BIAP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Take#1#: Guy on the left: - Dude, did you feel that? Guy on the right: -I know man, Invisible Man must have been around...My asshole is starting to hurt... Take#2#: Granny: - Wasn't our meal wonderful darling?[Actually Thinking: If only you knew what was in your dish mother f*cker!] Grandad: - Oh, yes, sweetheart, it was exceptional [Actually Thinking: If only you knew i switched our plates Biatch!]
chriskar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 παιδες σορρυ αν με περιμένατε αλλα ελειπα τετραημερο.... κρίμα και τα πήγα καλά!! ;p
Guerriero4 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 [1] -- mpafman -- an den eixa piei 30 mpafous tha ton kunigousa ton tupo pou mas eklepse to stuff. -- mpafboy -- ... boutia se kataprasina libadia................ eipes kati mpafman? [2] -- gria-- HEHE gero, tha se taraksw stis klanies kai den anoigw ta parathura -- geros-- BRING IT ON!! PRRRRRRRTSssssssssss HAHAHAAHAHAHAHA
magma Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 - Wow... dude... - ... ... :???: - (χαχα) έλα βρε Γιώργο σταμάτα! (χι χιχι) - Δεν ξέρω τι έχω πάθει (χαχα) γλυκιά μου μόνο του σηκώνεται... (χαχα) αλήθεια! ;-)
pseira Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 loooooooooooooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLL magma egrapses me to 2o !!!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 -Hey, look washed-out-superman! Someone came dressed as Zorro. -Yeah, I know yanna-aggelopoulou-batman. What an @sshole. This party sucks. Let's get outta here. -Hahaha! Soon the world will belong to us! Barbara Bush and Theo Angelopoulos! Who would know that our satanic plot to put subliminal messages to Eternity and a day would work! And how smartly you influnced the judges at Cannes to give me the award! Hahaha! --END--- Τελικά νομίζω ότι οι ss πράγματι δεν ήταν πολύ καλές. Sorry Aku. Μπορείς αν θέλεις να με εκδικηθείς με χαμηλή βαθμολογία ;-), αλλά δεν μου ερχόταν τίποτα τόσες μέρες!
Akujin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 den diafwnw. den itan poly kales... sorry! loipon, to vrady ligei kai tha vgalw enan teliko nikiti mias kai exoume liges symmetoxes+epeidi mallon avrio tha fygw gia kamia vdomada okay? -good luck 2 all / cheers!
Akujin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 paschalia 6+6=12 predator 7+8=15 BIAP 9+7=16 Guerriero4 6+7=13 magma 5+10=15 Manuel 7+7=14 nikitis o BIAP
BIAP Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 H ΒΙΑP. Παιδια σορρυ για την καθυστερηση στην απαντηση, επειδη παιζει προβλημα τεχνικο, ας συνεχισει με ss καποιος αλλος, πχ magma Που ακολουθει...οποιος θελει τελοσπαντων... Ok, problem solved. σε ΄λιγακι ανεβαζω κατι
predator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 1) κοπελα δεξια: "πως σου φαινονται τα καινουργια μου βυζια, ολγα?" κοπελα στην μεση: "καλα δεν ακουσες πως τα μεγαλα βυζια ειναι out?" κοπελα αριστερα: "δεν ηξερες, δεν ρωταγες???" 2)αντρας: "μωρο μου τι ρομαντικο, πεφτει ενα αστερι, κανε μια ευχη γρηγορα" κοπελα: "μιχαλη, νομιζω πως δεν ειναι αστερι αλλα ΚΟΜΗΤΗΣ και το μονο που θα κανω γρηγορα ειναι να τρεξω να σωθω!"
AnnaXatheis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Kαλησπερα! Να παιξω κι εγω? ss1: κοπελα στα δεξια(στην κοπελα αριστερα): -Παρτο αποφαση, η μονη φορα που προκειται να σε δει o Ανδρεας γυμνη ειναι στην κασσετα της βαφτισης σου!! κοπελα στη μεση:-Εκει που κατουρησε τον παπα? του τη στελνω αμεσως!! ss2: -Φτανει Πετρο με το μασαζ θα μου φυγουν τα ραμματα απτο λιφτιν! -Τι??? Εχεισ κανει λιφτιν? Και μου το παιζεις Jeniffer Aniston, πατσουρογρια!!
paschalia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 1) America teen movies mode on: α) Η μακρυμαλλα δεξια ''Σας το ειπα ? Σημερα θα ειναι ΤΟ βραδυ με τον Πιτερ '' β) Στο κεντρο ''Ααααα! Αυτο ειναι υπεροχο.. μπλα μπλα μπλα'' . Σκεφτεται '' Σιγα μην ειναι η πρωτη σου φορα σιγανο ποταμακι..'' γ) Αριστερα '' Και που να'ξερες οτι ο Πιτερ και εγω ειμαστε μαζι χρονο κοντα... παλι ονειρα κανεις '' - America teen movies mode off . 2) H γυναικα '' Αγαπη μου το βιονικο μου αυτι ακουει καποιον να ζηταει βοηθεια .'' Ο αντρας '' Μωρο μου , τα αυτια σου ειναι κλειστα και δεν ακους τπτ '' -- Σκεφτεται '' Να παρει , ενα δευτερολεπτο της τα ανοιξα και τους ακουσε..? Δεν επιασε ο υπνωτισμος , θα πρεπει να ξανακανω..''
Guerriero4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 [1] mesi -Gia pes mou, giati tin pefteis ston gkomeno tis mikris asproulas? deksia- heh, giati poia tha me stamatisei? aristera- se misw! pes akoma mia leksi kai se exw ksemaliasei! [2] An sugkentrothoume poli kai enosoume tis dunameis mas, sigoura mporoume na to kanoume sto tabani!! gia koita, eukolo einai..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.