Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Βάλε τη λεζάντα

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

a) Και της το ειπα . Να το στερεωσει καλυτερα τον φερετζε .

Δεν θα την βρω αργοτερα ? Θα της δειξω εγω .

β) αριστερα - Πολυ ωραια ποζα Ναυαρχε . Εκεινη την εποχη δεν ειχε γινει το σουσουρο με τις φημες για καλλιστεια στο πολεμικο ναυτικο ? ( Μ'εχεις που μ'εχεις τοση ωρα εδω, ας το γλεντησω και λιγο)

δεξια (εχοντας μεινει αφωνος) - Εμμ... οχι . Τι λετε , δεν ειναι ωρα για ενα λικερ ?

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

edwood08ru.jpg

είμαι εγώ γυναίκα φίνα ντερμπεντέρισσα που τους άντρες σαν τα ζάρια τους μπεγλέρισα! Οπα!

thelifeaquatic102lv.jpg

-Αυτός ο πίνακας σου, μου φαίνεται κάπως περίεργος...

-Κοίτα, αρχικά ήμουν γυμνός σ'αυτόν τον πίνακα και είχα στο λαιμό κρεμασμένο ένα τεράστιο διαμάντι, αλλά το διόρθωσα όταν μου έκαναν μύνηση οι παραγωγοί του "Τιτανικού".

-I see...

Δημοσ.

edwood08ru.jpg

είμαι εγώ γυναίκα φίνα ντερμπεντέρισσα που τους άντρες σαν τα ζάρια τους μπεγλέρισα! Οπα!

thelifeaquatic102lv.jpg

-Αυτός ο πίνακας σου, μου φαίνεται κάπως περίεργος...

-Κοίτα, αρχικά ήμουν γυμνός σ'αυτόν τον πίνακα και είχα στο λαιμό κρεμασμένο ένα τεράστιο διαμάντι, αλλά το διόρθωσα όταν μου έκαναν μύνηση οι παραγωγοί του "Τιτανικού".

-I see...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιέι! Η πρώτη μου νίκη! Sorry που άργησα να βάλω αλλά δεν ήμουν στον Η/Υ μου.

Sorry για την κακή ποιότητα των εικόνων (της δεύτερης κυρίως), αλλά είναι από τις αγαπημένες μου κωμωδίες. Ειδικά αυτή η σκήνη από τη δεύτερη είναι...

prwtheikona9wc.jpg

deuterheikona0ns.jpg

Παίζουμε μέχρι την Κυριακή τα μεσάνυχτα, και ανάλογα με τις συμμετοχές βγαίνουν αποτελέσματα.

Δημοσ.

prwtheikona9wc.jpg

(λοιπον ο τυπος στην μεση και καλα ειναι γιατρος)

η τυπισσα δεξια που δαγκωνει το χερι της απο το αγχος σκεφτεται: "αχ οχιιιιιιιιιιιιιιι! ο γιατρος λιποθυμησε! ποιος θα συνεφερει τωρα τον πιλοτο απο τα κρυοπαγηματα???"

το αγορακι αριστερα λεει : "ελμ συννωμη αλλα κολησσε λι φλωσσα μο σπο ποτιλι!!! "

η τυπισσα στη μεση φωναζει στο γιατρο τρανταζοντας τον: "τζαααακ ξυπναααα, εχει πιασει παγο η φτερουγα! δε νομιζω πως ειναι και πολυ καλο αυτοοοοοooooooo!!!"

BOOM!!!!

deuterheikona0ns.jpg

"are you ready kids? i said... are you ready kids???

oooooooooooooooooooo!!! (<- εδω ειναι το ss!)

who lives in a pineapple under the sea???

SPONGEBOB SQUAREPANTS!!!"

Δημοσ.

το ξερω ειμαι χαμενος σεναριογραφος ο ατιμος, χεχε!:razz:

αντε παιξτε και κανας αλλος η σας φοβησα με την πρωτοτυπια μου?:razz:

Δημοσ.

α) Θεε μου τι θα κανω ?

Ξεχασα ανοιχτο τον φουρνο και στο υπογειο εχω κλειδωσει τα παιδια για να παιξουν ανετα και χωρις να γκρεμισουν το σπιτι ...

β) '''Πετυχα την ακριβη μιμηση ψαριου αραγες ? '''

- Οχι , δεν ειμαι μεθυσμενος και δεν προσπαθω να κανω αυτοαλκοτεστ , απλα δοκιμαζω ενα ακομα ρολο για την καριερα μου ..

Δημοσ.

1)the first rejected cast of the show ''LOST'', just informed they failed this audition...

2)rare paparazzi shot of the greek actor D. Papamichael: When wife actress Aliki

wasn't in a mood for kinky stuff in bed, Dimitris had to ''play solo'', as here seen pleasing

his ''monkey'' and having a blast!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...