Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Βάλε τη λεζάντα

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

matrix10vg4.jpg

-Neo, I told you a thousand times: there is no spoon, there is no chair, and there is no television. It's all in your mind.

-But they all look so real! I don't believe you...

-I'll prove it to you.

(Ο Μορφέας ανοίγει την TV, η οποία δείχνει ματς Βαλένθια-Ολυμπιακός, με σκορ 0-2).

-What is this? I'm freaked out! Where am I dude?...This can't be happening, I must be dreaming!

-I told you...

lotr11wl1.jpg

SPOILERS

- Γκάνταλφ, πως σου φαίνεται ο καινούριος καπνός που σου 'φερε ο Πίπιν; Την... άκουσες;:-)

- Τι να σου πω...Είχα ένα όραμα ότι ο Μπίλμπο έχει το Ένα Δαχτυλίδι, που κυβερνά όλα τα άλλα, ότι έρχονται Νάζγκουλ να το κλέψουν, ότι ο Σάουρον μαζεύει στρατό για να επιτεθεί στο βασίλειο του Ρόχαν και στην Μίνας Τίριθ, και ότι σε όλο αυτό το χαμό εσύ και ο Σαμ θα ταξιδέψετε μέχρι το βουνό του Χαμού, περνώντας μέσα από χιλιάδες Ορκ, για να το καταστρέψετε...

- Ωχ, φίλε, την άκουσες άσχημα...

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(Ο Μορφέας ανοίγει την TV, η οποία δείχνει ματς Βαλένθια-Ολυμπιακός, με σκορ 0-2).

-What is this? I'm freaked out! Where am I dude?...This can't be happening, I must be dreaming!

χαχα....

...απλά κορυφαίο !

:mrgreen:

Δημοσ.

matrix10vg4.jpg

- (Νίο) Ρε Τσάντλερ ωραία πολυθρόνα αυτή και έχει και λίγη βρώμα πίτσας πάνω της! Γουάου!!!

- (Μορφέας) Ρε μαλάκα Νίο, στο Μάτριξ είμαστε! Δεν είμαστε στα "Φιλαράκια" και ούτε είσαι ο Τζόι! Υποτίθεται ότι έχεις περισσότερο μυαλό...

- (Νιο) Παίζει Baywatch η τηλεόραση! Φέρε μπύρες ρε Τσάντλερ!

- (Μορφέας) Τελικά είσαι ηλίθιος! Πήρες το ληγμένο χάπι...

lotr11wl1.jpg

- (Φρόντο) Πω πω πω τι τσιμπούκι είναι αυτό!

- (Γκάνταλφ) Μαλακισμένο αν με ξανακοροϊδέψεις θα σου δώσω ένα δαχτυλίδι και θα πρέπει να πας στου διαόλου τη μάνα για να το ξεφορτωθείς!

- (Φρόντο) Πίπα πα-παρε μου, Πίπα πα-παρε μου...!

- (Γκάνταλφ) Δε μπορείς να πεις ότι δε σε προειδοποίησα.........

Δημοσ.

matrix10vg4.jpg

- Καλως ηρθατε στην VIP αιθουσα των STER CENTURY CINEMAS.. Ευχόμαστε καλή διασκέδαση..

- ΤΙΙ?? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ??Και το φαί?

-Ποιό φαί?

lotr11wl1.jpg

- 437 αλογα πιτσιρίκο.. χθες το δυναμομέτρησα....

- ΟΥΥΑΑΑΟΟΟΟ .. εχει και ΝΤΟΥΡΜΠΟ??

- οχι ρε τι τουρπο και κομπρέσορες, τερμα ατμόσφαιρα μικρε.. Ξερή δύναμη...

Δημοσ.

αμαν... πολλές συμμετοχές, μπράβο.

χμμμ, μέχρι πότε να το πάμε λέτε?

αντε μέχρι αύριο το βράδυ

και μεθαύριο το πρωί results.

λογικά θα χρειαστούμε και δεύτερο γύρο,

we'll see... keep postin', cheers

Δημοσ.

matrix10vg4.jpg

-Man, σινταουνίσου να δούμε την εκπομπή της γκαλερί Μιραράκι να αγοράσουμε κανα τρελό μπορδοροδοκοκκινο περσικό χαλάκι που ταιριάζει απόλυτα με τα καθίσματα, γιατί έρχεται χειμώνας.

-Μπροδοροδοτι?

-Μπορδοροδοκόκκινο……

-Της θειας σου!!!!!

-Της γιαγιάς σου!!!!

lotr11wl1.jpg

- Αγοράκι μου η μόνη πίπα που επιτρέπεται να βάλεις στο στόμα σου είναι αυτή που (περι)έχει καπνό.

- Και το λεγα του Legoass τις προάλλες…..”Αυτό που κάνουμε δεν πρέπει να είναι σωστό”. Τώρα ξέρω γιατί!!!!! Δεν του την είχα αλείψει με καπνό!!!!!

Δημοσ.

1)

Morpheus:Αυτό που βλέπεις είναι το matrix...

Nio: Πλάκα κάνεις... Ε, λοιπόν θα ορκιζόμουνα ότι είναι πολυθρόνα.

