Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Βάλε τη λεζάντα

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ithela na kano theamatiki emfanisi. Emena i bathmologia mou den symfonei me ta apotelesmata so far. Opote yparxoun kapoies anakatataxeis alla ti na kanoume diaforetika gousta, diaforetika points.

robas: 7+8 (62) 1

paschalia: 9+7 (58 ) 3

chriskar: 7+9 (55) 5

predator: 7+10 (59) 2

Lux Lisbon: 7+8 (57) 4

Auta kai me tis euxes o epomenos guros na exei perissoteri symmetoxi. Ti kanoume tora Akujin?

Δημοσ.

wraia. nikitis einai o robas.

opote mporei, postarei ta 2 SS tou gia ton neo prwto gyro.

krites oi 5 pou epaiksan prin: robas,paschalia,chriskar,predator,Lux Lisbon

(ektos an kapoios den goustarei+thelei na paiksei)

syntonizw egw an xreiastei pouthena.

symmetexoune oi pantes.

pame....

Δημοσ.

Isos tha itan mia kali idea oi krites enos gyrou (as poume ego, aku, manuel ktl) na min symmetexoun ston epomeno. To leo auto giati tha krithoun apo aytous pou ekrinan kai isos na min yparxei amerolipsia.

Just a thought, de fobamai kanenan sas re! Bathmologiste me opos thelete auti ti fora tha ton nikiso ton Akujin!

:)

Δημοσ.

oxi, we are playing buddy. let's do it.

(telika me to pou eixe pei o mindtrapper gia ladwma ston dim_b, psakste to ligo

(stous 2,3 last gyrous~), arxise na nikaei all of the sudden!) :P kati paixtike, synnenoisi feygati e?

ti lete exei kai to logo stin ypografi, na ton proteinoume ki ayton sto topic me tous best satanades? ;) :P

Δημοσ.

Dude, i'm honored you even thought of that! My name next to Pacino's and De Niro's... I'm so happy!!

De tha sxoliaso ayto me to ladoma. Siga min plirona kiolas. An paratirisate o dim exei kairo na grapsei edo. A hidden cam and blackmail always works!!

:)

Δημοσ.

Sigoura tha paixoun 2 pantos and this time i'll own your a*s!! Elpizo na exoume megalyteri symmetoxi giati einai krima.

Ego pantos me ta connections mou tha kano ta panta gia na kratiso ayto to game alive.

Kai an me rotiseis ti me exei piasei kai milao misa ellhnika misa agglika den xero! :)

Robas se perimenoume bale apo tora kai an den briskeis min zitiseis boitheia apo ton Aku, kammia koultoura tha balei pali kai tha xenerosoun oloi! (Plaka kano, orees tainies ebales kai edo kai sto allo game...)

Keep it rolling!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...