Προς το περιεχόμενο

PM apo melos tou forum

idet2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xairetai!

Loipon molis tsekara ta e-mail mou kai eixa ena mail apo to Insomnia to opoio elege oti o ******(tade) xristis sas exei stilei PM.

Mpika mesa gia na vrw to PM kai tipota.....kai de ftanei mono ayto, alla ekana kai ena search me to onoma tou xristi gia na dw an ton vrw kai an ton kserw kai de vrika tipota me ayto to onoma.

Den einai poly periergo????

H m*l*ki@ tis ypothesis einai oti esvisa kai to mail kai de to kratisa gia na sas to deiksw na pisteite oti de to bgazw apo to myalo mou.

Pou na to fantastw??Apo edw kai pera kathe fora pou tha erxetai mail, prwta tha tsekarw to insomnia kai meta tha to svinw......

Exei kaneis kamia idea...?????

Δημοσ.

Δεν ξερω για την ολη φαση αλλα αν ο χρηστης εχει 0 η κατω απο ενα συγκεκριμενο αριθμο ποστς τοτε δεν θα τον βρεις οσο και να ψαξεις .

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει απλα οτι ετσι φαινεται .

Δημοσ.

Αυτό νομίζω δεν είναι bug, αλλά εξαρτάται απο την ρύθμιση που έχει γίνει για την ομάδα χρηστών απο τον διαχειριστή του site.

Δημοσ.

Χμ, εγώ πάλι πήρα ένα PM, το οποίο φαίνεται κανονικά, αλλά ο χρήστης έχει 0 posts και είναι banned :/

Δημοσ.
Χμ, εγώ πάλι πήρα ένα PM, το οποίο φαίνεται κανονικά, αλλά ο χρήστης έχει 0 posts και είναι banned :/

bug του vbulletin :!:

Δημοσ.

Ναι γιατί υπήρξε πάλι πρόβλημα με νέο χρήστη που δημιουργεί spam pm's με σκοπό τη διαφήμιση κάποιου site. Μόλις ενημερωνόμαστε, προχωρούμε στη διαγραφή όλων των προσωπικών μηνυμάτων που έχει κάνει μιας και το vbulletin έχει αυτή τη δυνατότητα.

Δε τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων μιας και βλέπουμε πόσα προσωπικά μηνύματα έχουν σταλεί και όχι σε ποιούς και δε συνδεόμαστε σε κανενός γραμματοκιβώτιο. Είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία του vbulletin.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...