Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Βάλε τη λεζάντα

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά? Δεν βλέπω συμμετοχή... :-|

Δεν σας εμπνέουν τα νέα ss??? Και πάνω που έλεγε και ο Pred οτι μαζεύτηκε κόσμος στο παιχνίδι... :-|

Σημερα το βράδυ (μετά τις 12) τελειώνει ο γύρος...οπότε hurry up! :wink:

Δημοσ.

1) Αδερφε μην στεναχωριεσαι .

Ο μπαμπας δεν θα αντιδρασει πολυ παροτι ειναι προεδρος του συλλογου εναντια στους ομοφυλοφιλους .

2) Κι'εκει που ειχα σταθει απο πανω του κι'ημουν ετοιμος να του ριξω μια ξεγυρισμενη , σηκωνεται πανω και βλεπω οτι ειχε το υψος και το σουλουπι του Κινγκ-Κονγκ .

- Δεξια : χαχαχα , κι'εκανες την παπια ε ?

Δημοσ.

...και με τον αριθμό-ρεκόρ των 3 συμμετοχών μόνο η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

predator: 7 + 9 = 16

Akujin: 7 + 10 = 17

paschalia: 9 + 6 = 15

Akujin your turn mate...

Δημοσ.

Δε μου έρχεται τώρα κάτι καλό, αλλά να ρωτήσω.. Στην πρώτη φωτογραφία είναι ο Johnny Depp?? Γιατί αν βγάλεις την περούκα νομίζω του μοιάζει :grin: :grin:

Δημοσ.

opws proeipe kai o theobabis, nai o depp einai apo to ''ed wood''.

loipon,an den dw symmetoxes mexri mesanyxta simera(oute 1 dld.)

tote tha valw 2 new SS kai paei kanonika o gyros mexri vrady paraskeyis.

cheers

Δημοσ.

opws proeipe kai o theobabis, nai o depp einai apo to ''ed wood''.

loipon,an den dw symmetoxes mexri mesanyxta simera(oute 1 dld.)

tote tha valw 2 new SS kai paei kanonika o gyros mexri vrady paraskeyis.

cheers

Δημοσ.

Δευτερη φωτο

- Και οπως ελεγα γιοκα μου...

[thinking] - Αμαν πια με αυτα παραμυθια, δε θα μου γυρισει τη πλατη να του φερω τη κορνιζα στο κεφαλι;

[thinking] - ...για το πότε θα σου φορεσω το σκαφανδρο και θα παρεις one way ticket μεσω παραθυρου για τη πισινα κατω...

Πρωτη φωτο

- Ανοιξτε το στομα σας, παρακαλω

- [thinking] - Καλα να παθω. Αν ξανακουσω ποτε απο μαζοχιστη συμβουλη για οδοντιατρο, να κατσω να με ξαναδεσουν.

Δημοσ.

Δευτερη φωτο

- Και οπως ελεγα γιοκα μου...

[thinking] - Αμαν πια με αυτα παραμυθια, δε θα μου γυρισει τη πλατη να του φερω τη κορνιζα στο κεφαλι;

[thinking] - ...για το πότε θα σου φορεσω το σκαφανδρο και θα παρεις one way ticket μεσω παραθυρου για τη πισινα κατω...

Πρωτη φωτο

- Ανοιξτε το στομα σας, παρακαλω

- [thinking] - Καλα να παθω. Αν ξανακουσω ποτε απο μαζοχιστη συμβουλη για οδοντιατρο, να κατσω να με ξαναδεσουν.

Δημοσ.

a) Και της το ειπα . Να το στερεωσει καλυτερα τον φερετζε .

Δεν θα την βρω αργοτερα ? Θα της δειξω εγω .

β) αριστερα - Πολυ ωραια ποζα Ναυαρχε . Εκεινη την εποχη δεν ειχε γινει το σουσουρο με τις φημες για καλλιστεια στο πολεμικο ναυτικο ? ( Μ'εχεις που μ'εχεις τοση ωρα εδω, ας το γλεντησω και λιγο)

δεξια (εχοντας μεινει αφωνος) - Εμμ... οχι . Τι λετε , δεν ειναι ωρα για ενα λικερ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...