Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: Βάλε τη λεζάντα

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αχ! Πάλι αράχνιασε το παιχνίδι... Ας δοκιμάσω να το αναστήσω από τις στάχτες του...

76.jpg

Χμμ... Για να δούμε... Θα μπορέσω άραγε χρησιμοποιώντας my ablities in the force να σηκώσω τη φούστα της Natalie Portman; Όπως και να'χει πάντως, με αυτό το ύφος James Yoda που έχω θα τη ρίξω ούτως ή άλλως.

orange_781.jpg

φωνή εκφωνητή:

"Και με ένα πανέμορφο κουντεπιέ και μια επιδέξια κίνηση, πετάει τον αντίπαλο του στο νερό! Only three left ladies and gentleman! Only three more, and we will find out, who will be the winner in this year's Ballet-Kick-Boxing-Cabaret"

• Απαντ. 435
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) μμμμμγρκκκκκκκκ!

γαμωτο!ολα αυτα τα jedi powers και να μην μπορω να κανω τιποτα για την δυσκοιλιοτητα!

γκρρρρ!!! (κοκκινιζει)

ΒΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ!!!

2)ο τυπος δεξια στο frame: "οχι οχι δε σου ειπα πως δεν εκτελουν ετσι τις στημενες φασεις? μπορει να μοιαζεις με τον καραγκουνη αλλα απο σουτ δεν εχεις ιδεα! ασε να σου δειξωωωωωωωωω" (γλυστραει) (χτυπαει πανω στους αλλους) (πεφτουν ολοι μαζι στο ποταμι)

"ε τουλαχιστον δροσιστηκαμε και λιγο προκαταβολικα για τον καυσωνα που ερχεται!" :lol:

Δημοσ.

1) O Yoda os laikos tragoudistis stin pista, apef8inomenos stin Natalie me spastikes kiniseis LePa, tragoudaei:

"Meine mazi mou eggyos...eimai poly fereggyos"

2) Agglia, 1890...To 1o frontistirio agglwn opadon-hooligans:

"Loipon magkes...se periptosi pou sas tin pesoune tipota florakia tis Manchester United...katef8eian mia sto kefali me to ropalo & sto kapaki soutia"

Δημοσ.

76.jpg

...Να ήταν τώρα εδώ η Σβετλάνα..Μμμμμ....με τα ωραία τα απαλά της στήθη ..... Μμμμ....

orange_781.jpg

Εγω την είδα πρώτος την δεκάρα! Και μη με ξαναπεις Σκρούτζ!

Δημοσ.

1) [αυτοκρατορικο υφος μοντ ον] - Akujin επειδη ειμαι μεγαλοψυχος θα σου κανω την χαρη να το πω αλλη μια φορα . Τα τοπικς δεν κλειδωνονται επειδη δεν εχουν επιτυχια ή δημοτικοτητα. (Ειμαι πολυ μεγαλοψυχος τελικα ! Φτου μου ο ατιμος) [/αυτοκρατορικο υφος μοντ οφφ]

2) Μα οχι σας λεω . Η μακρυα γαιδουρα δεν παιζεται ετσι , ουτε ειναι αυτος ο σωστος τροπος να δω αν η μποτα ειναι καλογυαλισμενη !

Δημοσ.

76.jpg

στα μουτρα σου George που θες να μου μικρίνεις και το ρόλο

orange_781.jpg

- Malcolm έχεις ξεφύγει ;; γιατι κλοτσάς ;;

- εεε τι ... μόνο έσεις θα με δείρετε

- γιατί αν σε δείρουμε ;;

- καλα ρε ηλίθιε ακομα δεν διαβασες όλο το σενάριο

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. Γιατί ακυρώσατε έτσι αυθαίρετα τα δικά μου ss??? Αν δε σας άρεσαν να μου λέγατε να έβαζα άλλα. Και δε νομίζω οτι τα ss έχουν βαθμό δυσκολίας. Στην κρίση του καθενός είναι να βάζει ότι θέλει για λεζάντα άλλωστε. Όπως θέλει ο καθένας τα ερμηνεύει κάθε φορά. Αυτά.

Δημοσ.

exeis dikio robas+syggnwmi+pali.

aplws to paixnidi eixe kollisei oso den paei+eipa na valw 2 nea SS na to kseblokarw.

LATHOS mou pou evala egw+den sou eipa apla na valeis 2 nees SS esy.

tha sto anaplirwsw. we owe you one. okay? ;)

Δημοσ.

Ee? Ti egine re paidia? Pws egine afto?

Loipon, epeidi eimai newbie sto game, as valei kapoio allo paidi & as krinei aftos. Kata protimisi o robas mias & tou pirame tin seira.

OK?

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες. Ελπίζω να μη σας δυσκολέψω πάλι.. :neutral:

atakes+2a.jpg

atakes+2b.jpg

ps: Πότε το λήγουμε?? Παρασκευή βράδυ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...