predator Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 διαφωνω σε αυτο που ειπε ο mindtrapper οτι να μην παιξουν οι κριτες στον επομενο γυρο γιατι ετσι θα κατσουν 2 φορες "παγκο" και βαριεμαι να περιμενω τοσο. πηρα το μονο δεκαρι του προυγουμενου γυρου η μου φαινεται? (οχι δεν ειμαι ψωνιο) :razz:
chriskar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 exw etoimi tin bathmologia... :razz: ksypnaaaate reeeee!! :grin:
Akujin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 tha spasw ton pago, then... [it ends Friday 23:59 -min ksexniomaste!] -e malaka koimasai? exw erhei me to Soulaki. sikw ligo re malaka, gamw to koinovio mou. Den exei allo krevati na tin pesoume emeis!.. -zzzzzzzzzzzzzz -ti, ki allo? -nai, ksyse kai ligo pio mesa. axxx, mpravo. etsi, a geia sou. na fygoun ola ta kakadakia, na sai kala re Nonta...
Akujin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 o gyros teleiwse. symmetoxi 1. o gyros akyrwnetai.
robas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 και ελεγα να σε ρωτησω τι να κάνουμε :razz: μάλλον παέι για RIP το game
Akujin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 to poly poly na ksanadokimasoume alli mia mipws teleiwsane tpt eksetastikes kai mazeytei ligo laos. den kserw. dim_b ti les? na ksanadokimasoume i tha to kleidwseis?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 ΝΟΟΟ! Συγγνώμη που δεν έγραψα! Πράγματι μόλις χθες τέλειωσε η εξεταστική μου! Θα γράψω τώρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 (μουσική) -(λα λα) You are so beautiful (λα λα λα) to me! -Τόλμησες βρε κερ@τά casting director να μη με προσλάβεις για να παίξω τον "Ψαλιδοχέρη";! Ποιός θα ήταν καλύτερος από μένα για αυτό το ρόλο;! -Ο Johnny Depp. -Τιιιι;! Αυτός ο άσχημος;!
Akujin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 thelete na epimikinoume dil. ton gyro? na perimenoume na grapsoune ki alloi? etsi ki alliws einai ston aera to paixnidaki, opote opoios thelei as grapsei tote, ki an doume oti mazeyei kosmo tote orizoume mia mera liksis alliws.....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 ε, δε ξέρω, αλλά ακόμα και χωρίς διαγωνισμό, είναι ωραία να γράφουμε λεζάντες και να βλέπουμε αντιδράσεις από τους υπόλοιπους. Έστω και για την πλάκα βρε αδερφέ!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ! Το topic παει για κλείσιμο! Βάλε Akujin άλλες εικόνες μπας και παίξει κανένας γιατί δε βλέπω προκοπή... Και αν δε βάζει κανένας, θα παίζουμε οι δυό μας. Μια θα βάζεις εσύ και μια εγώ. ΜΟΥΑΧΑΧΑ (το τόπικ ξεκίνησε με ΜΠΟΥΧΟΥ και τελειώνει με ΜΟΥΑΧΑ)
pseira Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 -Μμμμ ...Μορφέα γυμνάζεσαι;... τι στήθος είναι αυτό φαίνεται υπέροχο...Να το πιάσω; Πωπω τι σκληρό που είναι! Καλε τι αγόρι είσαι εσύ... Ελπίζω μόνο μη ξυπνήσεις και γαμ@@@σεις στο ξύλο. Χμμ...τώρα που το ξανασκέφτομαι "ΞΥΠΝΑ, ΚΑΛΕΕΕΕΕ" - Τί είναι αυτά στο πρόσωπό σου ρε αλήτη; Νόμιζες μπορείς να βαφτείς σαν και μένα ε; Τώρα θα σου δείξω πως σκαλίζουν τη μύτη τους, στο χωριό μου!
Akujin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 hehe exei poly gelio i katastasi me auto to game.... einai o ''lepros'' tou kinimatografikou forum, hehe! tha parw mia prwtovoulia. tha midenisw ton gyro (sorry pseira, Manuel +thanks gia tin symmetoxi sas), tha valw 2 nees SS kai tha eimai egw kritis (opws ston prwto gyro pou itan mono o dim_. Tha mporoun na paiksoune oloi loipon(akoma kai oi 5 trexontes krites mas) kai an pali yok i katastasi, LOUKETO....
Akujin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 sorry kai pali ta paidia, pou pairnw auti tin prwtovoulia. to kanw san last effort, mipws kai den kleidwthei to paixnidaki. evala poly gnwstes tainies, mipws kai proselkysw kanenan... cheers+let us see how it goes. this is the final try PAME, PAIZETE OLOI MA OLOI.... -ligei Friday vrady o prwtos gyros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.