδη εχουν ασυρματη, οποτε καταλαβινετε κατεβαζω σε μια ωρα περιπου 700mbs.. εκτος απο usb,cd-rom,εξωτερικο δισκο, κατι αλλο υπαρχει?? Δεν το κάνεις λίγο πιο λιανό? Τι θες να κάνεις ακριβώς? Μένεις κοντα στο net cafe μήπως?
gfilippas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 θελω να μεταφερω δεδομενα απο ενα υπολογιστη σε καποια αλλη συσκευη Ούτε εγώ έβγαλα άκρη. Τι είδους συσκευή δηλαδή;
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 thelei na ta metaferei se alli siskeui pou na min einai skliros pou na min einai stick.thelei na ta metaferei se kapoia siskeui pou tha einai asirmati gia na rixei epitopou ekei oste na min xriastei na perasei software i kati allo.kai tou exigisa oti gia na ta stilei kapou me asirmato tha prepei na piraxei rithmiseis endexomenos opote autos pou exei to net kafe den tha to kanei pisteuo.dia mageias na ta pareis den ginetai.
Dark_son20 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 to stick einai i kaliteri lisi kaneis den tha sou pei tpt exei kai enan asirmato skliro i asus gia teties faseis alla an emena epezes me to diktio mou kai imoun o magazatoras tha se plakona stis mapes kalitera me to stick para na mperdefteis se kseno diktio
lazaross Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 μα υποθτω οτι δεν θα αφηνουν ουτε stick! εδω σου λενε οτι θελουν 3 ευρω για εγγραφη δεδομενων σε cd! επισης οι υπολογιστες δεν ειναι διπλα στις οθονες αλλα κατω και δεν τους φτανω ουτε αμα βαλω το ποδι μου!!! δλδ πρεπει να παω εγω κατω και να κανω εξορρυξεις..!
Greg7vas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 μα υποθτω οτι δεν θα αφηνουν ουτε stick!QUOTE] ?! POY?!
lazaross Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 σε ενα megabyte. στα αλλα 2 net cafe που υπαρχουν εχουν isdn συνδεση, οποτε..
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 poloi afinoun na exeis stick opote prepei na rotiseis.pantos min kaneis kati monos sou kai ta akouseis meta.alos tropos den iparxei.
MpOuZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 lazaross εγώ προσωπικά, που και που, κάνω χρήση των υπηρεσιών των internet cafe και χρησιμοποιώ ελεύθερα τη flash memory όπως επίσης και το usb external case φορητού 40gb . Δεν νομίζω ότι παραβιάζεις κάποιον κανόνα λειτουργίας. Και αν μου κάνει κάποιος παρατήρηση πολύ απλά θα χάσει ενα πελάτη... Δεν τους συμφέρει.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 opos ta ipes mpouz.internert kafe iparxoun pola kai ama autos den thelei kapoios allos den tha exei problima.opote autoi xanoun oxi o xristis.pou den pisteuo oti tha tous piraxei.
lazaross Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 στα cafe Που πατε ομως υπαρχει οτι η χρεωση για εγγραφη cd ειναι 2,3 ευρω?
Dark_son20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 nai pantou ta cd ta exoun sta ipsi einai stin logiki katevazes kai tha me vazeis na grafo kiolas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.