Προς το περιεχόμενο

Info Quest Πρόβλημα με Εγγύηση. Βοήθεια!!!

agent_smith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά πριν ενάμισι χρόνο είχα αγοράσει ένα Motherboard GigaByte

G-8NKXP και μια κάρτα γραφικών της GigaByte Ati 9800 με 256 RAM.

Εν τω μετάξι και τα δύο παρέδωσαν πνεύμα, αλλά έχουν εγγύηση τα έχω στείλει στην INFO QUEST και εδώ και δυο μήνες συνεχώς μου τα στέλνουν πίσω στο κατάστημα αγοράς. Τελευταία φορά μου έστειλαν μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών αλλά και αυτή είχε πρόβλημα. Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με την Info Quest; Αν ναι πως θα βρω καμιά άκρη;

Δημοσ.

Απλό είναι: να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αν όχι να σου δώσουν τα ίδια προιόντα, κάποια που έχουν τα ίδια specifications - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ομως και σε συσκευασία που δεν είναι ανοιγμένη. Αν είναι δυνατόν..μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών;; Έλεος! Αγαπητέ φίλε αν θες τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να δεχθείς να την πάρεις..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Egw dyo fores pou xreiasthke na steilw kati sthn quest (sygkekrimena HDD) mou esteilan mesa se 10 hmeres kainourgious sfragismenous. Pare ena thlefwno thn quest kai ekshghse tous oti prepei na sou vroun mia lysh.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα μια οθόνη που χάλασε, αλλά σε μια βδομάδα ήταν έτοιμη, δεν είχα κανένα πρόβλημα... Ίσως έπεσες στην περίπτωση.

Καλύτερα να πας μόνος σου στο service της Quest και να πεις το πρόβλημα σου χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου καταστήματος.

Δημοσ.

Κοιτάξτε το πρόβλημα είναι ότι η κάρτα και το MainBoard είναι αγορασμένα σε ξεχωριστά μαγαζιά. Συγνώμη που δεν αναφέρω ποια αλλά δεν θέλω να εκθέσω κανένα από αυτά. Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό με την κάρτα τους έβαλα της φωνές! Το MainBoard έχει ένα περίεργο πρόβλημα: Δεν δουλεύει όταν βάλεις απάνω κάρτα γραφικών με ανεμιστιράκι, άρα έχει κάποιο πρόβλημα με το ρεύμα, αυτό το motherboard μου είχε κάψει και την κάρτα γραφικών που ανέφερα. Αυτοί από την Quest μου στέλνουν ένα δελτίο που λέει ότι το έλεγξαν με τα ποιο σύγχρονα μέσα και δεν διαπίστωσαν πρόβλημα, στο κατάστημα αγοράς όμως ο τεχνικώς το είδε με τα ίδια του τα μάτια και τους το έγραψε στο RMA. Και μάλιστα στο δελτίο που στείλανε γράψανε ότι άμα δεν διαπιστώσουν πρόβλημα πρέπει να πληρώσω ένα ποσό. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Δημοσ.

Αυτό που είπες στο τέλος δυστυχώς ισχύει. Θα πληρώσεις γύρω στα 25Ε είτε σου το φτιάξουν, είτε όχι. Μεγάλη $@#$%^$

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...