Blue_Guardian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 1)Mom, Dad, this is Sylvia my fiance... 2)Ο κύριος Mugatu μετά από τον πυροβολισμό που του άνοιξε χωρίστρα. Αποσβολομένος προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που οδήγησαν τους κριτικούς μόδας σε αυτήν την πράξη...
Akujin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 predator 7+8=15 paschalia 6+7=13 Blue_Guardian 7+7=14 liges oi symmetoxes(pali), i skytali ston predator...
predator Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 λιγοι και καλοι!:razz: λοιπον οριστε οι νεες ss: παιζουμε μεχρι παρασκευη βραδυ! καλη εμπνευση και επιτυχια σε ολους!!!
Akujin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 (1) - okay Nancy, hurry, plug it in, before i change my mind... - what the hell, here goes nothing!... (2) -you're kiddin' right? is this you, before the sex-operation? -that's me Vanessa, very very psychedellic!! look at those titties, yeah! -gross!.....
predator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 τι να κανω ρε man, με μια συμμετοχη δεν νομιζω να εχει νοημα να βαλω βαθμολογιες... προτεινω να κανουμε κανα bump ακομα και αν δεν βρεθουν αλλοι παιχτες να βαλεις εσυ νεα ss.
predator Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 μπα σα να μην εχουν ορεξη... Akujin βαλε εσυ νεες ss μπας και ξυπνησει η ομαδα...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν, για λόγους που θα κατανοήσετε, θα βάλω πρώτα στη 2η ss λεζάντα και μετά στην πρώτη: (διαφήμιση καθαριστικού ποδιών) : -Ω, μα τι καθαρά πόδια! Με τι τα έπλυνες; -Μα φυσικά με το νέο "Βρωμοποδαροκαθαρέξ"! -Μα βέβαια! Έπρεπε να το είχα καταλάβει! Μόνο το βρωμοποδαροκαθαρέξ μπορεί να κάνει τα πόδια να αστράφτουν και να γυαλίζουν από καθαριότητα! Πρέπει να σου πω ότι πριν, δεν μπορούσα να σε πλησιάσω από τη μπόχα παρόλο που είσαι παιδί μου. Που να φανταστώ ότι αυτό που χρειαζόταν για να είμαστε μια χαρούμενη οικογένεια ήταν να αγοράσουμε το βρωμοποδαροκαθαρέξ. Τώρα η ζωή μας άλλαξε! (ο νεαρός στον κύριο) -Κοίτα μπαμπά! Το θέλω και εγώ! Και μάλιστα θέλω να μου πάρεις 20 γιατί μαζεύω τα χαρτάκια που δίνει δώρο. Είναι τόσο διασκεδαστικά! (φωνή εκφωνητή) -Τώρα το βρωμοποδαροκαθαρέξ και σε χάπια! -Oh my god! Your feet are so clean. I'm sure you're using vromopodarokatharex. -Oh yeah? Well I got news for you. I'm not really a black guy!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Έτσι φαίνεται. Βάλε βρε predator καμιά λεζάντα μπας και το σώσουμε. Αλλά απ'ότι φαίνεται μόνο εγώ εσύ και ο Akujin παίζουμε. Εγώ μάλιστα δεν έχω πια ADSL και μπαίνω πιο αραιά στο insomnia οπότε...
Akujin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 predator synexise esy, na doume mipws kai ......
predator Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ας βαλει o manuel καλυτερα γιατι εγω δεν εχω χρονο αυτο το διαστημα...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ας βαλει o manuel καλυτερα γιατι εγω δεν εχω χρονο αυτο το διαστημα... Δε θα έχει νόημα. Εγώ περνάω όλη την εβδομάδα στη Λάρισα και ανεβαίνω μια-δυό μέρες στη Θεσσαλονίκη (όπου έχω ίντερνετ). Πιθανόν την άλλη βδομάδα να μην έρθω κιόλας, οπότε μπορεί να ξαναμπω σε 2 βδομάδες. Ας βάλει κάποιος άλλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.