Sadako Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Έχει λίγες μέρες που έβαλα το Kaspersky Internet Security 2006, όλα μια χαρά, έκανα και τα updates, και αισθανόμουν άρχοντας.. Το δούλεψα 2-3 μέρες, χωρίς κανένα πρόβλημα. Με το που συνδέθηκα νετ για πρώτη φορά με το Kaspersky σε λειτουργία, έκανα allow κάτι προγράμματα που δουλεύουν με το νετ, όπως mirc, messenger, poppeeper κτλ, και αισθανόμουν άρχοντας.. Σήμερα, με το που μπαίνω νετ, μου πετάει πινακάκι "anti-hacker training mode", και μου λέει ότι το firefox.exe θέλει να συνδεθεί με τον τάδε remote server, allow ή block, το βάζω allow (το βάζω να θυμάται κιόλας τη ρύθμιση), με το που πατάω το allow, κολλάει όλο το σύστημα, με την CPU στο 100% για κάποια δευτερόλεπτα. Μετά απο λίγο το ίδιο με το Poppeeper, δηλαδή με προγράμματα στα οποία το έχω βάλει ήδη να συνδέεται ελέυθερα. Ανοίγω τον task manager, και βλέπω το avp.exe να είναι στο 99%, αλλά να το έχει 2 φορές στη λίστα, τη μία έχει απο δίπλα "system", και είναι αυτό που έχει το 99%. Το άλλο έχει το όνομα του user που έχω βάλει.. Έχει κολλήσει και δε μπαίνει σε σελίδα (ή αργεί τόσο απελπιστικά να κουνηθεί όλο το σύστημα που δεν άντεξα να περιμένω μέχρι να γίνει), και μόνο απο κλείσω και τα 2 processes απο τον task manager ξεκολλάει.. Τι έκανα και άλλαξε ξαφνικά η συμπεριφορά του?? Δεν πείραξα τίποτα :? :?
Sadako Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Τώρα βλέπω, ότι όταν ανοίγω το anti-hacker (γιατί το έβαλα να μην ανοίγει με το startup), ότι πάλι ανεβάζει την CPU στο 100%(πάλι το 99% είναι στο ένα απο τα 2 avp.exe που δείχνει στον task manager, που λέει απο δίπλα SYSTEM) και κρεμάει όλο το σύστημα.. Εσείς σε πιο επίπεδο ασφαλείας το έχετε το anti-hacker?? Tι έπαθε ρε γμτ ξαφνικά?? :| Το έλεγξα για ιούς, είναι καθαρό...
HentaiGrX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Sadako kiegw eixa antimetopisei to idio problima me to IS2006 alla kai me to Antivirus 5 Personal Evala to 4.5 Personal kai trexei sfera kai mporw na pw oti exei poli teleia asfaleia
Sadako Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί τις πρώτες 2-3 μέρες δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.. Λογικά το Anti-hacker είναι μέρος του firewall, και όχι του antivirus(έτσι δεν είναι???). Αν απενεργοποιήσω το anti-hacker, δεν μου κολλάει. Αλλά τότε είμαι απόλυτα ασφαλής?? Επίκειται και format τις προσεχείς ημέρες, και ήθελα να αποφασίσω πιο antivirus θα βάλω μετά απο την αρχή..
jehuty Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 να προσθεσω και γω οτι μου διμιουργει προβλημα στο surfing sto internet ας πουμε στο files μερος του ινσομνια δεν φορτωνει την σελιδα !! για να μπορεσω να τι δω θα πρεπει να το κλεισω (οχι suspend κανονικο κλεισιμο του kaspersky) μεχρι να το ανακαλυψω οτι ηταν το kis 2006 εκανα φορματ διοτι νομιζα οτι ειχα κανει εγω χαζομαρα !!
Iron_Druid Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Τα Format πάνε κι έρχονται. ΤΟ πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι ; Ότι οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ ψιλιάστηκαν οτι μπαίνουμε στο νετ, και είπαν να μας προσφέρουν με ευγενικό τρόπο να κανουμε αναβαθμιση. Ο Firefox ποιο πιθανα να σου ζησησε να άδεια για να μπει στο Internet. Απλά για να σε προστατέψει πρέπει να σε κάνει ένα τεστ Toast πριν Επειδη κι εγω είδα και από ειδα με τις βλακίες τους, έβαλα το Zone Alarm Security Suite, βρηκα κι ενα serial (γκουχ γκουχ δεν μας ακουσανε) και είμαι κυριλλε.
Italos20v Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Egw eixa to Kaspersky 5 Personal Pro , Antivirus mono, kai mou skanare tous sklirous diarkws ki entona kai sernotane to pc(P4 2.6 me 1 gb ram). Poly syrsimo omws. Ase pou mou evgaze sto main menu oti exw 10 viruses enw ama tou pataga scan my computer den evriske tipota. Koula pramata teleiws milame. Giayto ki egw to ksylwsa ki evala to f-secure to dinei kai sto site tis microsoft 6 months trial kai eimai mia xara kai de sernomai kyriws. ARKETA
lahaine Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 kaneis setup to scanning schedule kai kanei scan opote theleis esy;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.