Προς το περιεχόμενο

DB mp3 με PHP+MySQL

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπα παραπάνω,

Φυσικά υπάρχουν και έτοιμα Delphi components για τον χειρισμό του WinAmp, δεν είναι απαραίτητο να γράψει ο ίδιος την SendMessage, πάντως αυτή η εντολή θα εκτελεστεί τελικά.

Σε μια πτυχιακή όμως θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα το license του component που θα χρησιμοποιήσει.

Αλλά γιατί τέτοια απέχθεια για το API; Το θεωρείτε δύσκολο;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υ.Γ. το πρώτο link που δίνεις έχει το header file και σου λέει πώς να καλέσεις την SendMessage, δηλαδή ακριβώς αυτό που είπα...

Δημοσ.
Όπως είπα παραπάνω' date='

Σε μια πτυχιακή όμως θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα το license του component που θα χρησιμοποιήσει.

Αλλά γιατί τέτοια απέχθεια για το API; Το θεωρείτε δύσκολο;[/quote']

den einai thema diskolias.

99% ton periptoseon kano thn douleia mou xoris tetoiou eidous klisis.

otan xreiastei ok, alla me to VCL sto delphi mas exei kalomathei....

Δημοσ.
Υ.Γ. το πρώτο link που δίνεις έχει το header file και σου λέει πώς να καλέσεις την SendMessage, δηλαδή ακριβώς αυτό που είπα...

nai phges kai eides kateytheian to " This unit contains the Winamp's control API documentation.". ti perimenes na exei ekei!!! :-P

exei kai alla gia to winamp sti selida ayth!! :wink:

opos kai na exei, tha tin brei monos toy thn akri siga siga!

emeis idees dinoume....

Δημοσ.

Παιδιά ναι, δηλαδή, με έχετε καταυποχρεώσει, τι να πω.. Χίλια ευχαριστώ.

Μεταξύ μας, από αυτά που λέτε δε καταλαβαίνω χριστό. Ευτυχώς που ο φίλος σκαμπάζει περισσότερα.

cfilipσευχαριστώ για τις προτάσεις. κι οτι θαψαχνα στο άμαζον.

πρόταση : Δε κατεβαίνετε λέω γω όλoi ηράκλειο, να την ξεπετάξουμε στο τσακ μπαμ, να κεράσω και ποτάκια μετά στο "ακτή"? :)

Δημοσ.

vivlia mporeis na breis pisteuo tzampe....min pas kai agoraseis tora tzampa leyta ine.Se polles selides apo tei iparxoun biblia alla akoma kai sto irc.Episis tha simfoniso me tin delphi mias kai ego etoimazome gia ptixiaki kai leo na pekso me aytin.Genika an ksereis kapia alli glossa opos vb i c++ den tha sou fanei diskoli.

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω το κακό χούι να μην μπορώ να μάθω κάτι αν δεν έχω βιβλίο. Τι τουτόριαλς έχω δοκιμάσει, τι ebooks, τίποτα..

Προηγούμενη εμπειρία μόνο με σ++.

Το θέμα, πιστεύω, δεν είναι το κατά πόσο είναι εύκολη μια γλώσσα. Τι σκ@τα, στο κάτω κάτω, κάθεσαι και τη μαθαίνεις. Το θέμα είναι κατα πόσο έχεις την ικανότητα να σκεφτείς προγραμματιστικά, και να χρησιμοποιήσεις την γλώσσα για να κάνεις αυτό που θέλεις. Εγώ αυτό δεν έχω δυστυχώς. Εξού και τα 3 εξάμηνα στον προγραμματισμό ΙΙ !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...