gavros777 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπον To fleamarket Αυτη την στιγμη ειναι το μονο site Που επιασε,τι να πουμε για το 3nsold Που καταντησε απο site Με δημοπρασιες Σε On-line shop xaxaxa,Για το e-bazaar Παλιοτερα που αντεξε ενα εξαμηνο.Το μονο λαθος τις Fleamarket Ειναι οτι εμεις που εχουμε δωσει τα 10 ευρω πρεπει να εχουμε καλυτερη αντιμετωπιση δεν γινεται να εχω βαλει δημοπρασιες και να μην μου στελνουν ουτε ενα Email να με ενημερωσουν οτι καθε τοσο θα γινετε αυτο το μπαχαλο κ.λ.π.
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δυστυχώς άλλο άποψη και άλλο συνεχή και ηθελημένη προσπάθεια μέσα από κάθε μήνυμα αρνητικής κρητικής.Η φράση αυτή Ένα εργαλείο που δεν λειτουργεί πάντως' date=' εγώ το θεωρώ χαλασμένο και το πετάω.[/b'] μόνο άποψη δεν είναι. Κάνεις λάθος φίλε μου. Είναι άποψη. Για την ακρίβεια είναι η άποψη που έχω για το θέμα και είναι απολύτως ρεαλιστική, είτε θέλεις να το καταλάβεις είτε όχι. Δεν μπορείς να ζητάς να ακούσουμε και να σεβαστούμε την δική σου άποψη και εσύ να μην σέβεσαι την δική μου θεωρώντας με "βαλτό" από κάπου ή οτιδήποτε τέτοιο. Κάλιστα θα μπορούσα και εγώ από την αντίθετη πλευρά να θεωρήσω ότι έβαλαν εσένα εδώ μέσα, για να καπελώσεις οποιαδήποτε κριτική γράφεται, αλλά δεν το κάνω σεβόμενος την γνώμη που έχεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα πρέπει να είμαι σύμφωνος με αυτήν. Ένα εργαλείο που ΔΕΝ λειτουργεί ή ΔΕΝ με καλύπτει ..... το ΠΕΤΑΩ. Αν εσύ δεν το κάνεις παλεύοντας να κάνεις δουλειά με κάτι χαλασμένο, είναι δικό σου θέμα και δικό σου πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν λειτουργώ έτσι. Είμαι περιέργος όμως.... Αν είχες μια τηλεόραση που κάθε μήνα ήταν στον μάστορα επειδή δεν δούλευε, δεν θα έπαιρνες άλλη?? Θα πάλευες να δείς με ντέ και καλά με αυτήν ??? Είτε μας πειράζει είτε όχι ένα είναι το γεγονός,χωρίς το fleamarket[/b'] νέκρωσαν όλα. Ναί??? Προκύπτει από κάπου δηλαδή αυτό το δεδομένο? Έχεις κανένα συγκεκριμένο στοιχείο που λέει ότι σταμάτησαν οι πωλήσεις και οι αγορές και ότι η οικονομία της Ελλάδος πάει από το κακό στο χειρότερο, επειδή το flea είναι down? Προφανώς δεν έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι κάποιοι που δεν είναι "κολλημένοι" με το flea κάνουν αλλού πλέον την δουλειά τους. Αυτοί που θέλουν να αγοράσουν και να πουλήσουν βρίσκουν τον τόπο και τον τρόπο. Αυτό είναι το Α και το Ω των δημοπρασιών στον Ελληνικό χώρο και σε τελική ανάλυση είτε τελικά καταφέρουν να το φτιάξουν τα παιδιά (που αυτό πιστεύω,ότι σύντομα θα είναι κοντά μας) είτε όχι,το fleamarket [/b'] θα έχει μια θέση στην καρδιά μας για πάντα και όχι στα σκουπίδια όπως θέλουν κάποιοι. Καλά.... καλά.... καλά. Με έπιασαν τα δάκρυα τώρα και δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα.
NOMIKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Πάρε χαρτομάντηλα όταν με το καλό ανοίξει το ΦΛΕΑ σίγουρα θα σου χρειαστούν.
kleidokratwr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.starwars.com/flash/ep3/img/wallpaper/2/800.jpg Αυτά ήταν παλιά. Πλέον καλοσορίζουμε τα: Lame Wars
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Νομίζω ότι το κουράσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.