Προς το περιεχόμενο

The Official Nintendo Wii topic {8 Δεκεμβρίου κυκλοφορία σε Ευρώπη/250?}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βρε εδω xrest η sony εβαλε στο ps3 επεξεργαστη 8 πυρηνων με ισχυει 3.2GHz και η microsoft 3πυρηνο me 3GHz.αμα εβαζε εναν επεξεργαστη οχι των 1.5 αλλα των 3GHz ποσο να πηγαινε η τιιμη.Εγω παντως επειδη ειμαι φανατικος rpg gamer θα παρω ps3 γιατι ως γνοστων τα rpg φημιζονται για τα γραφικα τους(ιδιος τα final fantasy)

de ta ksereis kala..to ps3 den einai 8pirinos.k tou 360 einai sta 3.2ghz me treis pirines.k den kseroume akoma ti paizei me ta specs tou ps3..tha pigaine arketa i timi panw me enan 3ghz.anyway to moto tis Ninty einai oti den mas endiaferoun ta grafika.alloi to dexontai alloi de to dexontai.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για τα 3GHz που εγραψα για το xbox 360 καταλαθος το εγραψα.το ξερω οτι ειναι 3.2.συμφωνω για αυτο που λες σχετικα με το moto.δηλαδη τι παιζει ακριβως σχετικα με τον cpu του ps3;;;

Δημοσ.
Ksekollhste pia me ta grafika.

Auta ta sugkrina otan hmoun 15. De se kanoun ta grafika na kollhseis me ena paixnidi. Kalo einai ena optika artio paixnidi. Proswpika den me poluapasxolei an meinoun etsi ta grafika opws stis pics.

koita na deis pws exoun ta pragmata symfwnw oti mono ta grafika den kanoun to paixnidi alla to kanoun ki ayta. to paixnidi kate me xwrizete se atmosfaira (grafika hxos kai script) kai gameplay mporei na exeis talento kai na ftia3eis ena e8istikotato game me 2d grafika kai nting ntong hxo alla posa tetoia paixnidia 8a ftia3eis? posoi 8a pistoun na ta agorasoun basizomenoi mono sto gameplay(isws mono oi iapwnes).
Δημοσ.

σε ενα παιχνιδι παντως κατε με πρεπει να εχει και τα δυο με με την πλαστηγα να γερνει προς τα γραφικα.γιατι τα γραφικα θα δελεασουν τον παιχτη να το αγορασει και επειτα θα ανακαλυψει και το gameplay του παιχνιδιου!

Δημοσ.

Το λάθος που γίνεται εδώ πέρα είναι ότι πάμε από το ένα άκρο στο άλλο.

Ποιός είπε ότι το Wii έχει άσχημα γραφικά????

Όσοι το πιστεύουν ας κάνουν μιά γύρα από τις screenshots των δεκάδων παιχνιδιών που έχουμε πρίν το ξαναπεί.

Τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα μιλάμε για ΜΗ τελειωμένα παιχνίδια. Συγκρίσεις με XBOX1 κλ κλ είναι το λιγότερο άστοχες.

Το ίδιο άστοχες είναι και δηλώσεις τύπου "το Wii είναι αδύναμο, απαρχαιωμένη τεχνολογία" κλ κλ.

Απλώς τα γραφικά του είναι κατώτερα από XBOX360 και PS3.

Γι'αυτό το λόγο, debate τύπου graphics vs gameplay δεν πιστεύω ότι χρειάζονται γι'αυτή τη κονσόλα.

Ας περιμένουμε λίγο όλοι μας να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και ας μήν προτρέχουμε...

Δημοσ.
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ' date=' ΤΩΩΩΩΩΡΑ.Δε μπορώ να περιμένω τόσο καιρό.

Το άσπρο είναι ΟΛΑ τα λιοφτά ;)[/quote']

ΧΑΧΑΧΑχΑΧΑΧα!

Και εγώ σε παρόμοια κατάσταση είμαι.

Γι'αυτό και αγόρασα το DS Lite να απασχολιέμαι λίγο μέχρι να βγεί το Wii στην αγορά.

Δημοσ.

Wii To Get Episodic Content

Speaking to Game Informer, Nintendo of America boss Reggie Fils-Aime said that Wii Connect 24 would be able to deliver new content to players.

“(…) Youʼve gotten to a particular part in a game, we could push content out to you, so you get to battle a new boss. Maybe you get a new artifact; Maybe you get a new weapon…“

Could this be the next big Wii secret? Downloadable content for games like Zelda: Twilight Princess. Imagine getting a new weapon, or even small expansion pack with a single dungeon.

Καλα αν μπορεσουν να το κανουν αυτο, θα ειναι ολα τα λεφτα!!!

Console games που θα ανανεωνονται/επεκτεινονται, αυτο δε θα εχει ξαναγινει

EDIT: Sorry δε το ηξερα για το XBOX360, δε το εχω δει:oops:. Παντως παρολα αυτα ειναι ενα πολυ θετικο στοιχειο για το Wii. . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...