jara Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Παιδιά γεια σας. το σάββατο έπαθα το εξής κουφό: έχω την geforce4 mx 440 τις nvidia.Εδώ και κάνα μηνα είχα τους αρχικούς drivers που έβαλαν τα windows χρ μόλις τα εγκατέστησα. Το σάββατο θέλησα να δω ταινία από τον υπολογιστή μέσο svideo στην tv. πριν το format έμπαινα στο νόιες και το έκανα. Όμως διαπίστωσα πως δεν είχα τους drivers τις nvidia εγκατεστημένους.οποτε έκανα install τους τελευταίους τις nvidia(71.89)και έκανα restart. το pc έτρεχε κανονικά ώσπου κάποια στιγμή έκανε freeze.έκανα restart και επειδή πριν το format μου το έκανε συνεχεια κάθε μιση ώρα νόμισα πως φταίνε οι drivers.Έκανα uninstall και restart. Τώρα ξεκινάει η φρίκη:ξεκινάει κανονικά ο pc δείχνει τα προκαταρτικά και φτάνει στην εικόνα τον windows που φορτώνουν.Η επομενη εικόνα είναι το desktop μου κανονικά.Αλλα που!μαύρη οθόνη και παρόλα αυτά να ακούω τους ηχους του load κτλ.Δηλαδή έμπαινε κανονικά στα windows αλλα χωρίς να βλέπω την τυφλά μου!Λέω εντάξει θα μπω σε safe mode.κάνω restart και μπαίνω με safe mode.βλέπω πάλι το windows is loading και μετά πάλι μαύρη οθόνη.Δοκίμασα τα πάντα αλλα τίποτα!μαύρη οθόνη!Να φανταστείτε έβαλα και την κάρτα γραφικών ενός φίλου και πάλι τα ίδια! Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη... εντωμεταξύ ξαναπέρασα τα windows σε παλιό σκληρό και κατάφερα και χρησιμοποίησα το pc. Το θέμα είναι πως τώρα θέλω να αποκαταστήσω το πρόβλημα και δεν θέλω να βρεθώ πάλι στα τυφλά... Ποίους drivers να βάλω? Πως μπορώ να μπω αλλιώς στα windows? Θα ήθελα πολύ τα φώτα σας... ΕΥΧAΡΙΣΤΟ ΠΟΛΎ!!! P.S.συγγνώμη για το κατεβατό! __________________ P4 2.4Ghz,512 ddr 2700 Ram, 1*80gb maxtor,1*120gb Western Digital,geforce mx 440 64mb,teac dvd player,nec 3520 dvd-r,creative audigy 2 platinum pro on kx drivers,hitachi cm621f crt. Win XP Pro EN. 1 Vestax PDX-2000 BLK LTD,Vestax pmc 05 pro 2,jb systems q-30,jb systems 4 ch mixer,boss sp-303,M-audio keystation 49e. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 pata F8 stin arxi tou boot twn windows gia na sou bgalei tin lista me to safe mode kai epelekse VGA MODE. Bes kai kane apegatastasi tous drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jara Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 den boresa oute etsi.mouevgaze ta idia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalsoul Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 gia vale tous omega drivers aftous evala sto forito mou pou den eperne tous nvidia kai paei sfera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Φιλαράκι μάλλον έχει απερνεγοποιηθεί η κάρτα γραφικών σου αν είναι αυτό και το συνδέσεις με το tv-out και μπορέσεις ίσως να κάνεις κάτι;δοκίμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jara Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ti einai oi omega drivers? oute me to tvout doulepse.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MpOuZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Είμαι σίγουρος ότι είναι software το πρόβλημα (και πιθανότητα όχι πρόβλημα driver). Στην μαύρη οθόνη τον βλέπεις τον cursor έτσι? (και μάλλον όχι μεγάλο πιστεύω που σημαίνει οτι έχει και την ανάλυση που είχε πριν). Κάνε μια νέα καθαρή εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ti einai oi omega drivers?oute me to tvout doulepse.... Οι Ωmega είναι οι καλύτεροι modded drivers που βγαίνουν για Nvidia και Ati κάρτες. Άλλη λύση είναι να βρεις μια παλιά PCI VGA και να μπεις στα Win με αυτή(πρόσεξε στο BIOS να είναι πρώτη επιλογή η PCI και όχι η AGP κάρτα).Επίσης κατέβασε το Driver Cleaner για να σβήσεις ότι έχει απομείνει από τους drivers της Nvidia.Μετά εγκατέστησε πάλι τους οδηγούς της Nvidia με τον εξής τρόπο: Τρέξε το setup των drivers και κάποια στιγμή θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε συμβατό υλικό.Οι drivers εγκαθίστανται στο C:\NVidia. Βγαίνεις από το setup και πηγαίνεις είτε από Control Panel/Πίνακα Ελέγχου είτε με δεξί κλίκ -->Properties/Ιδιότητες στην κάρτα γραφικών και εγκαθιστάς τους drivers χειροκίνητα δίνοντας το path που βρίσκονται (C:\NVidia). Λογικά θα περαστούν μια χαρά και μετά την επανεκκίνηση, αφού πρώτα έχεις βγάλει την PCI VGA, θα είσαι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.