Phillip Morris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να κάνω το εξής στην Visual Basic 6.0 : Μια εφαρμογή που να συνδέεται σε μια βάση δεδομένων Access (.mdb) σε κάποιον server στο Internet και να εκτελεί μια εντολή SQL πχ select * from table. Τα αποτελέσματα της εντολής θα εμφανίζονται σε ένα Listview ή θα αποθηκεύονται σε ένα αντικείμενο ADO. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει ; Phillip Morris
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δοκίμασε να φτιάξεις ένα Ερώτημα με αυτή την εντολή και να βάλεις το Data source από το Listview στο ερώτημα. Σε Access το έχω κανει σε VB όμως δεν το έχω δοκιμάσει.
Phillip Morris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Thanks φίλε firewalker αλλά το Data Source πρέπει να "βλέπει" την απομακρυσμένη βάση δεδομένων...
sotospez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 den to exo kanei me Access ego otan thelo remote tin basi bazo SQL kai eimai ok tora enas filos to doylewe bazontas se kafe pc ena System Dns poy eblepe tin basi sto allo pc den ksero akribos pos pisteyo na soy edosa kapoia idea
manavo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Μήπως θα ήταν πιο εύκολα να χρησιμοποιήσεις MySQL?
Phillip Morris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Το πρόβλημά μου δεν είναι στην βάση δεδομένων αλλά στο αντικείμενο ADO που θα "βλέπει" την απομακρυσμένη βάση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.