ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω 57 θετικές αξιολογήσεις από αγοραπωλησίες μου.Για μένα είναι εργαλειο το Fleamarket ...όποτε λειτουργεί! Ένα εργαλείο που δεν λειτουργεί πάντως, εγώ το θεωρώ χαλασμένο και το πετάω.
weirdo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Ένα εργαλείο που δεν λειτουργεί πάντως, εγώ το θεωρώ χαλασμένο και το πετάω. an ta xeis pola etsi einai....alios ap thn miga vgazeis xidi...
orck Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 μιλαμε για πανω απο μια εβδομαδα εκτος; μηπως το κλεινουν το μαγαζι;
dunevaley Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 μιλαμε για πανω απο μια εβδομαδα εκτος;μηπως το κλεινουν το μαγαζι; Δυστυχώς για μερικούς δεν το κλείνουν. Το φτιάχνουν καινούριο. Αύριο ή μεθαύριο επανέρχεται από όσο γνωρίζω. Μερικοί χομπίστες (και καλά) με άποψη, καλό θα ήτανε να λένε μια φορά την άποψη τους. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς. Εξάλλου από ένα σημείο και μετά, καταντάει δυσφήμιση και όχι άποψη. Έχουμε εμπεδώσει ότι κάποιοι έχουν συμφέροντα να κλείσει το Flea. Δεν χρειάζεται να γίνονται αιτία κλειδώματος τον θεμάτων.
orck Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 δεν νομιζω να χαρει κανεις αν κλεισει (οκ εκτος των αντιπαλων site) ολοι εμεις οι απλοι χρηστες περιμενουμε μια ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ λυση γιατι οι χρηστες δεν θα μεινουν για παντα στο σιγουρο αν σινεχιστει για πολυ αυτην η κατασταση Δυστυχώς για μερικούς δεν το κλείνουν. Το φτιάχνουν καινούριο. Αύριο ή μεθαύριο επανέρχεται από όσο γνωρίζω. Μερικοί χομπίστες (και καλά) με άποψη' date=' καλό θα ήτανε να λένε μια φορά την άποψη τους. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς. Εξάλλου από ένα σημείο και μετά, καταντάει δυσφήμιση και όχι άποψη. Έχουμε εμπεδώσει ότι κάποιοι έχουν συμφέροντα να κλείσει το Flea. Δεν χρειάζεται να γίνονται αιτία κλειδώματος τον θεμάτων.[/quote']
NOMIKOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 . Μερικοί χομπίστες (και καλά) με άποψη' date=' καλό θα ήτανε να λένε μια φορά την άποψη τους. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παππάς. Εξάλλου από ένα σημείο και μετά, καταντάει δυσφήμιση και όχι άποψη. [/quote'] Απόλυτα σωστό και πρέπει να το σεβαστούμε όλοι μας.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Τα πράγματα θα ήταν πολύ απλούστερα αν είχαμε σωστή ενημέρωση από τη διοίκηση του flea. Δηλαδή: Φίλοι μας, το site πρέπει να συντηρηθεί για τον άλφα ή βήτα λόγο. Θα κλείσει τότε και θα ανοίξει τότε. Λόγω του μεγάλου (ή μικρού) διαστήματος που θα μεσολαβήσει οι δημοπρασίες ακυρώνονται (ή παρατείνονται αυτόματα για διάστημα ίσο με τη διακοπη της λειτουργίας). Τις διευθύνσεις μας τις έχει το flea, ένα μαζικό newsletter, και αυτόματα δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης. Το flea μας έχει αφήσει να εικάζουμε, και αυτό δεν είναι καλό, πρώτα από όλα για το ίδιο το flea.