2)

Frodo: Είναι μακριά ακόμα παπαΓκάνταλφ???

ΠαπαGandalf: Φτάααααανουμε καλό μου χόμπιτ... την ζωή μου, μου'χεις φάει μαλακισμένο... Φτάνουμε...

Δημοσ.

Άς γράψω και εγώ κάτι, έτσι για τη συμμετοχή του πράγματος:

matrix10vg4.jpg

Νίο: Άι χάσου...

Μορφέας: <άγριο βλέμμα>

Νίο: ...μυρμηγκάκι! Ένα μυρμηγκάκι πήρε τη θέση μου...

σημείωση: ξέρω ότι ο Μορφέας φοράει μάυρα γυαλιά, οπότε θα ήταν αδύνατο να του ρίξει <άγριο βλέμμα>, αλλά είπαμε. Λεζαντική αδεία. Άσε που είμαστε στον κόσμο του Μάτριξ.

lotr11wl1.jpg

-...και έτσι σκότωσα την αρκούδα.

-Τι γενναίος που είσαι παππού! Είμαι περήφανος για σένα!

-Κάτσε τώρα να σου πω πως σκότωσα τον Κένεντυ!

-Α-χα! ΕΦ ΜΠΙ ΑΪ! Ψηλά τα χέρια!

Δημοσ.

Picture 1

Nio: Και που λες Μορφέα έτσι όπως την είχα την γκόμενα πάνω στην πολυθρόνα και.....και μετά μου λέει θέλει και από πίσω και που να σου λέω...και στο τέλος τι κάνει?? Φωνάζει και τον γείτονα για παρτ-ούζα....

Morpheus: Τι μου λες ρεεε???? Σοβαρά??? (Σκέφτεται: Ρε ο μ@λ@κ@ς μήπως του έδωσα το λάθος χάπι και θα μου αρχίσει τις μλκίες με τους δράκους και τα ξωτικά σε λίγο?? Φτουυυ.....)

Picture 2

Gandalf: Παιδί μου, ένα να ξέρεις στην ζωή σου...ΠΟΤΕ μην δοκιμάσεις εκείνα τα Space Cakes από την Ολλανδία! Να φανταστείς ακόμα νομίζω ότι είσαι χόμπιτ...

Frodo: Riggghhhttt...WTF is he talking about?? Πρέπει να σταματήσω να κάνω οτωστόπ από εδώ και πέρα!

Δημοσ.

KaizerSoze 8+8=16

mxpert 7+6=13

Praetorian 7+7=14

Mystirios 7+6=13

konnak 10+7=17

sniper_206 7+7=14

chriskar 8+8=16

chill 7+7=14

Sellers 7+6=13

Manuel 6+7=13

Geokon 7+7=14

...the winner is konnak!

Δημοσ.

Thanks Aku.

Επειδή δεν προλαβαίνω να βάλω αυτές τις μέρες, όποιος έχει διάθεση ας συνεχίσει για να μην κολλήσει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Αφου δε παίρνει κανείς τη σκυτάλη θα τη τσακώσω εγώ :-D

Πάρτε νά'χετε :

1)

lock1ql8.th.jpg

2)

roryuy4.th.jpg

Αποτελέσματα ανάλογα με τη συμμετοχή.Σε 2-3 μέρες λογικά

• Moderators
Δημοσ.

Ας κάνω μια προσπάθεια

lock1ql8.th.jpg

-"Εσύ! θα πάρεις τα στρατεύματα και θα τα οδηγήσεις στη Ρωσία. Και εσύ! Εσύ θα αναλάβεις να οργανώσεις την υποδοχή μου πίσω στη πρωτεύουσα"

-"Ηλίθιε, αφού σου είπα δεν τον πιάνουν τα χάπια πια. Μόνο με ηλεκτροσόκ επανέρχεται."

-"Αντε βάλε ένα χεράκι να τον κατεβάσουμε απο το χάλασμα τώρα και βλέπουμε"

roryuy4.th.jpg

"Α! εγώ ξερω ένα καλό. Είναι που λέτε τρεις αράπηδες και πάνε σε ένα μπαρ..."

Δημοσ.

μια πρόχειρη συμμετοχή:

lock1ql8.th.jpg

- Εσύ θα φταις παλιό-μ@λάκα για την αποτυχία της ταινίας... Σου είπα να βρείς έναν ικανό ηθοποιό για το ρόλο του Κορλεόνε και κοίτα εδώ τι μπάζο μου 'φερες... Είναι ρε δυνατόν, να παίξει αυτός τον Κορλεόνε ??? ...ούτε για διαφήμιση κομμωτηρίου δεν κάνει !!! ...πάλι πάνω μου θα τον πάρω τον ρόλο ! Άχρηστε...

roryuy4.th.jpg

- Ήθελα να ΄ξερα: όλοι οι nigga είχαν παιδικό απωθημένο να μοιάζουν στον Michael Jackson ??? ...κοίτα κόμμωση ο τύπος !!! ...που πας με τέτοια φάτσα ρε λελέ ??? ...θες να δουλέψεις και "πόρτα" !!!

:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...