mindtrapper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Ontos mas kourases! Kati den paei kala me esena paidi mou. Prepei na eixes poly paraxena kai skoteina xaderfia dipla sou oso megalones. Se ephreasan mou fainetai. Ola ok akougontai opos ta eipes alla stin teliki pali enas tha einai o kritis. Ektos an ston teliko pernane oi 5 kalyteroi opote ok.
Akujin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 okay, egw edwsa kapoies protaseis, an ki o dim_b symfwnei, let's finalise the rules. cheers! PS: cousins! can't tell the difference between the devil 'n them
Akujin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 dwse ta telika scores, an mporeis dim_b gia na ksekollisei to prama kai na pame sa neo gyro, na paiksoume oloi... o kleidokratwr mallon egkateleipse tin prospatheia.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 dim_b κάνε κάτι πράγματι, γιατί το βλέπω να πεθαίνει το topic και είναι κρίμα. Α! Οι νέοι κανόνες, να γραφτούν και στην πρώτη σελίδα ώστε να τους διαβάζει όποιος μπαίνει μέσα.
dim_b Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Λοιπόν.... τελική βαθμολογία Akujin 8+7=15 (Σύνολο 83) mindtrapper 8+9=17 (Σύνολο 82) Manuel 8+8=16 (Σύνολο 73) kleidokratwr 62 btw, αυτό που κρατάει ο Ben Stiller είναι το μικροσκοπικό κινητό του Zoolander, αλλά είναι τόσο μικρό που στη φωτογραφία μάλλον μοιάζει με κλειδί
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 oh come on! me ena ponto diafora? Akujin i'm gonna get you for this! You can run but you can't hide baby! OK, bale tis SS sou Aku na paixei o kosmos...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 oh come on! me ena ponto diafora? Akujin i'm gonna get you for this! You can run but you can't hide baby! OK' date=' bale tis SS sou Aku na paixei o kosmos...[/quote'] Εγώ περίμενα να πάρετε και οι δύο ΜΗΔΕΝ για να νικήσω εγώ. Μουαχαχαχα! Άρα ο Aku είναι βασικός κριτής για το επόμενο παιχνίδι, και εμείς βαθμολογούμε! Είμαι έτοιμος να κριτικάρω τους πάντες.
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Kapos etsi. Perimenoume tora tis ss tou Aku...
Akujin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 pame ston epomeno gyro, paizoun oi pantes. -Otan ksimerwsei Paraskeyi ligei kai tha perimenete tis vathmologies twn 5 kritwn: akujin,mindtrapper,kleidokratora,Manuel,Kaizer Soze (opoios kritis thelei na paiksei ki aytos i den thelei na kritikarei aplws, as to dilwsei egkaira) PS: eimai stin sxoli+den mporw na kanw ena resize, dim_b an thes ftiaxtes ligo ama prolaveis...(an enoxlei to megethos diladi) cheers!
robas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Είδες κούκλα!! Τσιγαριλίκι πρώτο πράμα!! Κατευθείαν απο καλαμάτα. Τι νομίζεις εκπαίδευα τόσο καιρό το Γύπα μου? Stepheeeen! Που είσαι Sptephenούλη!! Έλα εδώ, δε θα σε πειράξω πολυ!! Έλα στο θείο Jack!! Έλα!! Και καλά, την υποκριτική μου ικανότητα δε τη σεβάστικες, τα όσκαρ μου ούτε, αλλά τον Stanley δεν τον σκέφτικές καθόλου και γύρισες καινούρια έκδοση της ταινίας??? Και κατάντησε ο κακόμοιρος στα γεράματα να γυρίζει ταινίες με τον Cruz μπας και βγάλει κάνα φράγκο!!!
Akujin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 gamw tis symmetoxes exei to paixnidaki! mallon gia louketo tha pame, krima
mindtrapper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Itan pou ithelan allages gia na paizei pio polys kosmos... Sad indeed!
paschalia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 α) - Το ξερω οτι θα'ναι δυσκολο ,αγαπη μου, να κοψεις το καπνισμα αλλα ακουσες τι ειπε ο κτηνιατρος . Το τσιγαρο εχει κακη επιδραση στο πουλι ,οποτε πρεπει να το κοψεις . - Και πως θα τα καταφερω χωρις ουτε μια τζουρα ? - Θα'ναι δυσκολο αλλα κουραγιο ,θα σε βοηθησω οσο μπορω . β) Στελλα κραταω τσεκουρι.. φυγε. Παρε το παιδι και φυγετε απο μπροστα μου . ΓΙΑΤΙ δεν φευγετε ? Υ.Γ.1) Τον Καιζερ (απ'οσο ξερω) μην τον περιμενετε να παρει ενεργο μερος στο παιχνιδι στο κοντινο μελλον λογω ανωτερας βιας.. υ.γ.2) Γιατι τοση απαισιοδοξια για την εκβαση του παιχνιδιου ? Παιχνιδι ειναι οχι καταναγκαστικα εργα .
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Γιατι τοση απαισιοδοξια για την εκβαση του παιχνιδιου ? Παιχνιδι ειναι οχι καταναγκαστικα εργα . Εμάς μας αρέσει και δε θέλουμε να σταματήσει :wink: για αυτό γκρινιάζουμε. Πάντως, το φόρουμ δεν έχει γενικά κίνηση αυτή την εποχή. Ας αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός, να βγούμε από εξεταστικές, γιατί νομίζω ότι η "κρίση" είναι συνολική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.