DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 @dim_b : Καλό ακούγεται το παιχνιδάκι αλλά να επισημάνω κάτι : 1. Καλύτερα να διαρκεί λιγότερο (ετσι ωστε κάποιοι να μη χρειάζεται να περιμένουν μια εβδομάδα) 2. Το 1 θα μπορούσε να ξεπεραστεί αν πχ όσοι δεν "συνέχιζαν" στον επόμενο γύρο να μπορούσαν να ποσταρουν λεζάντες "εκτός συναγωνισμού" ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.
dim_b Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές όσο προχωράει το παιχνίδι, οπότε αν έχετε κάποια ιδέα μπορούμε να τη συζητήσουμε. Πάντως, μπορούν ελεύθερα όσοι θέλουν να ποστάρουν λεζάντες εκτός συναγωνισμού ή να σχολιάζουν τις λεζάντες των άλλων.
robas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Η δικιά μου πρόταση είναι να γίνεται ένα poll μετά το τέλος κάθε γύρου ώστε να ψηφίζουν όλοι και όχι ένας, και αν θέλουμε να το περιορίσουμε τότε να ψηφίζουν όλοι όσοι έχουν postάρει.
mindtrapper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 1h: Xm, les na ftasoun ayta ston Quentin? Whatever he's worth it! An den itan aytos o kosmos akoma tha nomize oti eimai enas atalantos ithopoios pou xoreyei... 2h: Poso pires Algebra? 5? Gia timoria tha fas ti milopita tis miteras sou. Really son, u should stick with the sock!
paschalia Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 α) Δεν βλεπω να εχει οτι περιμενα . Καποιου η μερα θα χαλασει σημερα . β) Εκανα πολυ κοπο και ξοδεψα αρκετη ωρα για να το φτιαξω . Λυπαμαι που δεν σου αρεσε αλλα δεν επρεπε να το καταστρεψεις . Για τιμωρια θα το φας ( η επιδραση των σαπουνοπερων στην ζωη μας)
Akujin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Η δικιά μου πρόταση είναι να γίνεται ένα poll μετά το τέλος κάθε γύρου ώστε να ψηφίζουν όλοι και όχι ένας, και αν θέλουμε να το περιορίσουμε τότε να ψηφίζουν όλοι όσοι έχουν postάρει. etsi ki alliws auti einai i prwti, peiramatiki fora tou paixnidiou, 8a doume pws 8a paei, kai to sizitame anoixta me olous, to pws 8a to diamorfwsoume to paixnidi.
Akujin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 is .. is this.. a .. goodies golden burger??... no John... you promised... no junk food... Quentin... likes you thin... restrain John... fight it off... you can do it...you are the man John! -Actually Jim, I think what you did, clarifies you as a young man who knows what he wants in his sex life. -Will you spare it dad? I'm already humiliated enough, don't you think? -I once f#ked your mother, you know. And Jim, look what we have now... -You mean, me? -No. But that's a fine statement, as well, son...
vagpap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Να κάνω μια μικρή παρατήρηση? Είναι απαραίτητο σε κάθε reply να επισυνάπτονται και οι φωτογραφίες? Απλά επειδή βαραίνουν οι σελίδες και μερικοί είμαστε με dial-up... Δύσκολο να παρακαλουθήσουμε, έστω και χωρίς συμμετοχή ακόμα (επιφυλάσσομαι) ;-)
kleidokratwr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Χμ για να δούμε, σαμπουαν και αφρολουτρο οκ, το παπάκι μας οκ, η οδοντοβουρτσα οκ, το γράσο για το μαλλί ααααχχχ αναμνήσεις, λιώμα γινόταν η καημένη η Olivia με αυτό το γράσο.. Τύφλα να χουν τα castrol.. (μπαμπας) Λοιπόν γιε μου έχεις φτάσει σε μια ηλικία στην οποία πιστεύω οτι μπορείς να έχεις μια υγιή σεξουαλική ζωή (Γιος) Φυσικά μπαμπά, ας είναι καλα η μαμά που είναι expert στις πίτες. Αντε τελειώνει αυτο meeting, γιατί κάπου πήρε το μάτι μου μια σπανακόπιτα.. Είναι απαραίτητο σε κάθε reply να επισυνάπτονται και οι φωτογραφίες? Απλά επειδή βαραίνουν οι σελίδες και μερικοί είμαστε με dial-up... Δύσκολο να παρακαλουθήσουμε, έστω και χωρίς συμμετοχή ακόμα (επιφυλάσσομαι) ;-) Δεν έχει σημασία διοτι ο browser σου μια φορα θα κατεβάσει τις φωτογραφίες, απλά θα στις δείξει παραπάνω.. οπότε είτε μια φορα τις βάλουμε είτε παραπάνω θα αργεί το ίδιο.. και στις δύο περιπτώσεις απο μια φορα θα κατέβουν (αν κάνω λάθος διορθώστε..)
bchris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 1 -> Τοσα λεφτα για ενα ζευγαρι βυζια... 2 -> (Πατερας) Θες να μου πεις πως το "παρτα μωρη βρωμο-μηλοπιτα" ειναι γευστικος επαινος?
robas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δεν έχει σημασία διοτι ο browser σου μια φορα θα κατεβάσει τις φωτογραφίες, απλά θα στις δείξει παραπάνω.. οπότε είτε μια φορα τις βάλουμε είτε παραπάνω θα αργεί το ίδιο.. και στις δύο περιπτώσεις απο μια φορα θα κατέβουν (αν κάνω λάθος διορθώστε..) Δεν κάνεις καθόλου λάθος. Αυτό ακριβως συμβαίνει. :wink:
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Αυτές οι γυμνές φωτογραφίες μου με τον Quentin δε θα δουν ποτέ ξανά το φως της μέρας ξανά. Θα μείνουν για πάντα κλειδωμένες εδώ μέσα. Good job John! (βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία) "Και εδώ είμαστε με το γίο μου και τη μηλόπιτα που ετοιμάσαμε για το διαγωνισμό Best American Pie. Δυστυχώς μας απέβαλλαν επειδή χρησιμοποιήσαμε αηδιαστικά μπαχαρικά. Φαντάζομαι θα εννοούσαν την κανέλα..." ------------------------ Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Μου έκοψαν το ρεύμα!!! Γκρρρ... καταραμένη ΔΕΗ. Είμαι όλη μέρα χωρίς PC. Μην τα συζητάτε πώς επιβίωσα
predator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 προτεινω να μην εχει πολλους γυρους το παιχνιδι αλλα να βγαινει κατευθειαν νικητης που θα ποσταρει τα επομενα σετ φωτογραφιων. σε περιπτωση ισοβαθμιας να υπαρχει κληρωση.
kleidokratwr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 σε περιπτωση ισοβαθμιας να υπαρχει κληρωση. Σχόλιο: ΧεΧεΧε.. Πλούσια δώρα και ένα ταξίδι στην Σαχάρα για 2 άτομα.. :razz: (no offence, just kidding) Θα μπορούσε να μπαίνει αναλυτική βαθμολογία ή να πρεπει να ψηφίσουν οι υπόλοιποι τον καλύτερο ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ίδια βαθμολογία. Γιατί αν είναι να περιμένουμε κληρώσεις κτλ κτλ την βάψαμε.. Το vbulletin έχει καμια δηνατότητα να βάζεις πολλές δημοσκοπήσεις σε ένα thread; γιατι αλλιώς δεν νομίζω να μπορεί να γίνει.
predator Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 ναι αυτη η ιδεα ειναι καλυτερη. γενικα η ιδεα του να ψηφιζουν πολλοι και οχι ενας μου αρεσει καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.