ektoras22 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 paidia leiturgi se sas i istoselida? se emena bgazi ena error kai afto itan http://www.fleamarket.gr
sonik_5 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Κι εμένα error μου έβγαζε ektora. Προφανως είναι γενικό το πρόβλημα.
KGP Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 kala telika to fleamarket....apo aksiopistia einai trela....
dioptra999 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 kala telika to fleamarket....apo aksiopistia einai trela.... Simfwno apolita.... Makria oloi!!!!
REDBOUL Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Ela polla simperasmata bgazete kai poli grhgora....Dwrean yphresia einai opws einai kai ayto to forum kai mas kanoyn olonwn thn xari,entaksei peftei kapoies fores ti na kanoyme dld...
panagioths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Οχι παιδια δεν ειναι τσαμπα το fleamarket. Το πληρωνουμε οσοι το βλεπουμε και βλεπουμε τις διαφημισεις που βαζουν αυτοι απο τις οποιες τα οικονομανε χοντρα. Και τα παλικαιρια που το εχουν τα τελευταια χρονια ειναι ειτε τραγικα λαμογια ή ελεινα ασχετα γιατι το φλεαμαρκετ δεν ειναι νεο να ειναι οφλαιν αλλα ονλαιν. Απειρα downtimes,απειρα crash της βασης και απειρες χαμενες αγγελιες μιας και οταν ψοφαει πετανε πανω το backup του προηγουμενου μηνα.
Dikemou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 esi protimas na to "plironeis" blepontas tis diafimiseis (pou siga tis polles diafimiseis, kai siga pou ta konomane kai xontra apo autes), H na plironeis opos plironeis sto ebay? a kai eipame, opote peftei kapoio site, de xreiazetai na trexoume sto insomnia na to poume!
elteo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 a kai eipame' date=' opote peftei kapoio site, de xreiazetai na trexoume sto insomnia na to poume! [/quote'] Σωστός
REDBOUL Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Nai vevaia plirwneis gia to Fleamarket..........Exei kati xiliades xrhstes, kai ypoxreoyte o webmaster/idiokthths na plirwnei hosting kai bandwith gia sena...Ase mas mwre...Pali kala na les poy vrikes kapoion na dwseis ta palia kommatia soy
retzosd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 esi protimas na to "plironeis" blepontas tis diafimiseis (pou siga tis polles diafimiseis' date=' kai siga pou ta konomane kai xontra apo autes), H na plironeis opos plironeis sto ebay? a kai eipame, opote peftei kapoio site, de xreiazetai na trexoume sto insomnia na to poume! [/quote'] Συμφωνώ απόλυτα. Αν το fleamarket ζητούσε (ή ζητήσει) κάποιου είδους συνδρομή από όλους τους χρήστες, τότε μάλιστα, δικαιολογούνται οι απαιτήσεις για σταθερότητα. Τώρα αν και εγώ εκνευρίζομαι γιατί έχω δημοπρασίες που τρέχουν, κάνω υπομονή. Θέλουμε και να μην πληρώνουμε και να απολαμβάνουμε υπηρεσίες Α΄ ποιότητας. Και τζάμπας και μάγκας δεν γίνεται.
planetman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Αυτοί που μιλάνε χωρίς να ξέρουν, καλύτερα να σκέφτονται λιγάκι πιο πριν γιατί "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς".
marios1957 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Αν μετράει η δικιά μου εμπειρία,πριν κάτι χρόνια ήθελα να αγοράσω μια 19άρα CRT,αλλά να μη δώσω πάνω από 150.000 δρχ (ναι,τότε ήταν).Βλέπω μια αγγελία που πούλαγε μία με προτεινόμενη τιμή τα 119 χιλιάρικα,Γράφομαι και χτυπάω 120.000 δρχ.Η δημοπρασία τελειώνει,άλλος δεν έχει χτυπήσει παραπάνω από μένα,ο πωλητής ήθελε τουλάχιστον 119,εγώ πρόσφερα 120,αλλά η αγοραπωλησία δεν έγινε.Στέλνω e-mail στον admin του site,μου απαντάει ότι δεν έχω καταλάβει καλά και την επόμενη μέρα ξαναβλέπω τον ίδιο χρήστη να postάρει την ίδια οθόνη στα ίδια λεφτά,σε καινούργια αγγελία... Πήγα Πλαίσιο,πήρα καινούργια (στα λεφτά που ήθελε τη μεταχείρω ο άλλος) και κατάλαβα για μια ακόμη φορά πόσο λαμόγια είναι ορισμένοι. Σαφώς δεν ξαναπάτησα εκεί μέσα,θα ζήσουν και χωρίς εμένα,αλλά τους κράχτες τους ανθίζομαι και κόβω λάσπη...
greeneye Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 dosame 5-10 eyro sto fleamarket gia na imaste kai kala kaloi xrhstes.anyway xalali tous! alla as to kanoun ligo kalitero akoma kai as zhthsoun mia mikrh syndromh.polloi tha plirosoun
dwarves Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 egw eida mhnyma synthrhshs ths vashs dedomenwn tous to apogeuma....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.