sotirisl Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Αμάν βρε παιδιά δεν βλέπετε οτι κάθε φορά τα κλειδώνουν τα τόπικ σχετικά με το fleamarket; Που πάτε και τα ξεθάβετε κάθε φορά για να συνεχίσετε την διαμάχη σας;
Kosmos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Τα πράγματα θα ήταν πολύ απλούστερα αν είχαμε σωστή ενημέρωση από τη διοίκηση του flea. Δηλαδή: Φίλοι μας' date=' το site πρέπει να συντηρηθεί για τον άλφα ή βήτα λόγο. Θα κλείσει τότε και θα ανοίξει τότε. Λόγω του μεγάλου (ή μικρού) διαστήματος που θα μεσολαβήσει οι δημοπρασίες ακυρώνονται (ή παρατείνονται αυτόματα για διάστημα ίσο με τη διακοπη της λειτουργίας). Τις διευθύνσεις μας τις έχει το flea, ένα μαζικό newsletter, και αυτόματα δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης. Το flea μας έχει αφήσει να εικάζουμε, και αυτό δεν είναι καλό, πρώτα από όλα για το ίδιο το flea.[/quote'] Mhpws,den exoyn thn dynatothta na to kanoyn? To Fleamarket,edw kai 5 xronia poy leitoyrgei,einai entelws free,ex oy,kai i megalh anodos toy,se xrhstes,kai oxi mono.Logiko einai,na toy ginetai polemos,opws se kapoia alla free,(vlepe x-treme).Ayto pou pithanologw,einai oti se 1-2 meres,tha einai pali konta mas
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Μερικές παρατηρήσεις στα δύο posts που ακολούθησαν το δικό μου. Για να μην παρεξηγούμαι, προσωπικά δεν έχω καμία διαμάχη με κανέναν, αν το σχόλιο του sotirisl αφορά (και) τη δική μου παρέμβαση. Μια παρατήρηση έκανα, για κάτι που θεωρώ ότι είναι αυτονόητο. Θεωρώ ότι το flemarket δεν ενημέρωσε σωστά τους δεδομένα πολλούς χρήστες του. Αυτό και τίποτε περισσότερο. Όσον αφορά το post του Kosmos, δίχως καμία διάθεση παρεξήγησης, ελπίζω να αστειεύεστε όταν λέτε ότι το fleamarket δεν είχε τη δυνατότητα να στείλει ένα mass mail στους χρήστες του και να τους ενημερώσει για το τι προτίθεται να κάνει. Το ξέρουμε ότι το flea είναι δωρεάν και μπράβο τους που όταν συζητήθηκε αν θα μπει χρέωση αποφάσισαν να μη βάλουν. Τι σχέση έχει αυτό με τη στοιχειώδη ενημέρωση των πολυάριθμων χρηστών του; Ούτε θεωρώ ότι είναι πολεμική απέναντι στο flea να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Χαίρομαι που πιθανολογείτε ότι σε 1-2 μέρες θα λειτουργήσει και πάλι το flea. Μακάρι. Βάσει ποιας πληροφρόρησης όμως; Δύο παρατηρήσεις: 1) Το ίδιο μας ενημέρωνε και το screen που έβγαινε πριν από τέσσερις μέρες στη διεύθυνση του flea. Οι δύο μέρες πέρασαν, το screen κατέβηκε, αλλά...2) Έρχεστε στα λόγια μου: πιθανολογείτε. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο post, όλα θα ήταν πολύ πιο απλά αν είχαμε μια τελείως στοιχειώδη, επίσημη ενημέρωση.
Kosmos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Eseis lete(an katalaba kala),oti eixe thn dynatothta na enhmerwsei toys xrhstes toy,kai den to ekane-To xerete sigoyra ayto?-Egw pali lew,oti isws na mhn eixe thn dynatothta na to kanei(px,mporei nanai off o server).To oti pithanologw,oti se 1-2 hmeres,tha einai panw,to pithanologw basei toy screen poy lete,poy hdh exei argisei(mia kathisterhsh 1-2 akoma hmerwn,basei twn problhmatwn,pisteyw,thewreitai logikh,gia ayto to pithanologw)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό που λέω, είναι ότι εικάζουμε γιατί επίσημη ενημέρωση δεν είχαμε εγκαίρως, και αυτή που είχαμε καθυστερημένα αποδείχτηκε ανακριβής. Τώρα, για ποιο λόγο; Όπως είπα και νωρίτερα, μόνο εικασίες μπορώ να κάνουμε. Στη σφαίρα της εικασίας, λοιπόν, υποθέτω ότι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: είτε η διοίκηση του flea να μην αξιολόγησε σωστά την έκταση του προβλήματος που αντιμετώπιζε το site, είτε να αδιαφόρησε να ενημερώσει τους χρήστες. Το δεύτερο ενδεχόμενο το θεωρώ τελείως απίθανο, οπότε εστιάζω το σχόλιό μου στην πρώτη περίπτωση. Μάλλον η διοίκηση θεώρησε ότι το πρόβλημα θα λύνονταν σύντομα, γι' αυτό και πριν κατεβάσει το site δεν ενημέρωσε τους χρήστες. Στην πορεία ίσως να πίστεψε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για ένα ευρύτερο ρεκτιφιέ, κάποια δυσκολία παρουσιάστηκε, εξ ου και η καθυστέρηση. Προσωπικά, σέβομαι ένα site που δραστηριοποιείται χρόνια και αποτελλεί πόλο έλξης τόσων πολλών ανθρώπων. Από σεβασμό στο site, και στους άλλους χρήστες που ίσως μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν, γράφω ό,τι γράφω. Δεν με πειράζει που το flea είναι εκτός λειτουργίας. Με πειράζει που δεν ενημερωθήκαμε και πολύ περισσότερο με πειράζει το ότι δε βλέπω κάτι που να με κάνει να ελπίζω ότι, εάν και εφόσον προκύψουν ανάλογες δυσκολίες στο μέλλον, δε θα βρεθούμε ξανά, για πολλοστή φορά, να εικάζουμε.
