S1lent Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Έψαχνα και εγω για ένα καλό και φτηνό line interactice UPS και πέφτει το μάτι μου πανω στο MERLIN GERIN LI1100VA NOVA. Τιμή: 109Ε Όπα λέω εδω είμαστε ;-) . Πηγαίνω ευθύς αμέσως στο site της MGE για να βρω τεχνικά χαρακτηριστικά και ....τζίφος! Δεν αναφέρεται πουθενα. Πως ειναι δυνατόν η επίσημη εταιρεία να μην αναφερεται καν στο προιόν της; Είναι παράλογο. Μήπως παιδιά ξέρει κανένας κάποιο link ή να μου πει περισσότερα για αυτό το UPS. Το MGE ELLIPSE PREMIUM π.χ το ξέρουμε όλοι, αλλά αυτο το μυστηριώδες Nova σε τι διαφέρει;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Mia xara einai, an einai gia ena PC tote pare to 600VA, giati to 1100VA tha sou spasei ta @rxidi@ apo to thorybo pou bgazei to eleino colleraki tou
neco Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 αν δεν κάνω λαθος έχουνε ένα μειονέκτημα, την μη δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 nai sigoura einai meionektima pos den exoun serial i usb, omos gia ta 65e pou exei to 600va (toulaxiston ego) to theoro kali agora. to agorasa kai tin epomeni mera, eprepe na perimeno tin fortisi, arxisa ta pano-kato ston geniko, to ups antexe 8.5-9 lepta. eimai ikanopoihmenos apo auto allios gia pio sobara pragmata kapou ekei paizoun ta lefta? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=154339&Merchant_Id=1&sts_cid=3?
neco Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 nai re sumfwnw, sta lefta tous einai polu kalh agora, alla mporei o filos mas na h8ele px na afhnei anoixto to pc kai na feugei, tote 8a tou xreiazotane kati se sundesh me pc
S1lent Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Ναι, θεωρώ απαραίτητο να συνδέεται με pc ώστε να μπορώ να το αφήνω μόνο του το μηχάνημα, να είναι αθόρυβο Και να έχει μια αυτονομία της τάξης των 15 λεπτών δεδομένου οτι έχω φορτωμένο pc (450w σε full load + 85w η οθόνη). Μάλλον θα κοιτάξω κάτι σε Μustec διότι παραπάνω απο 150Ε δεν λέει να δωσω .
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 anytime, pantos file mou tha sou proteina na koitaxeis se APC kai pano... ta axizoun ta lefta tous, bes se kana site apc ktl, na deis ti prosferoun ta montela tous. ego pantos xathika, den katalava parapano apo ta misa kala ta elegan pantos hehe edo dialexe ti theleis, poly euxristo http://www.apcc.com/tools/ups_selector/index.cfm?action=build_form_a&device_type=workstation&app_type=workstation&showChassis=1&showMonitor=1&showProcessor=1&showVoltages=1&showIntDrives=1&showPeripherals=1&showPrinter=1&appUsed=basic&cgi_referer_check=&return_query_string= episis mou arese kai http://www.apcc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SUA750XLI&fnl=4605,2&fnl_basket=4605,3c
magelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 S1LENT ΝΟΜΙΧΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΤΟΙΧΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ QUEST ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΝΟΜΕΑ 66228 UPS MGE LΙ 1100VA EVOLUTION UPS Type:LINE INTRT|Power:1100 VA|Battery (Full Load):8MIN|Warranty:WP2Y|Manufacturer:MG|Warranty:ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ 056180 66229 UPS MGE LΙ 1100VA EVOLUTION RACK 1U UPS Type:LINTRR|Power:1100 VA|Battery (Full Load):8MIN|Warranty:WP2Y|Manufacturer:MG|Warranty:ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ 66833 UPS MGE NOVA 1100VA SERIAL UPS Type:LINE INTRT|Power:1100 VA|Battery (Full Load):|Warranty:|Manufacturer:MG|Warranty:ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ
S1lent Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 S1LENT ΝΟΜΙΧΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΤΟΙΧΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ QUEST ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΝΟΜΕΑ Χωρίς να θέλω να γίνω επιθετικός δεν κατάλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Σε τι κάνω λάθος; Επίσης δεν καταλαβάινω γιατί παραθέτεις τα ups που εισάγει η infoquest. Εγω στην αρχή είπα οτι η MGE (http://www.mgeups.com) δεν αναφέρει τίποτα για την σειρά NOVA στο site της.
magelis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ Nova ΚΑΙ Li ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΗΘΕΛΑ
drX5pAce Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Καλημέρα, να πω και εγώ την χαζομάρα μου μιας και περί MGE ο λόγος. Έχω δύο Ellipse Premium 650 ένα στην δουλιά με σειριακή σύνδεση και ένα στο σπίτι με USB. Στην δουλιά κάηκε ο router και στο σπίτι το motherboard. Ε και λοιπόν φταίει το MGE; Δεν ξέρω αλλά ακούστε το περίεργο. Εδώ που μένω εγώ έχει συχνές πτώσεις τάσεως. Αρκετές φορές λοιπόν συμβαίνει το εξής. Το ρελέ δεν προλαβαίνει να γυρίσει (ουάου) και έτσι ο υπολογιστής και ότι άλλο είναι συνδεδεμένο επάνω στο UPS σβήνουν και ξανανάβουν!!! Με την διαφορά όμως ότι το UPS για κάποιο λόγο δεν τροφοδοτεί σωστά τα συστήματα, δεν στέλνει την σωστή τάση. Για να δουλέψουν και πάλι κανονικά πρέπει: Να βγάλω όλες τις πρίζες και την τροφοδοσία του ups να το κλείσω για ένα λεπτό και μετά να τα ξανασυνδέσω. Το πρώτο καιρό που δεν το γνώριζα αυτό ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα. Μετά απ΄όλα αυτά να μιλήσουμε για το motherboard και τον router μήπως; Καλά όσο για την υποστήριξη της εταιρείας... άστα καλύτερα. Κάτι καλύτερο παιδιά, κάτι καλύτερο...
S1lent Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ Nova ΚΑΙ Li ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΗΘΕΛΑ Νο problem, τώρα κατάλαβα τι έλεγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.