Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Ωφείλω να ομολογήσω ότι σχεδόν πάντα οι βαθμολογίες με ξαφνιάζουν. Μιλάμε για πολύ διαφορετικά χιούμορ. Μιλάμε για διαφορές που εγώ θα έβαζα 8, και είδα 2-4...Και δεν εννοώ μόνο τον robas. Και με τους προηγούμενους είχα πολύ μεγάλες αποκλίσεις (όχι με σένα Akujin). Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις πως λειτουργούν στον καθένα τα ίδια αστεία... Ως συνήθως θα γράψω αύριο (κουρασμένος γαρ)
robas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 robas, apo poia tainia einai to 2o ss? Χμ.. Απο την Ισπανική ταινία "Αντιριξ και Συμφωνίξ" που είναι μεταφορά του γνωστού κόμιξ :-P
predator Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 1) Power!!! Unlimited Poweeeeeeeer!!! 2) Ειναι απλο το μυστικο της επιτυχιας μου "κοριτσια", δεν ξεχναω ποτε να πλενομαι πισω απο το αυτακι και να χτενιζω την τουφιτσα απο μαλλι που μου εχει μεινει. αλλωστε ολοι ξερουμε κατα βαθος πως η καραφλα ειναι γοητεια! ο τυπος δεξια μεσα του: τοτε εγω θα επρεπε να ειχα παει πολυ μποστα, μαλλον πρεπει να φορεσω και εγω παντελονι σε πουστικο κοκκινο!
Chi Chi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 1) tzzzzzzzz....Come on!!....tzzzzzzzz. Pos to kanei aftos o kaxektikos prasinokeftes o Yoda? Damn!! Mou fainetai oti den prokeitai na pekso pote se kanena Star Wars... 2) - Man in red: "Aasta taa malaakia sou, anakaaatemeena...asta na anemizoune..." - Man in blue: "Paei, tin psonise aftos. 1 f8ino mini peroukini ala Ten-Ten agorase o katakaymenos & mas to paizei Paris Kasidokostas." - Man with white shirt: "Aaa...gi'afto ton lene *Kasido-Kosta?" (*Kasida = i falakra sto "xorio" mou!)
Akujin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 ante kai oi ypoloipoi paides, na proxwrisoume....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 -Απαίσιε παπαράτσι θα πεθάνεις! Τόμησες να προσπαθήσεις να με φωτογραφίσεις γυμνόστηθο; Φέρε δω την κάμερα! <κλικ> Αχ, αυτά τα δύο αγόρια! Δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω μου! Ας τους αφήσω να με κοιτάνε καθώς χτενίζω τις υπέροχες 58 τρίχες...Ούπς! 57... ------------------------------------------------------------------------- Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Δεν είχα πολύ έμπνευση...
robas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Θα ποστάρω το πρωί τις βαθμολογίες μου γιατί δεν έχει ποστάρει ακόμα ο Chriskar.
robas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Πάρτε και τις βαθμολογίες (χωρίς του Chriskar) (με italic είναι οι προηγούμενες βαθμολογίες): Chichi: 8+6=14 : 16+14=30 predator: 6+8=14 : 17+14=31 chriskar: ? : 18+?=18 akujin: 8+9=17 : 15+17=32 magma: αποχώρισε manuel: 8+9=17 : 14+17=31 Νικητής ο aku
Akujin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 o neos gyros krataei mexri Paraskeyi vrady. let's go then... epeidi exw elleipsi sygkentrwsis/fantasias these days, an pisteyete oti einai moufa ta SS, peite mou egkaira na vrw kati kalytero... cheers+good luck 2 all
paschalia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 1) Ρομπιν : Και στα'λεγα εγω Μπατμαν , δεν ειναι αυτη η σπηλια του δικου μας σιριαλ . Αυτη ειναι η σπηλια του Ζορρο . (Ποιητικη αδεια μιας και αυτοι οι δυο δεν ειναι οι ''Μπατμαν - Ρομπιν '' ) 2) Γρια '' Πολυ ωραιο το ανεκδοτο που μας ειπαν στο εστιατοριο, δεν συμφωνεις γερο μου ?'' Γερος ''Σε εστιατοριο ειμασταν τοση ωρα ? Και εγω νομιζα οτι ηταν βραδια αστειων . Δεν καναμε τπτ αλλο απο το να γελαμε ..''
predator Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 1) ο τυπος αριστερα: "weedman, νομιζω πως εχουμε μπροστα μας την πιο μεγαλη εκταση χασισιου που εχω δει ποτε, τσιμπα με γιατι νομιζω πως ονειρευομαι!" weedman: "GASP!!!" 2) ζωντανα παραδειγματα καταχρησης "prozac"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.