The_player Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Λοιπόν ....Νεο παιχνίδι ήρθε στο μυαλό μου ....Ξεκινάμε βάζoυμε ένα τραγουδάκι και ο επόμενος κανει το Mix....(δίνει δηλαδη ποιό θα είναι το επόμενο τραγουδι) Τα τραγούδια πρεπει να ταιριάζουν μεταξύ τους....με πολλούς τρόπους....είτε σαν μελωδία ---Beat - Λογια ...κτλ....Αυτος που μιξάρει κανει και τη περιγραφή πως θα μπει το επόμενο τραγουδάκι.... Ξεκιναω και με ένα παραδειγμα... Mamas & The Papas - California Dreaming.... και την ωρα που μπαινει το refrain... Royal Gigolos - California Dreaming να ξεκιναει απο το refrain της Dance αυτης εκτέλεσης.. Για παμε ο επομενος.............. Οταν μαζευτούνε αρκετα τραγουδάκια μπορούμε να κανουμε και τo αντιστοιχο cd ακι.... :)
Mixalakis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Hm...Κάτι μου θυμίζει αυτό το παιχνιδάκι... Χριστίνα εσένα σου θυμίζει τίποτα??? :razz: Πάμε παρακάτω... Και μετά....'Boogie Pimps - Somebody To Love'..... Νομίζω πως κολλάνε υπέροχα... 2 κομμάτια που άφησαν την δικιά τους ιστορία στο μουσικό πλανήτη κάποτε... και τα οποία τα είδαμε πέρυσι ρεμιξαρισμένα με ήχο σημερινό... Για να δούμε ποιός θα συνεχίσει... Υ.Γ1. Μήπως θα ήταν καλύτερα να ανεβάζαμε και κανένα sample των κομματιών που αποτελούν την συνέχεια γιατι ενδεχομένως κάποιοι να θέλουν να συμμμετάσχουν και να μην μπορούν... Έτσι θα υπάρξει ποικιλία... Πάντως το πρώτο cd με mix έχει χαρακτήρα καλοκαιρινό... Υ.Γ2. Στα πρώτα 20-30 κομμάτια τι θα έλεγες THe_Player να κλείνουμε το cdaki και κάποιος να ετοιμάζει εξώφυλλα κ.τ.λ για να έχουμε όλοι μας κάτι αναμνηστικό??? Έτσι θα μας δωθεί η ευκαιρία να κάνουμε cdakia με διαφορετικό μουσικό στύλ κάθε φορα... Υ.Γ3. Άν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άς το πεί τώρα που είναι αρχή...
The_player Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Kαλη η ιδεα σου Μιxalakis....Για να δουμε τι θα πουνε και οι υπολοιποι...
Cristina Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Hm...Κάτι μου θυμίζει αυτό το παιχνιδάκι... Χριστίνα εσένα σου θυμίζει τίποτα??? :razz: hahahahaha!!! Μόνο μου θυμίζει; Αυτό που παίζαμε πέρσι! Και σου έλεγα... Κάνε το στο Ins... τσ τσ τσ...
The_player Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δεν ξερω τι μπορει να λεγατε στο τηλεφωνο ή στα Pm .... ...Επι του θεματος τωρα ...καλα θα ηταν να βγει ενα cd ακι Kαι μολις μαζευτουνε τα κομματακια...ενας απο εμας θα αναλαμαβανει το compilation... Πχ....Summer Session 1 by the player....
Founes Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 molis symplirothoun 16 tracks analamvanw (pistevw mazi me player) gia to compilation! kai gia to exwfyllaki !!! so.... Scissor Sisters - Comfortably Numb
robas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 για να δούμε τι συλλογή θα βγεί λοιπόν. Επόμενο απο του Founes θα είναι το Jam & Spoon feat.Rea - Set Me Free (Empty Rooms)
The_player Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Stavro ok gia to compilation!!!! Ante pame na doyme.....
Mixalakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Άς ξεκολλήσουμε λοιπόν.... Μετά το Set Me Free έχουμε 'Killer - Liar'...... Άντε για φορτσάρετε να φτιάξουμε το πρώτο μας cd....
Fozzy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 mpa...den to vlepw na proxwraei kpoly to en logw game... gyriws giati prepei na ksereis to prohgoumeno track gia na proteinei k esi kati analogou yfous...
predator Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 αμα ομως ολα τα κομματια εχουν παντα ιδιο υφος με το προυγουμενο, δεν θα ξεκολησει ποτε απο ενα ειδος το παιχνιδι (πχ dance) και ειναι κριμα να μεινει τοσο μονοτονο!
claudio_21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Allazw styl kai rithmo kai epilegw kati paliotero Soundblast - Couleur Locale (Radio Mix)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.