Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ω ωραία!! Πρώτη νίκη :D Νέες εικόνες. (Απο τη σειρά Hustle) Deadline θα οριστεί αναλόγως τη συμμετοχή
Azaell Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 επειδη δεν ξερω πως να φοτρωσω τισ εικονες κ αν ξερει καποιος θα το εκτειμουσα αν μου ελεγε λεω εικονα 1 : εσυ στο βαθος !!! βγαλε τον σκασμο!!! εικονα 2 : - τι θελει ο αραπης στο πλανο??? - μαλλον κολητος του σκηνοθετη θα ειναι!!
sniper_206 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 -Δικαστής: Oooo sole miiiiiooooo..... -Μουστάκιας: Πόσες φορές θα σου πω ότι εδώ είναι δικαστήριο και όχι talent show ρε;;; -Πώς;;; Η Κου Κλουξ Κλαν βλέπω δεν κάνει καλά τη δουλειά της... Απολύεσαι! -Μην εξάπτεσται μέγα διδάσκαλε... Το παπιγιόν που φοράει ο αράπης είναι ειδικό... Σφίγγει μόνο του μετά από 10 λεπτά! edit: @Azaell απλά κάνε quote το μήνυμα του praetorian και θα σου βγάλει τις φωτογραφίες μόνο του...
sniper_206 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Τι θα γίνει; Άλλες συμμετοχές θα έχουμε ή το βαρεθήκατε;;
mxpert Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δικαστής: Ααααααχοοοουμμμμ (χασμουριέται) (χαμηλόφωνα)...άντε τέλος πάντων, ...τελείωνε ! ...έχουμε και δουλειές ! Δικηγόρος: (σκέπτεται) ...τι ήθελα να πω...γαμώτο, εδώ το 'χα....χμμμ... ...χμμμ....τώρα που το σκέπτομαι, τι θέλω εγώ εδώ..., τι είμαι, ποιος είμαι ??? - Καλά, αυτός ο μ@λ@κας, τι την έχει δει ??? ...πρίγκηπας και έτσι..? ...που πας ρε μαύρε ? (μορφάζοντας) - Σιγά ρε κι εσύ, πολύ φαντασία έχεις ! Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και ο BG Prince of Rap...! ...ηθοποιός είναι ο μαυρ....εεε ο άνθρωπος ! ...έχει έρθει για το ρόλο του μπάτλερ !
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Ok... 3 συμμετοχές μέχρι τώρα. Επειδή κράτησε πολύ και η ανταπόκριση ήταν αντιστρόφως ανάλογη (οι εικόνες φταίνε; ), η λήξη τίθεται για την Παρασκευή το βράδυ.
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Βαθμολογία Azaell: 6 + 7 = 13 sniper_206: 8 + 8 = 16 mxpert: 7 + 8 = 15 οπότε νικητής ο sniper_206 έλα να ξεκολλήσει λίγο το παιχνίδι...
sniper_206 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Thanx Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ψάξω να βάλω δύο καλά ss. Από αύριο-μεθαύριο πάντως...
sniper_206 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Γιάννη με λένε ρεεεεε Ξεχάστηκα... Το παραδέχομαι! Αλλά επειδή είμαι στη δουλειά θα βάλω το βραδάκι...
Azaell Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 μα καλα ακομα στην δουλεια εισαι???? που δουλευεις?????
sniper_206 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Παραχωρώ τη σειρά μου σε όποιον θέλει γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω αυτό τον καιρό... Αν κάποιος άλλος θέλει, ας βάλει... ειδάλλως θα το ξεθάψω εν καιρώ...
mxpert Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 ας βάλω λοιπόν... ...από την ταινία "10 Μέρες στο Παρίσι" Θέμα 1ο: Θέμα 2ο: και για όσους δεν θυμούνται τι είδαν οι δύο πρωταγωνιστές (και μόνο γι' αυτό -- η παρακάτω εικόνα ΔΕΝ μετέχει στο διαγωνισμό): deadline, όπως πάντα αναλόγως των συμμετοχών !
Azaell Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 εικονα 1. Να το κανω...... Να μην το κανω..... Να την κοψω κομματακια και να την ταισω στον σκυλο..... Η να της δωσω μια καδενα ποτησμενη στο κυανιο!!! Μα καλα ποσο ζωον μπορει να ειναι ο αντρας μου??? εικονα 2. ΜΜΜμμ.....ενδιαφερον φαινεται!!!!Αραγε το περνω πακετο και στο σπιτι!!! Τι χρωμα να ειναι το φορεμα γαι το παρτι της Μαντι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.