pseira Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 1. -ακομα το σκέφτομαι - 2. Όχι κύριε λάθος κάνετε δεν είμαι ο μπαμπάς του Χάρυ Ποττερ...
AnnaXatheis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μια εβδομάδα. Εάν οι παίχτες είναι κάτω απο πέντε τότε βγαζεις απευθείας 1 νικητή, ο οποίος θα βάλει τις επόμενες εικόνες. Εάν είναι πάνω απο πέντε (από ότι εχω καταλάβει και αν δεν κάνω λάθος) γίνεται 2ος γύρος και βάζεις ξανα εσύ εικόνες και παίζουν οι 5 καλύτεροι που έχεις επιλέξει από τον 1ο γύρο. Αλλά καλύτερα να μας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος για να είμαστε 100% σίουροι. Παρεπιτόντως: ss1. : -Καθρέφτη καθρεφτάκη μου, τι λες για αυτό το θεσπέσιο πιγουνάκι μου? Μη μου γυρίζεις την πλάτη εμένα μην σε κάνω κομματάκια και σε μοιράσω στις γεροντοκόρες του χωριού! ss2: -Δεν γίνεται να ανοίξω το μπουκάλι χωρίς τυρμπουσόν, ο Harry Potter ο πρεσβύτερος είμαι όχι ο Master Yoda!!
AnnaXatheis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 pseira δεν ειδα την ατακα σου για τον χαρυ ποτερ αλλιως δεν θα το ποσταρα..... σρρυ παντως το ειχα σκεφτει κ γραψει αλλα οχι δημοσιεύσει πριν δω την λεζαντα σου, δεν θελω να παρεξηγηθω(οτι απο σενα πηρα την ιδεα κλπ),καταλαβαινεις... παντως πολυ γελιο η ατακα σου! Αναμενουμε και την 1η ss!
lazaross Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 σιγουρα ειναι για μια εβδομαδα; δεν εχετε εμπνευσεις;
Guerriero4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 pantos krima pou den einai to topic bres tin tainia, giat ito shaun of the dead to eida xtes
predator Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 λαζαρε σιγουρα μια εβδομαδα ειναι,μεχρι το βραδυ της παρασκευης, οπου θα ανακοινωσεις τον νικητη (αν εχουν παιξει κατω απο 10 ατομα) η τους 5 καλυτερους (αν εχουν παιξει πανω απο 10 ατομα) οπου και ποσταρεις νεο ζευγος ss και βγαινει ο τελικος νικητης το βραδυ της δευτερας (μετα απο 3 μερες)! αν βγει ενας νικητης ειναι ο μονος κριτης του επομενου γυρου αν βγουν 5 και στην συνεχεια τελικος νικητης τοτε οι 5 φιναλιστ δικαουνται να ειναι κριτες στον επομενο γυρο! οποιος κριτης αποφασισει να παιξει στον επομενο γυρο χανει το δικαιωμα να βαθμολογησει! θα παρακαλουσα τον dim_b να κανει μια ενημερωση στο αρχικο post ωστε να φαινονται οι νεοι και ως ωρας τελικοι κανονες του παιχνιδιου αμεσα! οι δικες μου λεζαντες τωρα: 1)*δαγκωνοντας τα χειλια του σκεφτεται* : "πωπω δικιο ειχαν τα παιδια στο κολεγιο οτι αυτο το κουρεμα με κανει να δειχνω σαν αδερφη!μοιαζω πιο gay και απο τον τυπο στο καδρο!!!:?" 2)"ρε παιδια δεν μπορουμε αντι να σπαμε τα μπουκαλια να τα ανοιξουμε με το ανοιχτιρι και να τα βρουμε πινοντας μια παγωμενη μπυρα? κερναω εγω! ":D PS: ολοι οι "παλιοι" του παιχνιδου εχουν παει διακοπες?:razz:
paschalia Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μπακ του στειτζ . Αυτο γιατι το ριξατε στην ληθη και παιζετε μονο στο αδερφι του ? ( βρες την ταινια - οριτζιναλ ) .
funkyshit Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 1o ss: "Psssss....poly noima o kallitexnhs!" 2o ss: Oi typoi me ta antikeimena: "Kyrie Poter!Kyrie Poter!Mia dilwsi?Ena sxolio?"" Mpampas Poter: "Kala re fousti mou, ti perierga mikrofwna einai auta?"
predator Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 πασχαλια τον lazaross ρωτα! επρεπε να ειχε ποσταρει τις βαθμολογιες εδω και καιρο! του στελνω ενα πμ να του το υπενθυμισω! εν το μεταξη ο ψηρας ακομα το σκεφτεται?:razz:
lazaross Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 sorry, ελειπα για τριημερο.. παντως μεχρι στιγμης μονο 4 απαντησαν. να βγαλω τωρα τον μοναδικο νικητη;
Akujin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 ναι βγάλε τον τελικό νικητή, να βάλει νέες SS, να συνεχίσουμε, τώρα που μαζεύτηκαν λίγο πιο πολλοί στο φόρουμ.
lazaross Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 As you wish.. pseira ... + 7 = 7 AnnaXatheis 6 + 9 = 15 predator 7 + 10 = 17 funkyshit 10 + 6 = 16 οποτε νικητης ειναι ο predator και ειναι ο επομενος που θα βαλει τις ss!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Τι γίνεται fellas με αυτό το παιχνίδι; Ας βάλει κάποιος (o predator κατα προτίμηση που το δικαιούται κιόλας) για να συνεχιστεί. Αν κατάλαβα καλά, οι κανόνες που διαμορφώθηκαν είναι: όταν οι συμμετοχές είναι λίγες, τότε βγάζουμε τελικό νικητή κατ'ευθείαν, ενώ αν είναι αρκετοί συνεχίζουμε σε δεύτερο γύρο με τους 5 καλύτερους. Βασικά εγώ θα πρότεινα το εξής: -Ως 5 συμμετοχές:1 γύρος μόνο. Κατ'ευθείαν ο τελικός νικητής -Ως 8 συμμετοχές:Να περνάν σε δεύτερο γύρο οι 3 καλύτεροι. -Από 9 συμμετοχές και πάνω:Να περνάν σε δεύτερο γύρο οι 5 καλύτεροι. Εννοείτε ότι από τον δεύτερο γύρο, να βγαίνει κατ'ευθείαν ο τελικός νικητής. Αν αποδέχεστε τους κανόνες, να τους βάλουμε και στην πρώτη σελίδα, ώστε να τους βλέπουν οι καινούργιοι. Το κακό είναι ότι το παιχνίδι ξεκίνησε σε περίοδο που δεν είχε κόσμο το φόρουμ, κάτι το οποίο εξακολουθεί να ισχύει, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Ας το συνεχίσουμε όμως το παιχνίδι
Akujin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 συμφωνώ με τον Μανώλη, predator perimenoume ta SS sou. an gia kapoio logo den mporeis/thes na valeis esy, let us know gia na na doume poios tha valei next+na synexisoume...
predator Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 λοιπον sorry guys αλλα ελειπα διακοπουλες! ετοιμα τα ss μου! here you go: αν σας δυσκολεψουνε πειτε μου να βαλω αλλα! καλη επιτυχια σε ολους!:wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.