dim_b Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μετά από πρόταση του Akujin ξεκινάει ένα νέο παιχνίδι (γιά να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε μέχρι να βάλει κάποιος photo στο άλλο παιχνίδι ). Κάποιος που θα κάνει τον κριτή, θα βάζει 2 screenshots από ταινίες και οι υπόλοιποι θα προσπαθούν να βάλουν χιουμοριστικές "λεζάντες" σ'αυτές (δείτε το παιχνίδι που παίζεται στο forum του rotten tomatoes, γιά να πάρετε μιά ιδέα). Το παιχνίδι θα έχει μιά συγκεκριμένη διάρκεια (στην αρχή θα είναι 2 μέρες*) μετά το τέλος της οποίας, αυτός που έχει βάλει τις screenshots θα βαθμολογεί τις λεζάντες με μιά κλίμακα 1-10 και οι 5 καλύτεροι θα συνεχίζουν γιά 5 ακόμα γύρους (διάρκειας 1 ημέρας*) γιά να αναδειχθεί ο νικητής της εβδομάδας. Ο νικητής μπορεί αν θέλει να είναι ο κριτής γιά το επόμενο παιχνίδι. * Όσο θα παίζεται το παιχνίδι, θα δούμε και πόσο θα πρέπει να διαρκεί ο κάθε γύρος, έτσι ώστε να προλαβαίνουν να συμμετάσχουν όλοι όσοι θέλουν, αλλά και να μην καθυστερούμε χωρίς λόγο. Γιά αρχή, βάζω εγώ 2 screenshots, και παίζουμε μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Clarification: i lezanta tha prepei na einai mia koini kai gia tis 2 eikones i 2 diaforetikes stis 2 eikones??
Akujin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 2 diaforetikes. gia na pareis mia idea, tsekare kai to link tou dim_b an den variesai. gia kathe mia tha pairneis vathmo 0-10/10 , etsi px an enas parei vathmo gia tin prwti 8/10 kai gia tin deyteri 9/10, tha exei mazepsei teliko skor 17/20. cu in the game
pseira Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 "Μωρό μου κανείς καλύτερο κρεβάτι και από την κατσίκα μου...." - Συγνώμη Γερουσιαστή ο κύριος από πίσω με τα 2 κέρατα έχει μια πρόταση που αφορά και τους 2 σας...σεξουαλικής φύσεως πρόταση....
Akujin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 -the truth is, I'm not producing dr.doolittle 3. I lied just to get you in bed, sugar. - behold! this is the galactic clitorice! crew, get ready for teleport. -actually sir, that's michael jackson's new videoclip. it's satellite TV. -oh...
chriskar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 -Καλά, εσύ δε θα ανάψεις τσιγάρο??? -Σορυ αλλα κάθεστε στη θέση μου! να δώ λιγο το εισιτήριό σας?? ;-)
Aias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Αυτο θα πει κτηνωδης Sex!!! Πολυ ξενερωτη ταινια!Παμε να δουμε καμια ταινια του Lucas να ξυπνησουμε λιγουλακι.
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 1h: OK moro mou, tora pou teleiosame mporeis na bgaleis ti maska! 2h: -You know Anakin there is so much energy in this sphere, i can see the future in it! - Reeeeaaaaaally???
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Και συ νόμιζες ότι θα είχαμε προβλήματα. Δεν πρέπει να ακούς τους συντηρητικούς. Όλα λειτούργησαν μια χαρά, παρά τη διαφορά ηλικίας. Αυτός που κάθεται δεξιά στην πρώτη σειρά : Δεν ξαναρχόμαστε σε αυτό το σινεμά. Όλο διαφημίσεις βάζει το κέρατο μου! Ταξιθέτης : Κύριε, θα σας παρακαλούσα να εκφράζετε πιο κόσμια τις απόψεις. Ο κύριος από πίσω μου παραπονέθηκε ότι μισοπροσβλήθηκε. Και δεν είναι διαφημίση. Είναι η ταινία.
Tasoti Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 1)Είσαι για δευτερο γύρο μωρό μου??? 2)Ταξιθέτης:Ψστ Μάγκες αν χαζεύεται για πολυ ώρα ακόμα την σφαίρα, θα γίνετε σαν το πίσω, Κερατάδες!!! Υ.Γ Ωραίο αυτο το παίχνιδακι αλλά μην το παρατησουμε το άλλο.Γιατί βλέπω οτι έχει κολλήσει τελείως.
Akujin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Υ.Γ Ωραίο αυτο το παίχνιδακι αλλά μην το παρατησουμε το άλλο.Γιατί βλέπω οτι έχει κολλήσει τελείως. ίσως θα ήταν καλό να μην βάζαμε αυστηρά μία φώτο μόνο κάθε φορά. δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να ''λειτουργήσει'' αλλά να κολλάει έτσι δεν λέει καθόλου. πρέπει κάτι να σκεφτούμε και γι' αυτό, να του δώσουμε λίγο boost!
robas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 - Ναι έτσι...κατέβαινε ποιο χαμηλά...... - Συγνώμη κύριε, αλλά ο πίσω παραπονιέται οτι δε βλέπει. Αν μπορούσατε να σκύψετε λιγάκι θα ήταν ότι καλύτερο!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 1)me gynaika koimithika me arni xsipnisa !!! koufo etsi ? 2)signomi kirioi alla mono keratades epitrepode edo ...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 -Silence of the lambs,my ass!! -Ena patataki me rigani,mia coca....esy Niko thes tipota?
Panathachamp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 -Έπρεπε να φώναζες και την κόρη σου,μωρό μου. -Έχεις ακούσει κάτι για κλωνοποίηση; (ο πίσω, στον όρθιο): -Βγάλε τον σκασμό γιατί δεν βλέπω γαμ@ το κέρατο μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.