Προς το περιεχόμενο

Fleamarket

ektoras22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι παιδια δεν ειναι τσαμπα το fleamarket. Το πληρωνουμε οσοι το βλεπουμε και βλεπουμε τις διαφημισεις που βαζουν αυτοι απο τις οποιες τα οικονομανε χοντρα. Και τα παλικαιρια που το εχουν τα τελευταια χρονια ειναι ειτε τραγικα λαμογια ή ελεινα ασχετα γιατι το φλεαμαρκετ δεν ειναι νεο να ειναι οφλαιν αλλα ονλαιν. Απειρα downtimes,απειρα crash της βασης και απειρες χαμενες αγγελιες μιας και οταν ψοφαει πετανε πανω το backup του προηγουμενου μηνα.

Tote pigene esy sto ebay na vlepeis kai tis diafimiseis alla kai na plirwneis to ebay kathe fora pou poulas kati :) :)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Tote pigene esy sto ebay na vlepeis kai tis diafimiseis alla kai na plirwneis to ebay kathe fora pou poulas kati :) :)

giati nomizeis oti einai ligoi pou chrisimopioun to ebay? giati to koroideueis?

kai an den apatome echeis kai esi diafimiseis sto site sou -efoson einai diko sou to site stin ipografi-...giati milas apaksiotika gia tis diafimiseis?

oi diafimiseis einai kales eos to simeio sto opio den ginontai enochlitikes to ebay echei ena revenue mix pou apoteleite apo diafimiseis kai subscription based model.

apenantias to diko sou -efoson plironese gia tis diafimiseis...kai gia auto to ferno os paradigma- to marketing mix sou -an eiches- tha itan kathara based on revenues.....

analogisou ta eksoda pou echeis gia to site sou kai ta eksoda pou tha eiche an eiche to traffic kai to bw use tou ebay.

Δημοσ.

marios1957 Exeis dikio simvainei arketes fores ayto.Se ayto den ftaei to Fleamarket.Einai etsi oi kanones twn Dimprasiwn toy site.Den desmeyei ton agorasth me lefta me kappoio tropo as poyme wste aytos na anagkastei na sta dwsei.Eimai konta 4-5 xronia sto Fleamarket ayto poy les moy exei symvei polles fores.Symvainei giati kapioi nomizoyn oti otan vazoyn ena proion xwris epithimiti timh, tha to poylhsoyn oti timh theloyn aytoi.

Edw ta pragmata einai apla.Apo thn stigmh poy o allos arneitai na sta dwsei eno exeis dikaio,grafeis ena epishmo mail ston webmaster eksigeis ta gegonota kai zhtas diagrafh toy xristi.Oyte arnhtiki aksiologhsh..

Δημοσ.
Οχι παιδια δεν ειναι τσαμπα το fleamarket. Το πληρωνουμε οσοι το βλεπουμε και βλεπουμε τις διαφημισεις που βαζουν αυτοι απο τις οποιες τα οικονομανε χοντρα.

Δηλαδη με την ιδια λογικη (που δεν την ασπαζομαι) και εδω που τον τελευταιο καιρο εχει banneraki θεωρεις οτι πληρωνεις βλεποντας το ???

Μηπως δεν το εχεις διατυπωσει σωστα ???

ΥΓ(λιγο ασχετο ) Α ρε κατακαημενη Xtreme

Δημοσ.

Πάντως εγώ είχα βάλει να πουλήσω στο fleamarket και οι προσφορές έπεσαν βροχή. Ο νικητής όμως δεν απαντούσε στα email μου, ούτε βέβαια και το support του flea. Mε λίγα λόγια προτιμώ ebay που είμαι σίγουρος ότι δε με κοροιδεύουν και ας πληρώσω 1 $...

Δημοσ.

