Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Βάλε τη λεζάντα

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

okay tha to psilodiorthwsw gia tin parti sou.(an kai o kallitexnis den prepei na kanei symvivasmous, alla mias kai vazeis ta fragka gia na grafw agapiti mou, ti na kanw, tha meiwsw to kallitexniko mou orama, klaps!)

Δημοσ.

Ισα ισα , ο καλλιτεχνης ειναι αυτος που κανει τις μεγαλυτερες θυσιες και αυτο που εκανες ειναι μια απο αυτες ! ( καλα παει το οφτοπικ μπας και μαζευτει κοσμος αρτιστα Akujin ?)

Δημοσ.
okay tha to psilodiorthwsw gia tin parti sou.(an kai o kallitexnis den prepei na kanei symvivasmous, alla mias kai vazeis ta fragka gia na grafw agapiti mou, ti na kanw, tha meiwsw to kallitexniko mou orama, klaps!)

Xexe...otan ekanes ekeino to afierwma sto W.Allen, elpizw na mhn pareleipses na deis kai to "Sfaires panw apo to Broadway", e? Aaax, o kallitexnhs...

Δημοσ.
manuel βαλε βαθμολογιες ωρε κοπελι!:razz:

Παιδιά, 1000 συγγνώμη! Δεν ήμουν Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες, και δε μπόρεσα να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ από το πατρικό μου σπίτι (χωριό βλέπετε). Αααχ...θα μετακομίσω κιόλας εκεί σε κανένα μήνα, και μετά δε θα έχω καθόλου ίντερνετ. Τι θα κάνετε χωρίς εμένα, ήθελα να 'ξερα; Ναι ναι, θα σας λείψω, το ξέρω. Να δω τι θα κάνω εγώ χωρίς DSL τώρα που το συνήθισα.

Λοιπόν, ο predator παίρνει 0, επειδή με αποκάλεσε κοπέλι ;-)

Πάμε παρακάτω:

paschalia: 7+6

Akujin: 9+10

άντε ας σου κάνω τη χάρη:

predator: 7+8

Ίδού λοιπόν. Και πάλι συγγνώμη για την καθυστέρηση. Νικητής ο Akujin.

Δεν νομίζω να νομίσετε πως το έκανα για να του ανταποδώσω το ότι με έχρισε και αυτός νικητή. Όλοι πρέπει να γελάσατε με τις λεζάντες του, ε; ;-) Και εδώ που τα λέμε, με 3 συμμετοχές...

Δημοσ.

oldschooldoll.jpg

1) "oh yeah??? then go ahead and leave biatch, you weren't of any use around here anyway! see this??? she's more of a woman then you're ever gonna be!!!"

stills1_01_13.jpg

2) αποτυχημενη προσπαθεια για το casting της βιογραφικης ταινιας των soad...

Δημοσ.

α) Αντε τωρα εγω να εξηγησω οτι αυτη η κουκλα που κραταω ηταν αληθινη μεσα στο σπιτι και οτι την ωρα που ντυνοταν - την εντυνα δλδ- καποια δυναμη μας εσπρωξε εξω .

β) ΤΙ ?

Δεν ειναι εδω η οντισιον για τα διαστημικα καλλιστεια σκυλου-αφεντικου ?

Χμ, τον Bruce Willis δεν τον κοροιδευει ΚΑΝΕΙΣ .

Θα πεσουν κεφαλια σημερα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...