rafraf24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Καλησπερα, Έχω ενα site για forums γενικών συζητήσεων το οποίο βασίζετε στο vbulletin 3.0.7 Προσπαθώ μέρα με την μέρα να το βελτιώνω. Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να επέμβω στον κώδικα της βάσης και να αλλάξω κρίσιμα πράγματα, όπως άλλο όνομα στα links στην αρχική σελίδα, και διάφορα άλλα. Αυτό θεωρήτε παράμονο?
Iron_Druid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δεν νομίζω, αρκεί να το αγόρασες $$$ κι να μην έχεις κανένα από αυτά που κυκλοφορούν σε warez. Κάνετε όση επεξεργασία θες, αρκεί να φαίνεται είναι από το vbulletin . Δηλαδή μην κλέψεις τα Copyright. Οσο για τα Links, αυτό έλειπε... Go ahead!
rafraf24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Το έχω αγοράσει για απεριόριστο χρόνο, αλλά απο ότι διάβασα στο site απαγορεύεται να βγάλω το copyright, που φαίνεται στο υποσέλιδο. Για να μπορέσω να κάνω κάτι τέτοιο πρέπει να πληρώσω επιπλέον. Πάντως το vbulletin είναι σχετικά εύκολο να επέμβεις στο κώδικα, αρκεί να μην αλλοιώσεις βασικά πράγματα. ;-)
Iron_Druid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Εννοειται αρχηγέ. Αυτό έλειπε να το κάνεις αγνώριστο Αλλά κάποια πράγματα που θέλεις άλλαξετα. Τι θα κάνουν; Θα πουν: Ο rafraf24 στο Fuction.php Line 435 πρόσθεσε ενα echo "blah blah"; ? Δεν τους νοιάζει. Αφού πλήρωσες είσαι κυριλέ. Go ahead, go go go!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.