theobabis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Παιδες, μια βοηθεια παρακαλω. Σκεφτομαι να παρω ενα τιμονακι για pc και αναρωτιεμαι αν θα μπορει με καποιο μετατροπεα να χρησιμοποιηθει σε playstation και σε xbox. Υπαρχει τετοιος μετατροπεας και αν οχι, θεωρητικα μπορει να εμφανιστει καποια στιγμη ή δεν υπαρχει καμια συμβατοτητα? Μηπως υπαρχει καποιο ετοιμο τιμονακι που να τα υποστηριζει και τα τρια? Τεινω προς το logitech momo, αυτο που με απασχολει ομως περα απο το παραπανω, ειναι οτι βλεπω review του απο το 2003 (αρχες, αν θυμαμαι καλα). Υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχου επιπεδου το οποιο μου διαφευγει, ασχετως αν υπαρχει ελλαδα? Εχω κοιταξει ακομη τα thrustmaster, trust, saitek. Σας ευχαριστω
VincenT Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δεν ξέρω για pc, πάντως το καλύτερο τιμονάκι για PS2 είναι το Driving Force Pro της Logitech.Απίστευτη αίσθηση κ πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Αμφιβάλλω πάντως αν υπάρχει τιμόνι που να κάνει σε όλα.. Χαιρετώ.
Bigi444444 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Αν το τιμόνι είναι usb (εμ τι θα 'ναι θα μου πεις, σειριακό; ) κανονικά θα παίζει σε ps2, xbox.Τουλάχιστον για ps2 θα δουλεύει σίγουρα που ξέρω.Εγώ πήρα το formula force gp της Logitech στα 70 ευρώ.Απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.Πολύ καλή αίσθηση και πολύ καλή τιμή.Επίσης παίζει σε όλα τα ps2 παιχνίδια που δέχονται τιμόνι.Να σου πω την αλήθεια ελαχιστότατα το 'χω δουλέψει σε pc.Από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά το χω στο σαλόνι μόνιμα...
theobabis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 VincenT, Bigi444444, σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
theobabis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 VincenT, να σε ρωτησω κατι ακομη σε παρακαλω. Το εχεις δοκιμασει το force pro σε pc και δε σου λειτουργησε?
Bigi444444 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Το έχει ο κολλητός μου babi.Κάνει και για pc, αλλά θα έχει μόνο μισή στροφή απ' άκρη σε άκρη, όπως όλα.Μόνο στο ps2 και στο gt4 έχει 3 στροφές.Θες την προσωπική μου άποψη;Δεν αξίζει να δώσεις 150 ευρώ για να έχεις 3 στροφές σε ένα μόνο παιχνίδι.Σε όλα τα υπόλοιπα κάνει ό,τι ακριβώς και τα υπόλοιπα τιμόνια της αγοράς.Προτίμησε κάτι φθηνότερο.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Είχα αγοράσει πριν από ένα περίπου χρόνο το Speed Link 6690 4in1 Force Feedback racing wheel που μπαίνει σε PC/PS2/XBOX με τη βοήθεια ανταπτορακίων (!) (εννοείται συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία) και είναι σχετικά καλό (και φτηνό). Το είχα πάρει 90 ευρώ πέρσι τον Ιούνιο, κάτω στη Στουρνάρη. Φαντάζομαι θα υπάρχει ακόμα. Έχει γκάζι φρένο και σε ξεχωριστή μονάδα χειρόφρενο και μοχλό ταχυτήτων με 4 θέσεις. Έχει 11 κουμπιά και D-Pad, έχει αλλαγή από analog σε digital steering, προγραμματίζεται ακόμα και στις κονσόλες πολύ απλά και εύκολα. Δυστυχώς δεν έχει "αυτάκια" πίσω από το τιμόνι (όπως τα αμάξια της F1) αλλά μόνο 2 κουμπάκια, τα οποία όμως στις κονσόλες δουλεύουν ΜΟΝΟ σαν γκάζι/φρένο. Από την άλλη βέβαια, δεν υπάρχει ούτε ένα F1 simulation στις κονσόλες που να μπορεί να συγκριθεί με τα F1 2002/ F1 Challenge 99-02 του PC, οπότε μικρό το κακό. Μεγάλο πλεονέκτημα το χειρόφρενο και το ότι στερεώνεται με βεντούζες αρκετά καλά, αν και πιάνει πολύ χώρο στο τραπέζι. Επίσης το τιμόνι μπορεί να ρυθμιστεί στον ψ άξονα (πάνω-κάτω δηλαδή). Οπωσδήποτε δεν έχει την αίσθηση των τιμονιών των 150+ ευρώ, έχει μέτριο feedback feeling, προσωπικά το έπαιξα ελάχιστα (2-3 ώρες στο ΧΒΟΧ) γιατί είχα συνηθίσει σε πολύ ανώτερα τιμόνια που είχα κατα καιρούς (Guillemot Ferrari Force Feedback, Thrustmaster F1 Racing Wheel, Logitech Momo κλπ). Το F1 Racing Wheel, με τα πετάλια από αλουμίνιο, είναι μακράν το καλύτερο που έχω παίξει αλλά είναι ακριβό (200 ευρώ) και είναι για F1, δεν μπορείς να παίξεις McRae μ'αυτό το πράγμα. Στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει πάντως πουλάω το SpeedLink στο κουτί του, σε τιμή που κανονίζουμε μεταξύ μας. Σίγουρα φτηνά πάντως!!
