Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 naftis mpa to programa pou mou proteine o paredwse einai aplo eyxristo kai grigoro.giati na balo olokliri souita office ??? Αυτό ακριβώς! Γιατί να εγκαταστήσεις ολόκληρη σουίτα για μία απλούστατη λειτουργία; Κι εγώ χρησιμοποιώ το OpenOffice.org (την έκδοση 2.0 beta) αλλά για εφαρμογή Office. Αν όμως θέλω να δημιουργήσω αρχείο PDF μέσα από τον browser μου ή από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα (notepad κλπ), χρησιμοποιώ το PDFCreator. Όλα αυτά στα Windows στο γραφείο. Γιατί το MacOS έχει εγγενή υποστήριξη PDF...
leukonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Sosta kai kala ola ayta paredwse alla den mou apantises se kati.Otan iparxoun links mesa se mia selida web ginete ayta na kratane ti diadromi kai sto pdf?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Sosta kai kala ola ayta paredwse alla den mou apantises se kati.Otan iparxoun links mesa se mia selida web ginete ayta na kratane ti diadromi kai sto pdf? Δεν έχω ιδέα, δεν το έχω δοκιμάσει... :neutral: Μήπως υπάρχει τίποτα σχετικό στις επιλογές του προγράμματος;
leukonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 ok apo oti eida den exei kati sxetiko stis epiloges.isos se metagenesteri ekdosi....na ginete
parmenides51 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 υπάρχει και το pdf factory pro που ειναι απλά ενας εκτυπωτής για pdf http://www.pdffactory.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.