isaias1983 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 paidia geia! ti ginetai me to "the matrix online"??? xekinise na paizei ellada?? xerei kaneis apo pou mporoume na to agorasoume??
Remiel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 File pigaine stin episimi selida kai des oti plirofories thes.Mporeis na to paraggeileis apo to net kai na kaneis eggrafi kai na plironeis 9 euro nomizo ton mina gia na paizeis osi ora thes stous episimous server
isaias1983 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 xerei kaneis an iparxoun free servers???
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Mpa...kai prin kaneis otidipote mathe oti to game einai xalia...tora apo kei kai pera vlepeis kai krineis...
bakis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Geia xara paidia... mias kai eimai katoxos tou matrix online tha mporousa na sas voithisw me oti apories exete sxetika me to paixnidi An kai apo rpg eimai sxetika neos emena mou fanike kalo san paixnidi.. ontos pilrwneis miniaia sindromi. O prwtos minas einai dwrean. opote mporeis na to dokimaseis. An eixe ksekinisei kai nwritera to thread mou eixan dwsei kai 5 serials gia trial mia evdomada tha mporousa na ta eixa dwsei na to vlepate kiolas.. Twra gia to paixnidi se genikes grammes einai arketa kalo wraia grafika... polles epilloges gia ton xaraktira pou ftiaxneis...Oi servers kathe mina diorganwnoun kai Live Event me diafores apostoles pou prepei na ekteleseis. Kapoia apo ta arnitika tou paixnidiou einai oti exei mono servers stin ameriki... Anaferoun oti exoun kai 2 europaikous sto site tous alla ousiastika edreuoun stin ameriki apla ta live events ginontai se wres pou volevoun tis europaikes xwres. To arnitiko me tous servers einai oti mporei merikes fores na exeis lag me apotelesma to paixnidi na einai ligo eknevristiko.. Pantws egw apo UK den exw provlima me to lag. An thelete na rwtisete kapoies parapanw leptomeries poly euxaristws na voithisw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.