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Απόλυτα σωστό και πρέπει να το σεβαστούμε όλοι μας. ???????? Sorry αλλά....... δεν το κατάλαβα ? Τι ακριβώς είναι αυτό που πρέπει να σεβαστούμε ντε και καλά ? Δηλαδή δεν πρέπει να λέμε την άποψη μας μήπως και θεωρηθεί δυσφήμιση? Η άποψη ενός ή δύο ή εκατόν δύο ατόμων είναι δυσφήμιση ή η ίδια η πραγματικότητα σε τελική ανάλυση ? Τι συζητάμε τώρα? Κοντεύει να κλείσει μήνας από τότε που έχει πέσει. Μήπως αυτό το γεγονός από μόνο του είναι δυσφήμιση και όχι η συζήτήση / κριτική?
NOMIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δυστυχώς άλλο άποψη και άλλο συνεχή και ηθελημένη προσπάθεια μέσα από κάθε μήνυμα αρνητικής κρητικής.Η φράση αυτή Ένα εργαλείο που δεν λειτουργεί πάντως, εγώ το θεωρώ χαλασμένο και το πετάω. μόνο άποψη δεν είναι. Είτε μας πειράζει είτε όχι ένα είναι το γεγονός,χωρίς το fleamarket νέκρωσαν όλα. Αυτό είναι το Α και το Ω των δημοπρασιών στον Ελληνικό χώρο και σε τελική ανάλυση είτε τελικά καταφέρουν να το φτιάξουν τα παιδιά (που αυτό πιστεύω,ότι σύντομα θα είναι κοντά μας) είτε όχι,το fleamarket θα έχει μια θέση στην καρδιά μας για πάντα και όχι στα σκουπίδια όπως θέλουν κάποιοι.
geoland22 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Να ανοιξει θελω εγω και δεν πανα λετε οτι θελετε μερικοι μερικοι,εχετε κανταντησει αηδια,πιο ειναι το θεμα σας(μαλλον το προβλημα σας)το αν θα ανοιξει η το να μην αμοιξει καθολου για να καθεστε να λετε για τα κουργιαλοσιτε που ξερετε;Αν εισαστε σωστα ατομα θα ξερατε οτι ενα σιτε απο μονο του δεν κανει δουλεια και οτι χρειαζονται πολλα οπως ebay και αλλα,αν δηλαδη αυτιο το φλεα πει οτι θα χρεωνει καποια χρηματα τι θα βγειτε να πειτε σαν κορακια που εισαστε μερικοι μερικοι, (ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το φλεα χρεωνει ειναι βλακεια; )πηγαινετε αλλου να κανετε διαφημιση για τα σιτε της κακιας ωρας που ξερετε και αφηστε το φλεα και το κοινο του ησυχο.Παρεμπιπτοντως εχω περιπου 80 αξιολογησεις θετικες στο φλεα και παρολα τα προβληματα περιμενω πως και πως να ανοιξει,και δεν καθομαι με την πρωτη ευκαιρια σαν μερικα κορακια να θαψω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.