Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 -Μα συγγνώμη αλλά κοίτα προσεκτικά. Έχεις δει ποτέ σου ωραιότερο πισινό; Μα είναι χάρμα οφθαλμών! Και έχει και ένα σωρό δυνατότητες. Λοιπόν, μπορείς να... -Φτάνει, φτάνει! Εντάξει, το παραδέχομαι. Είναι ο καλύτερος πισινός του σύμπαντος. You are the ass-master. -Έχεις έρθει και εσύ για την οντισιόν του "Η πεντάμορφη και το τέρας"; -Αχ ναι χρυσό μου. Μόνο που σήμερα αισθάνομαι λίγο κομμένη. Πιστεύεις πως θα'πρεπε να φορέσω λίγο ρουζ για να αναδειχθεί η ομορφία μου; -(πωπω κάτι ψώνια που κυκλοφορούν) Ναι, είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει. Αν και δε νομίζω να μπορείς να ανταγωνιστείς τα γοητευτικά σάλια μου! -Μπλιάχ...
paschalia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 a) Συγνωμη βρε παιδια για τον τροπο εξουδετερωσης αλλα μιας και μου μπλοκαρε το οπλο ειπα να εκμεταλευτω το οτι χτες ειχα φαει φασολια ... β) Μentos the freshmaker . Κανουν την αναπνοη σας καλυτερη . Να σας δωσω ενα πακετακι ?
pseira Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Ali G performs fart of death on gunman. Gunman suffers 3500 crit damage from Fart of Death. Gunman dies. You gain 270 experience! "Σαν με κοιτάς.......ηλιβασίλεμα στα μάτια σου φωτιάααα......"
DTMFim Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 hi guys!eipa na paikso kai ego ligo san paidi!loipon, ss1:to vlepo,to vlepo...eisai sigouros oti thes na to vgalo?????? ss2:nomizo oti exeis ena maroulaki sta dontia sou.thes na pame stin toualeta na to vgaleis?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Ας πούμε ότι παίζουμε μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, και ισχύουν οι κανόνες που έγραψα νωρίτερα. ΟΚ, predator; Εσύ να μας πεις βασικά, επειδή εσύ έβαλες ss.
predator Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 ε ναι αυτοι ειναι οι κανονες! παρασκευη βραδυ θα ανακοινωσω τον νικητη η τους φιναλιστ!
hugelacky Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Λοιπόν, πρώτη φορά ποστάρω εδώ, ελπίζω να σας αρέσουν... :wink: στα ηχεία ακούγεται το Jump Around των House Of Pain: I came to get down, I came to get down So get out your seats and jump around Jump around, Jump around, Jump around Ali G (χοροπηδώντας πάνω στον gunman): Jump up Jump up and get down!!! gunman: Ohhh, god damn...this really is the house of pain... Predator: you-are-an-ugly ma-da-fa-ka!!! Alien: you are ...welcome :twisted: :twisted: :twisted:
AnnaXatheis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 ss #1:-Now remeber guys!You must always leave trails so that they know it's you! A special mark! Others have signatures... ss#2: Σκηνοθέτης: Uh.. guys! I thought I told you NOT to act like Britney Spears and Madonna on stage...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Mporo na paixo kai ego?? καλα γιατί ρωτάς; Αφου έχεις ξαναπαίξει.
mindtrapper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 epaixa ligo stin arxi kai den diabasa oles tis selides. mporei i eikona na einai gia finalist or sth...
mindtrapper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 OK so here goes: #1: Gunman: I knew i should have been a Gynecologist!! Ali G: "Fart" #2: Predator: Baby, please wipe your mouth clean! The kids could come in any moment now!! (Elpizo na min ginei R-rated to thread logo tis teleytaias lezantas, if u know what i mean )
Kain Origin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Άννα σ'αγαπώ. Άννα σ'αγαπώ πολύ. Άννα! Σ'αγαπώ πάρα πολύ. Άννα σ'αγαπώ απέραντα. Παντοτινά, μοναδικά. Κατερίνα... (Σόρι, αλλά δεν άντεξα... :razz: )
predator Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Kain Origin γιατι δεν βαζεις λεζαντα και στην πρωτη ss?:roll: απο οτι βλεπω παιδια παμε full για δευτερο γυρο μιας και εχουμε αρκετες συμμετοχες! αυριο βραδυ λοιπον θα ανακοινωσω τους φιναλιστ μαζι με τις νεες εικονες! μεχρι τοτε οσοι προλαβετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.