Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Βάλε τη λεζάντα

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Take#1#: Guy on the left: - Dude, did you feel that?

Guy on the right: -I know man, Invisible Man must

have been around...My asshole

is starting to hurt...

Take#2#: Granny: - Wasn't our meal wonderful darling?[Actually Thinking: If only you knew what was in your dish mother f*cker!]

Grandad: - Oh, yes, sweetheart, it was exceptional

[Actually Thinking: If only you knew i switched our plates Biatch!]

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[1] -- mpafman -- an den eixa piei 30 mpafous tha ton kunigousa ton tupo pou mas eklepse to stuff.

-- mpafboy -- ... boutia se kataprasina libadia................ eipes kati mpafman?

[2] -- gria-- HEHE gero, tha se taraksw stis klanies kai den anoigw ta parathura :P

-- geros-- BRING IT ON!! PRRRRRRRTSssssssssss HAHAHAAHAHAHAHA

Δημοσ.

J%26S_Bob.jpg

- Wow... dude...

- ... ... :???:

Mul_Dr.jpg

- (χαχα) έλα βρε Γιώργο σταμάτα! (χι χιχι)

- Δεν ξέρω τι έχω πάθει (χαχα) γλυκιά μου μόνο του σηκώνεται... (χαχα) αλήθεια! ;-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

J%26S_Bob.jpg

-Hey, look washed-out-superman! Someone came dressed as Zorro.

-Yeah, I know yanna-aggelopoulou-batman. What an @sshole. This party sucks. Let's get outta here.

Mul_Dr.jpg

-Hahaha! Soon the world will belong to us! Barbara Bush and Theo Angelopoulos! Who would know that our satanic plot to put subliminal messages to Eternity and a day would work! And how smartly you influnced the judges at Cannes to give me the award! Hahaha!

--END---

Τελικά νομίζω ότι οι ss πράγματι δεν ήταν πολύ καλές. Sorry Aku. Μπορείς αν θέλεις να με εκδικηθείς με χαμηλή βαθμολογία ;-), αλλά δεν μου ερχόταν τίποτα τόσες μέρες!

Δημοσ.

den diafwnw. den itan poly kales... sorry!

loipon, to vrady ligei kai tha vgalw enan teliko nikiti

mias kai exoume liges symmetoxes+epeidi mallon avrio tha fygw gia kamia vdomada

okay? -good luck 2 all / cheers!

Δημοσ.

H ΒΙΑP.

Παιδια σορρυ για την καθυστερηση στην απαντηση, επειδη παιζει προβλημα τεχνικο, ας συνεχισει με ss καποιος αλλος, πχ magma Που ακολουθει...οποιος θελει τελοσπαντων...

Ok, problem solved.

σε ΄λιγακι ανεβαζω κατι

Δημοσ.

1) κοπελα δεξια: "πως σου φαινονται τα καινουργια μου βυζια, ολγα?"

κοπελα στην μεση: "καλα δεν ακουσες πως τα μεγαλα βυζια ειναι out?"

κοπελα αριστερα: "δεν ηξερες, δεν ρωταγες???"

2)αντρας: "μωρο μου τι ρομαντικο, πεφτει ενα αστερι, κανε μια ευχη γρηγορα"

κοπελα: "μιχαλη, νομιζω πως δεν ειναι αστερι αλλα ΚΟΜΗΤΗΣ και το μονο που θα κανω γρηγορα ειναι να τρεξω να σωθω!"

Δημοσ.

Kαλησπερα! Να παιξω κι εγω?

ss1: κοπελα στα δεξια(στην κοπελα αριστερα): -Παρτο αποφαση, η μονη φορα που προκειται να σε δει o Ανδρεας γυμνη ειναι στην κασσετα της βαφτισης σου!!

κοπελα στη μεση:-Εκει που κατουρησε τον παπα? του τη στελνω αμεσως!!

ss2: -Φτανει Πετρο με το μασαζ θα μου φυγουν τα ραμματα απτο λιφτιν!

-Τι??? Εχεισ κανει λιφτιν? Και μου το παιζεις Jeniffer Aniston, πατσουρογρια!!

Δημοσ.

1) America teen movies mode on:

α) Η μακρυμαλλα δεξια ''Σας το ειπα ? Σημερα θα ειναι ΤΟ βραδυ με τον Πιτερ ''

β) Στο κεντρο ''Ααααα! Αυτο ειναι υπεροχο.. μπλα μπλα μπλα'' . Σκεφτεται '' Σιγα μην ειναι η πρωτη σου φορα σιγανο ποταμακι..''

γ) Αριστερα '' Και που να'ξερες οτι ο Πιτερ και εγω ειμαστε μαζι χρονο κοντα... παλι ονειρα κανεις '' - America teen movies mode off .

2) H γυναικα '' Αγαπη μου το βιονικο μου αυτι ακουει καποιον να ζηταει βοηθεια .''

Ο αντρας '' Μωρο μου , τα αυτια σου ειναι κλειστα και δεν ακους τπτ '' -- Σκεφτεται '' Να παρει , ενα δευτερολεπτο της τα ανοιξα και τους ακουσε..? Δεν επιασε ο υπνωτισμος , θα πρεπει να ξανακανω..''

Δημοσ.

[1]

mesi -Gia pes mou, giati tin pefteis ston gkomeno tis mikris asproulas?

deksia- heh, giati poia tha me stamatisei?

aristera- se misw! pes akoma mia leksi kai se exw ksemaliasei!

[2]

An sugkentrothoume poli kai enosoume tis dunameis mas, sigoura mporoume na to kanoume sto tabani!! gia koita, eukolo einai..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...