3_giannis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Σπουδάζω δύκτια κινητής τηλεφωνίας και κάνω μία έρευνα για τις υπηρεσίες διαδυκτίου και κινητών τρίτης γενιάς για την διπλωματική μου εργασια. Έχω γράψει ένα ερωτηματολόγιο που πέρνει περίπου 10 λεπτά για να το συμπληρώσει όποιος ενδιαφέρετε. Θα ήθελα οσοι έχουν την καλοσύνη να με βοηθήσουν (να συμπληρώσουν δηλαδή το ερωτηματολόγιο) να μου στείλουν ένα πμ με το e-mail τους. Η διαδικασία έχει ως εξής: Όσοι μου στείλουν πμ θα λάβουν ένα e-mail απο το mail μου στο πανεπιστήμιο με το ερωτηματολόγιο σε μορφή φόρμας του word. Θα το συμπληρώσουν και θα μου το στείλουν πίσω στο ιδιο e-mail. Οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν μονο για την έρευνα της πτυχιακής μου. Τα e-mail σας δεν θα τα κρατήσω και δεν προκειται να σας ενοχλήσω για οτιδήποτε άλλο απο τη στιγμη που θα μου στείλετε πισω το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο. Αν θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ. Το έχω ανεβάσει ως zip. Συμπληρώστε το κάντε save και στείλτε το στο [email protected]. Ακόμη στείλτε μου σχόλια για υπηρεσίες τρίτης γενιάς που χρησιμοποιείτε, που θα θέλατε να έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο ή σχόλια σχετικά με το ερωτηματολόγιο. (το ερωτηματολόγιο είναι στα Αγγλικά λόγω το ότι σπουδάζω στην Αγγλία). Questionnaire 'Mobile Services'.zip
pp6210 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 φίλε μου θα στο στείλω από Δευτέρα. Φαντάζομαι οτι έχεις λάβει υπ'όψιν οτι το target group που πιάνεις μέσω των forum είναι ξεκάθαρα biased, αφού όλοι μας εδώ κάνουμε χρήση ιντερνετ πάνω απο το μέσο όρο... εκτός και αν αυτό προσδιορίζεις ως target group στην εργασία σου. Αλλιώς θα πρέπει να βρεις τρόπο το ερωτηματολόγιο σου να φτάσει σε κόσμο με άλλο τρόπο (πέρα απο ιντερνετ και ε-μαιλ). Καλή επιτυχία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.