Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Αχ! Πάλι αράχνιασε το παιχνίδι... Ας δοκιμάσω να το αναστήσω από τις στάχτες του... Χμμ... Για να δούμε... Θα μπορέσω άραγε χρησιμοποιώντας my ablities in the force να σηκώσω τη φούστα της Natalie Portman; Όπως και να'χει πάντως, με αυτό το ύφος James Yoda που έχω θα τη ρίξω ούτως ή άλλως. φωνή εκφωνητή: "Και με ένα πανέμορφο κουντεπιέ και μια επιδέξια κίνηση, πετάει τον αντίπαλο του στο νερό! Only three left ladies and gentleman! Only three more, and we will find out, who will be the winner in this year's Ballet-Kick-Boxing-Cabaret"
predator Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 1) μμμμμγρκκκκκκκκ! γαμωτο!ολα αυτα τα jedi powers και να μην μπορω να κανω τιποτα για την δυσκοιλιοτητα! γκρρρρ!!! (κοκκινιζει) ΒΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ!!! 2)ο τυπος δεξια στο frame: "οχι οχι δε σου ειπα πως δεν εκτελουν ετσι τις στημενες φασεις? μπορει να μοιαζεις με τον καραγκουνη αλλα απο σουτ δεν εχεις ιδεα! ασε να σου δειξωωωωωωωωω" (γλυστραει) (χτυπαει πανω στους αλλους) (πεφτουν ολοι μαζι στο ποταμι) "ε τουλαχιστον δροσιστηκαμε και λιγο προκαταβολικα για τον καυσωνα που ερχεται!"
Akujin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 NEKRANASTASI! ela pame mpas kai to swsoume, e i op....
Chi Chi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 1) O Yoda os laikos tragoudistis stin pista, apef8inomenos stin Natalie me spastikes kiniseis LePa, tragoudaei: "Meine mazi mou eggyos...eimai poly fereggyos" 2) Agglia, 1890...To 1o frontistirio agglwn opadon-hooligans: "Loipon magkes...se periptosi pou sas tin pesoune tipota florakia tis Manchester United...katef8eian mia sto kefali me to ropalo & sto kapaki soutia"
pseira Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 ...Να ήταν τώρα εδώ η Σβετλάνα..Μμμμμ....με τα ωραία τα απαλά της στήθη ..... Μμμμ.... Εγω την είδα πρώτος την δεκάρα! Και μη με ξαναπεις Σκρούτζ!
paschalia Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 1) [αυτοκρατορικο υφος μοντ ον] - Akujin επειδη ειμαι μεγαλοψυχος θα σου κανω την χαρη να το πω αλλη μια φορα . Τα τοπικς δεν κλειδωνονται επειδη δεν εχουν επιτυχια ή δημοτικοτητα. (Ειμαι πολυ μεγαλοψυχος τελικα ! Φτου μου ο ατιμος) [/αυτοκρατορικο υφος μοντ οφφ] 2) Μα οχι σας λεω . Η μακρυα γαιδουρα δεν παιζεται ετσι , ουτε ειναι αυτος ο σωστος τροπος να δω αν η μποτα ειναι καλογυαλισμενη !
Gary Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 στα μουτρα σου George που θες να μου μικρίνεις και το ρόλο - Malcolm έχεις ξεφύγει ;; γιατι κλοτσάς ;; - εεε τι ... μόνο έσεις θα με δείρετε - γιατί αν σε δείρουμε ;; - καλα ρε ηλίθιε ακομα δεν διαβασες όλο το σενάριο
robas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Να κάνω μια ερώτηση. Γιατί ακυρώσατε έτσι αυθαίρετα τα δικά μου ss??? Αν δε σας άρεσαν να μου λέγατε να έβαζα άλλα. Και δε νομίζω οτι τα ss έχουν βαθμό δυσκολίας. Στην κρίση του καθενός είναι να βάζει ότι θέλει για λεζάντα άλλωστε. Όπως θέλει ο καθένας τα ερμηνεύει κάθε φορά. Αυτά.
Akujin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 exeis dikio robas+syggnwmi+pali. aplws to paixnidi eixe kollisei oso den paei+eipa na valw 2 nea SS na to kseblokarw. LATHOS mou pou evala egw+den sou eipa apla na valeis 2 nees SS esy. tha sto anaplirwsw. we owe you one. okay?
Akujin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 oi vathmologies: Manuel 8+9=17 Predator 8+7=15 Chi Chi 10+8=18 pseira 7+7=14 paschalia 8+6=14 Gary 7+7=14 nikitis o Chi Chi
Akujin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 twra vazei 2 nees SS o Chi Chi kai paizoume oloi kai krinei autos let's play again...
Chi Chi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Ee? Ti egine re paidia? Pws egine afto? Loipon, epeidi eimai newbie sto game, as valei kapoio allo paidi & as krinei aftos. Kata protimisi o robas mias & tou pirame tin seira. OK?
Akujin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 robas, synexizeis then... perimenoume ta 2 SS sou ps: congrats Chi Chi for winning this round! & for your gesture
robas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ παίδες. Ελπίζω να μη σας δυσκολέψω πάλι.. :neutral: ps: Πότε το λήγουμε?? Παρασκευή βράδυ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.