theobabis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Bigi444444, nzeppos, σας ευχαριστω πολυ, αλλα δε με προλαβατε. :? Πηγα και χτυπησα απο το πλαισιο ενα πακετο ps2, gt4, force pro, στα 250 ευρω. Να δω τωρα πως θα κρατηθω και δε θα αγορασω προτζεκτορα... :twisted:
nzeppos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Σε καλή μεριά theobabis, είναι σίγουρο ότι θα τα βγάλουν τα λεφτά τους! Η προσφορά πάντως ισχύει για όποιον άλλον ενδιαφέρεται, για ερωτήσεις κλπ. με pm.
NaGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Το έχει ο κολλητός μου babi.Κάνει και για pc, αλλά θα έχει μόνο μισή στροφή απ' άκρη σε άκρη, όπως όλα.Μόνο στο ps2 και στο gt4 έχει 3 στροφές.Θες την προσωπική μου άποψη;Δεν αξίζει να δώσεις 150 ευρώ για να έχεις 3 στροφές σε ένα μόνο παιχνίδι.Σε όλα τα υπόλοιπα κάνει ό,τι ακριβώς και τα υπόλοιπα τιμόνια της αγοράς.Προτίμησε κάτι φθηνότερο. όταν λες έχει μόνο μισή στροφή εννοείς οτι το τιμόνι δεν γυρίζει περισσότερο ή οτι εξακολουθεί να γυρίζει αλλά η ευαισθησία είναι όμοια με μισής στροφής? Please δώσε μια απάντηση γιατί είμαι έτοιμοσ να το πάρω μην κάνω καμμιά μλκ.
Bigi444444 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Εγώ μόνο στο gt4 το έχω δοκιμάσει.Ο φίλος μου μου το είπε αυτό.Νομίζω όμως δεν έχει σημασία.Το ίδιο δεν είναι είτε γυρίζει αλλά δεν <<ακούει>> είτε δε γυρίζει παραπάνω;
NaGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 εάν δεν γυρίζει παραπάνω νομίζω οτι είναι πολύ πιο εύχρηστο γιατί καταλαβαίνεις οτι έχει τερματίσει και δεν στρίβεις σαν το βλάκα . Μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες? θα με υποχρεώσεις
Bigi444444 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Oκ, θα τον ρωτήσω όσο πιο γρήγορα μπορέσω. Stay tuned.
Bigi444444 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Λοιπόν ο φίλος μου μου είπε ότι δε γυρίζει πάνω από μισή στροφή.Με άλλα λόγια στο gt4 μόνο θα γυρνάει 3 στροφές.Σε όλα τα υπόλοιπα σταματάει στη μισή (μισή από τη μια μισή από την άλλη).Δηλαδή εαν το θέλεις για pc ξέχνα το, αν το θέλεις για ps2 χωρίς gt4 επίσης ξέχνα το.Αν το θες για ps2 και gt4 σκέψου αν αξίζουν 150 ευρώ για ένα παιχνίδι.Προσωπικά το έχω δοκιμάσει στο φίλο μου και δεν τρελάθηκα.Σίγουρα δε θα έδινα τα διπλά λεφτά από αυτά που έδωσα για να πάρω το δικό μου για να το αποκτήσω.
NaGR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Thanks man! katatopistikotatos apla eida auti tin prosfora pou leei o theobabis apo plaisio me 250 kai eipa afou thelo kai ta dyo giati na ta paro xorista kai na mou erthei to idio me mia xeiroteri timoniera. To thema einai oti piga sto plaisio kai mou eipan oti auti i prosfora teleiose!!! apo pou to pires re theobabis na pao kai ego ama einai?????? kai pali xilia thnx Bigi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.