παιδια εγω τωρα τι να πω απλα πιστευω οτι ειναι λιγοι αυτοι που δυσφημιζουν το fleamarket με τις πωλησεις του εγω 5 αγορες ειχα κανει και ολοι οι πωλητες ποι συναντησα ηταν αριστοι εκανα και μια αρκετα καλη αγορα (logitech bluetooth keyboard mx με 50 ευρο που για να το παρω απο μαγαζι ηθελα 130 ευρο)

Δημοσ.
Πάντως εγώ είχα βάλει να πουλήσω στο fleamarket και οι προσφορές έπεσαν βροχή. Ο νικητής όμως δεν απαντούσε στα email μου, ούτε βέβαια και το support του flea. Mε λίγα λόγια προτιμώ ebay που είμαι σίγουρος ότι δε με κοροιδεύουν και ας πληρώσω 1 $...

[offtopic]me poio onoma eisai ebay ?

ti poulas ?[/offtopic]

Δημοσ.
Δηλαδη με την ιδια λογικη (που δεν την ασπαζομαι) και εδω που τον τελευταιο καιρο εχει banneraki θεωρεις οτι πληρωνεις βλεποντας το ???
:Όχι αλλα αυτοί μέσω του banner αυτού βγάζουν έμμεσα λεφτά απο σενα και οφείλουν να σε σέβονται.

Δηλαδή ο Ant1, Mega, Star, Alpha κλπ νομίζεις πως είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα; Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δουλεύουν...

Edit:Ops δεν παρατήρησα πως έλεγες για το banner-άκι της insomnia...

Προφανώς φέρνει κάποια λεφτά στον/τους ιδιοκτήτες του insomnia αλλα δεν νομίζω να είναι περισσότερα απο όσα χρειάζονται για τη συντήρηση του site. + το γεγονός οτι είναι πολύ διακριτικό και δεν έχει καμιά σχέση με τα banner του fleamarket που είναι γεμάτο......

Δημοσ.

Ti les sovara?To idioeinai o Ant1 kai o Mega??

O mega kai o Ant1 pairnoyn kati ekatomiria gia diafimi kati deyteroleptwn...gia diafimhseis poy pernoyn sto net poy tis exoyn mhnes mporw na soy pw oti pairnoyn psixoyla...

Δημοσ.

Δεν σύγκρινε κανείς τα ποσα που πέρνουν αλλα το τρόπο που τα παίρνουν....

Και μην ανησυχείς, τα ψίχουλα είναι αρκετά για να πληρώσου το server,τη γραμμή, το domain και να τους μείνει και ενα αξιοσέβαστο ποσό σαν κέρδος.....

Έχεις ασχοληθεί καθόλου με διαφήμιση μέσω ίντερνετ; Ιδιοκτήτες site με την επισκεψιμότητα του fleamarket κυριολεκτικά χεζονται στο τάλιρο....

Δημοσ.

Paidia kai ego eimai euxaristimenos apo to fleamarket.Poulisa mexri stigmis pragmata 1000euro peripou.Ola ok me tous agorastes.Alloste einai asteio na poume oti epireazetai kapoios apo tis diafimiseis tou fleamarket...

Anyway to matiasate kai tora exei pesei to site!!!

Δημοσ.
:Όχι αλλα αυτοί μέσω του banner αυτού βγάζουν έμμεσα λεφτά απο σενα και οφείλουν να σε σέβονται

Δηλαδή ο Ant1' date=' Mega, Star, Alpha κλπ νομίζεις πως είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα; Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δουλεύουν...[/quote']

kai signomi diladis, alla an nomizeis oti oi ant1, mega, star, alpha kai na prostheso fisika kai to alter se sebontai, tote ti na sou po...

Δημοσ.
kai signomi diladis, alla an nomizeis oti oi ant1, mega, star, alpha kai na prostheso fisika kai to alter se sebontai, tote ti na sou po...

Αυτό είναι άλλο θέμα...

Κανονικά οφείλουν να με σέβονται σαν τηλεθεατή άσχετα με το τι γίνεται στην πράξη.

Και εγώ προσωπικά δεν έχω μεχρι τώρα καποιο παράπονο απο τις υπηρεσίες του fleamarket....

Δημοσ.

Εχω 57 θετικές αξιολογήσεις από αγοραπωλησίες μου.

Για μένα είναι εργαλειο το Fleamarket ...όποτε λειτουργεί!

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...