Προς το περιεχόμενο

Hack κατά λάθος ??? Δεν κατάλαβα τι έγινε

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγο προσπαθούσα να αλλάξω μερικές ρυθμίσεις στο router μου. Για τις δόκιμες μου ήθελα να μπαίνω με το ip που μου δίνει ο ISP και όχι το 192.168.x.x μου. Το θέμα είναι ότι κατά λάθος έβαλα άλλο ip αλλά μου έβγαλε ένα prompt για ένα router ίδιο με το δικό μου άλλα που άνηκε σε άλλον χρήστη (κατά συμπτωση ίσιος ISP ίδιο router). Το πρόβλημα είναι ότι εγώ ακριβώς αυτό δοκίμαζα δηλαδή να καταφέρω να δω το router μου με το WAN-IP. Δοκίμαζα το δικό μου password μου αλλά δεν έπιανε. Λέω δε δοκιμάζω το default μπας και έγινε τίποτα κουλό. ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ.

Αλλά οι ρυθμίσεις ήταν άλλες. Είχε κάτι ports ανοικτά με όνομα "CounterStrike" και κάτι άλλα ΝΑΤ που τα έπαιξα. Τι έγινε ρε παιδιά. Δε κατάλαβα πως άλλαξαν αυτά ? Μέχρι που πήγα και είδα άλλο username.

Τι έγινε ? Αν κατάλαβα καλά μπήκα κατά λάθος σε κάποιο άλλο "αφύλαχτο" Zyxel ?

Έκανα μερικά print screen από το web configurator του Zyxel για να έχω να λέω και έστειλα ένα ενημερωτικό email στο χρήστη.

Μπας και δεν κατάλαβα σωστά ?

Τι άλλο μπορεί να έγινε

Δημοσ.

Einai gnwsth h katastash ayth file mou. Etsi opws exei ginei to pragma me tis dsl pou eimaste olh th mera online kai allazoume ip spania einai fysiko kai epomeno. An den kanw lathos kapou yparxei thema pou exei na kanei akrivws me ayto to thema, dhladh ths asfaleias. Proteinetai loipon na vazoume user name kai password sta router mas...

Δημοσ.

Πλάκα έχει. Θα αρχίσω να βάζω ip στην τύχη και μέτα να τους στέλνω email και να τους τα ψέλνω. Πάντως συμπτωση ίδιος ISP (Forthnet - ίσως λογικό αφού τα ip έμοιαζαν πολύ) ίδιο router (Zyxel και ίδιο μοντέλο). Το κουλό είναι ότι το δικό μου πρόβλημα δεν το έλυσα. Το ίδιο προβλημα με τώρα είχα και στο παρελθόν και κάτι είχα κάνει και το είχα λύσει τώρα δε δουλεύει ? Τι να έχω ξεχάσει άραγε.

Δημοσ.
Proteinetai loipon na vazoume user name kai password sta router mas...

Μπορώ δηλαδή να αλλάξω το username από admin σε κάτι άλλο. Νόμιζα ότι μόνο το password αλλάζει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...