sniper_206 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 1) Μπαμ μπαμ... Χα χα περάσατε για όπλο το χέρι μου και κοιτάτε σα βλάκες??? 2) -Τον βλέπεις καλά τον αράπη με την αφάνα εκει πίσω? -Ναι, μόνο που τον βλέπω χέζομαι πάνω μου... -Πρόσεξε καλά τότε γιατί όποιος του φαίνεται ύποπτος βγάζει έξω το λάσο που κρύβει στο παντελόνι του και τον κηνυγάει
mxpert Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ...ο Mystirios είναι στα πέριξ ??? παρατράβηξε αυτός ο "γύρος"...
Mystirios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δεν έβλεπα πολύ ενδιαφέρον και το άφησα το τόπικ να αναπαυτεί εν ειρήνη.Μετά τη μινι ανασκαφή there you go : Praetorian : 9+7 16 sniper_206 : 6+8 14 mxpert : 8+9 17 Εντ δε γουίνερ ίζ mxpert , αν και μου άρεσε η πολύ πρώτη ατάκα του praetorian
sniper_206 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ...Μετά τη μινι ανασκαφή... Ε δεν έσκαψα και πολύ βαθιά! Ούτε μήνας δεν είχε περάσει
mxpert Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 λιγάκι υπομονή για νέο γύρο..... (έχουμε και εξεταστική...)
Mystirios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Ε δεν έσκαψα και πολύ βαθιά! Ούτε μήνας δεν είχε περάσει Ε ναι γι αυτό ήταν μίνι
mxpert Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ορίστε λοιπόν δύο....από πρόσφατο επεισόδιο του Prison Break: ...deadline, αναλόγως των συμμετοχών, όπως πάντα !
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 ...και λεει ο Γιωρικας "Τα μπουκαλια τα εφερες"? -Εχεις κυταριτιδα το ξερεις? -Ασε εχω δοκιμασει τα παντα -Να μην τρως σαν βοδι δοκιμασες?
Mystirios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 - [Κινέζος] Χαχα ΧΑχχχαχα - νευρικό γέλιο - - Λέγε ρε μλκ τι γελάς? - Χααχαχαααα ο τζόν χαχαααα δεν... χαχχα - Καλά , τέλειωνε έχουμε και δουλειές. - Πωπω ζημιά μου κάνεις!! Θα σου τραβήξω καμιά δαγκωνιά... - Οχι τώρα μωρό , τα πιάτα... - Άστα μωρέ τα πιάτα και πάμε πάνω! - Έλα ρε μωρό , έχω και πονοκέφαλο! - Ε καλά , γ@μ#σε μας πάω για μπύρες με το Τάκη....
vasilis_81 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 -you srewed up again agent -right..how about you're doing the gay next time?? -lol! -εχω γνωρισει ενα αγορακι στο τεννις αλλα ο μπαμπας μου δε μ'αφηνει να βγω μαζι του... -τι λεει η σκατογρια..μην παρω τον παγοκοφτη επιτοπου! ας κανω το μλκα να περιμενω την κορη της..
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 - Και δηλαδή μιλάτε μόνο Κινέζικα - Τσον τσι γιο σι κουα φο κφιν σο... χο χο χο - Καλά εγώ θα γράψω εδώ ότι ενδιαφέρεστε για δυο σειρές της εγκυκλοπαίδειας Δομής και για το Ελληνικό λεξικό του Φυτράκη - χο χο χο, τσουν γιου μινκ, χο χο χο - Πριν δυο βδομάδες πήγα να σηκώσω μια πολυθρόνα και απο τότε έχω μείνει σε αυτή τη στάση... - Γιατί τι πρόβλημα έχει αυτή η στάση! Μια χαρά θα μας βολέψει...
mxpert Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 μεχρι Κυριακή βράδυ....περιμένω συμμετοχές !
WizeMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Κινέζος:- -Τι είναι αυτό το συμβόλαιο? Και γιατί γελάς? Δεν καταλαβαίνω Χριστό! Κινέζος:- (Ευτυχώς, αυτό το συμβόλαιο σε κάνει δωρητή πέους) Γκόμενα: -Σε ένα λεπτό θα είναι έτοιμος ο χυμός σου Μπακούρι: -Γαμώτο, τι μαρτύριο θα περνάω μέχρι να μου βρουν δωρητή πέους;;;
sniper_206 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 - Έχω ακούσει ότι εσείς οι Κινέζοι την έχετε μικρή... - Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? - Πωπω θα κοβα μέχρι και το χέρι μου για να σου πιάσω την κωλάρα
mxpert Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 νομίζω το παρα-περίμενα το συγκεκριμένο..... (ΟΚ, το παραδέχομαι, το είχα ξεχάσει...) έχουμε και λέμε λοιπόν: KaizerSoze: 7+7=14 Mystirios: 9+8=17 vasilis_81: 6+6=12 Praetorian: 9+9=18 WizeMan: 5+5=10 sniper_206: 7+8=15 ...and the winner is Praetorian !!! επόμενος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.