Προς το περιεχόμενο

Thermokrasia Ypomonadwn

pan_ic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera tha hthela na rwthsw an yparxei kapoios tropos eureseis ths thermokrasias tou epexergasth kai twn allws monadwn tou H\Y

Epishs psaxnw tropo gia na vlepw posa volt pernane apo kathe arthria

(genika me poso reuma h' tash trofodontountai oi monades tou H/Y);

Thanks!

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να δεις την θερμοκρασία της cpu σου, του tower σου, στροφές απο ανεμιστηράκια κτλ με το να μπείς στο bios του pc σου (Πατώντας το πλήκτρο del κατα την εκκίνηση) ή πιο εύκολα χρησιμοποιώντας κάποιο προγραμματάκι σαν το κλασσικό Motherboard Monitor http://mbm.livewiredev.com/. Όσο για το πόσα volts παίρνει το κάθε εξάρτημα δεν χρειάζεται να κάνεις κατι το ιδιαίτερο διότι η τιμές είναι πάνω κάτω standard και μπορείς να τις βρείς κάνωντας μια αναζήτηση στο google, Χώρια που αναφέρονται και πάνω στην ίδια την συσκευή ή το manual του. Πάντως το max είναι 12v (και αυτό μόνο για τον σκληρό νομίζω) και τα περισσότερα παίζουν μεταξύ 1,5v - 5v. Ελπίζω να σε κάλυψα. :rolleyes:

Δημοσ.

Να σε ρωτησω κατι φιλε ppetr εχω κατεβασει αυτο το προγραμμα που προτινεις πριν δω το post αυτο, Οκ τοSpeedFan και εχω το εξης προβλημα,πηγα στο Official site να δω τις επεξηγησεις που δινει με τις φωτο και ειναι εντελως διαφορετικα εμενα και κατεβασα την καινουργια version κιολας και θελω να σου στειλω φωτο αλλα ειναι μεγαλυτερο το μεγεθος απο αυτο που δινει το Forum,δεν μου διαχωριζει περα απο τους δισκους ποια ειναι η CPU μου γραφει ενα Temp 1,Temp 2 temp 3 kai Temp &μετα HD0 HD1 αυτα δηλαδη αλλα δειχνουν σε εικονες το site τους αλλα βλεπουμε εμεις στο προγραμμα,τι λες και εσυ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...