Προς το περιεχόμενο

opoios den exei lavei akoma meros sto diagwnismo ths vodafone

Thunder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an den exete lavei meros sto diagwnismo gia ta smart ths vodafone kai thelete, tote sas symferei na sas proteinei kapoios allos.

kapoios pou exei hdh lavei mporei na steilei ton arithmo sas sto 1111 kai otan eseis meta steilete keno minima sto 1111 tha parete kai oi dio dwro 50 symetoxes.

osoi thelete na sas proteinw peite mou ton arithmo sas wste na kerdisoume kai oi dio 50 symmetoxes ;)

Δημοσ.
osoi thelete na sas proteinw peite mou ton arithmo sas wste na kerdisoume kai oi dio 50 symmetoxes ;)

Δεν είναι λίγο ύποπτο να δώσουμε στον οποιονδήποτε άγνωστο το τηλεφωνό μας τάχα μου για τον διαγωνισμό της Vodafone; Κάτι μου μυρίζει εδώ! :-x

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι..

άμα κερδίσω το smart της Vodafone μπορώ να το πάω με φορητότητα σε άλλη εταιρεία? :razz: :razz: :razz:

(εντάξει off topic ήταν.. σβύστε το, αλλά δεν κρατήθηκα.. αυτά τα smart είναι πολύ χάλια..)

Δημοσ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Τα Smart τα δίνουν έτσι όπως τα δείχνουν στη διαφήμιση; Δηλαδή κόκκινα και με το λογότυπο της Vodafone επάνω; Γιατί αν το κάνουν αυτό ουσιαστικά μας μετατρέπουν σε κινητές διαφημίσεις! Αν είναι έτσι να τα χαίρονται τα Smart (που παρεπιπτόντως είναι το πρώτο μοντέλο που βγήκε και είναι ΑΗΔΙΑ!)!

Δημοσ.

Μάλλον είχαν απομείνει κάτι τελευταία κομμάτια στις αποθήκες της Mercedes και σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο να τα διώξουν! Σε καλάθια δεν χωράνε όπως πουκάμισα, μπλουζάκια, παπουτσάκια! :lol:

Όχι όμως ότι θα μου κακόπεφτε αν ήμουν μία απ'τους 100 τυχερούς! Και μάλιστα τώρα που έχω ανάγκη από αυτοκίνητο! :D

Δημοσ.
an den exete lavei meros sto diagwnismo gia ta smart ths vodafone kai thelete' date=' tote sas symferei na sas proteinei kapoios allos.

kapoios pou exei hdh lavei mporei na steilei ton arithmo sas sto 1111 kai otan eseis meta steilete keno minima sto 1111 tha parete kai oi dio dwro 50 symetoxes.

osoi thelete na sas proteinw peite mou ton arithmo sas wste na kerdisoume kai oi dio 50 symmetoxes ;)[/quote']

Ginete afto? Mhpws mas douleveis? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...