paschalia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 οχι και Ντιμης ωρε Akujin . Πολυ ξενερωτο -ξενοφερτο -(αδερρφιστικο) και ασχημο ηχητικα . Αλλο το Δημητρης αλλο το Ντιμης ...
Akujin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 okay tha to psilodiorthwsw gia tin parti sou.(an kai o kallitexnis den prepei na kanei symvivasmous, alla mias kai vazeis ta fragka gia na grafw agapiti mou, ti na kanw, tha meiwsw to kallitexniko mou orama, klaps!)
paschalia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Ισα ισα , ο καλλιτεχνης ειναι αυτος που κανει τις μεγαλυτερες θυσιες και αυτο που εκανες ειναι μια απο αυτες ! ( καλα παει το οφτοπικ μπας και μαζευτει κοσμος αρτιστα Akujin ?)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 okay tha to psilodiorthwsw gia tin parti sou.(an kai o kallitexnis den prepei na kanei symvivasmous, alla mias kai vazeis ta fragka gia na grafw agapiti mou, ti na kanw, tha meiwsw to kallitexniko mou orama, klaps!) Xexe...otan ekanes ekeino to afierwma sto W.Allen, elpizw na mhn pareleipses na deis kai to "Sfaires panw apo to Broadway", e? Aaax, o kallitexnhs...
Akujin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 oi sfaires itane to prwto ergo pou exw dei pote apo woody! xexe cheers Μανώλη
hugelacky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 karaLOL Akujin, η 2η ατάκα σου σκοτώνει! :-P :-P :-P :grin: :grin: :grin:
Akujin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 thanx hugelacky! perimenoume kai tis dikes sou lezantes, cheers!
Akujin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 3 symmetoxes mono e? eksetastikes e? ante na erthei o october, i guess...
predator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 μα γιατι σας παιρνει ο υπνος τωρα τελευταια? manuel βαλε βαθμολογιες ωρε κοπελι!:razz:
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 manuel βαλε βαθμολογιες ωρε κοπελι!:razz: Παιδιά, 1000 συγγνώμη! Δεν ήμουν Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες, και δε μπόρεσα να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ από το πατρικό μου σπίτι (χωριό βλέπετε). Αααχ...θα μετακομίσω κιόλας εκεί σε κανένα μήνα, και μετά δε θα έχω καθόλου ίντερνετ. Τι θα κάνετε χωρίς εμένα, ήθελα να 'ξερα; Ναι ναι, θα σας λείψω, το ξέρω. Να δω τι θα κάνω εγώ χωρίς DSL τώρα που το συνήθισα. Λοιπόν, ο predator παίρνει 0, επειδή με αποκάλεσε κοπέλι ;-) Πάμε παρακάτω: paschalia: 7+6 Akujin: 9+10 άντε ας σου κάνω τη χάρη: predator: 7+8 Ίδού λοιπόν. Και πάλι συγγνώμη για την καθυστέρηση. Νικητής ο Akujin. Δεν νομίζω να νομίσετε πως το έκανα για να του ανταποδώσω το ότι με έχρισε και αυτός νικητή. Όλοι πρέπει να γελάσατε με τις λεζάντες του, ε; ;-) Και εδώ που τα λέμε, με 3 συμμετοχές...
Akujin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 this is Will Ferrell... paizoume mexri Deytera vrady. Triti: results
predator Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 1) "oh yeah??? then go ahead and leave biatch, you weren't of any use around here anyway! see this??? she's more of a woman then you're ever gonna be!!!" 2) αποτυχημενη προσπαθεια για το casting της βιογραφικης ταινιας των soad...
paschalia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 α) Αντε τωρα εγω να εξηγησω οτι αυτη η κουκλα που κραταω ηταν αληθινη μεσα στο σπιτι και οτι την ωρα που ντυνοταν - την εντυνα δλδ- καποια δυναμη μας εσπρωξε εξω . β) ΤΙ ? Δεν ειναι εδω η οντισιον για τα διαστημικα καλλιστεια σκυλου-αφεντικου ? Χμ, τον Bruce Willis δεν τον κοροιδευει ΚΑΝΕΙΣ . Θα πεσουν κεφαλια σημερα .
Akujin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Χμ, τον Bruce Willis[/u'] δεν τον κοροιδευει ΚΑΝΕΙΣ ton Will Ferrell ennoeis, etsi?
paschalia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Akujin αυτον , απλα εμενα μου φαινεται ιδιος ο Μπρους σε αυτη την ss .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.