Kraken Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Παιχνίδια που είναι στα σκαριά για το Revolution: Afterburner Revolution Animal Crossing Revolution Chrome Hounds Final Fantasy: Crystal Chronicles Goldeneye 007 Revolution House of the Dead 4 Icarus Kid Icarus Revolution Killing Day King Kong Metroid Prime 3 Naruto Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest Possession Prince of Persia Shonen Jump Sonic Soul Calibur Super Mario 128 Super Smash Bros Revolution The Darkness Tom Clancy's Ghost Recon 3 Tom Clancy's Splinter Cell 4 Virtua Fighter WarioWare' date=' Inc. Zelda Πηγή: http://www.consolegameworld.com/game.index.php/platform/19/[/quote'] Το Revolution είναι στα σκαριά?Γιατί την μία θα βγεί τότε, την άλλη τότε μην μας κάνει σαν το Ν64...
panther_512 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Απ'ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, το Revo θα κυκλοφορήσει λογικά άνοιξη-καλοκαίρι 2006. Τώρα το αν θα το κυκλοφορήσουν παγκοσμίως εκείνο το καιρό είναι άλλο καπέλο. Πάντως αν βγεί την άνοιξη και δεν το βγάλουν παγκοσμίως, Ελλάδα θα το δούμε προς χειμώνα 2006. Άστα βράστα δηλαδή. Τα ίδια ισχύουν και για το PS3. Πάντως η Nintendo μας επιφυλάσει μερικές εκπλήξεις ακόμα. Όπως και με το DS, που ενώ μας είπε ότι θα έχει δύο οθόνες, περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή για να μας αποκαλύψει ότι η μία εκ των δύο είναι και touch-screen. Είμαι πολύ περίεργος να δώ τί άλλο θα μας παρουσιάσει.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 The Revolution will be Globalized Nintendo prez targets simultaneous worldwide release sometime after April 2006; says Rev will be "complete failure" if it doesn't outsell the GameCube. TOKYO--Nintendo president Satoru Iwata revealed that the company is aiming for a simultaneous worldwide release for its next-generation gaming console, the Revolution. Iwata also confirmed that the system will be coming out after March in 2006. Talking about the Revolution in an interview with Nikkei Business, Iwata stated, "I can only say that it's coming out during 2006, but it will be after the current fiscal year. We hope to make it a simultaneous worldwide release as much as it's possible." Since the current fiscal year for Nintendo ends on March 31, 2006, it means the Revolution, as predicted by analysts, will likely be released somewhere between April 1 and December 31, 2006. When asked by Nikkei Business if he has any specific sales figure targeted for the Revolution, Iwata stated that he hopes the console will sell at least more than the GameCube, which has shipped 18.76 million units as of June. "It [the Revolution] would be a complete failure if we didn't sell more units than the Nintendo GameCube," said Iwata. The system's controller, which was revealed in September, was the focus of much of the console's buzz. Surprisingly, Iwata revealed to Nikkei that Nintendo's former president, Hiroshi Yamauchi, was not involved in any way with the creation of the Revolution's controller. Iwata told Nikkei Business that the Revolution's controller uses several different types of technology, though he did not go into specifics. However, he did note that the controller can be used with any kind of monitor, even digital projectors. By Hirohiko Niizumi -- GameSpot Posted Oct 25, 2005 10:14 am PT Material Defender 1032
Material_Defender_1032 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=0&cId=3144666 Material Defender 1032
orionas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Nintendo have registered a patent for a security system for a console with Hard Drive and Internet Access capabilities, which is no doubt the Nintendo Revolution. Details inside. Here's the "abstract" of the patent: "An existing video game system is modified to include additional communication and storage capability via a modem and hard disk drive. In accordance with one embodiment of the present invention, the primary system security features are incorporated into a video game system expansion device having a hard disk drive. The security system does not rely on the relatively insecure video game system. The present exemplary embodiment focuses security control in a disk drive/mass media controlling engine which is physically disposed within the expansion device housing as close as possible to the hard disk drive and the downloaded video games and other data it is designed to protect. Security features are incorporated into, for example, a disk drive controlling processing engine to provide security features which extend far beyond simplistic password systems which have heretofore been utilized in conjunction with disk drive controllers. In accordance with an exemplary embodiment of the present invention, the disk controller also incorporates an encrypting engine which encrypts in accordance with a highly secure encrypting algorithm. A further level of security is provided in the illustrative embodiments by partitioning the hard drive into various partitions whose security/accessibility is tightly controlled. Each application program, e.g., a video game, has a predetermined number of private partitions, including a read only encrypted partition." After speaking with some people who could make sense of such a passage, we've come to the conclusion that it is a patent for the Nintendo Revolution's "virtual console" feature, allowing safe and encrypted download of older games and new game demos etc. via internet conncection to a "hard drive", which could be the Revolution's onboard 512MB or an attachable USB 2.0 hard drive. It is interesting to note that the person who sent this to us was searching for "Nintendo OS" and "Nintendo RS" on the US Patent Office website. http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&u=/netahtml/search-adv.htm&r=9&p=1&f=G&l=50&d=ptxt&S1=Nintendo&OS=Nintendo&RS=Nintendo
panther_512 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Ναί, σίγουρα η συγκεκριμένη πατέντα είναι για το Revolution. Ακόμα όμως πειμένουμε να δούμε τί άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσει η Nintendo. Ο controller είναι μόνο μία από τις εκπλήξεις. Ο ίδιος ο πρόεδρος είχε δηλώσει ότι έχουν μερικούς ακόμα άσσους στο μανίκι. Και με αυτά τα specs, πολύ μυστικοπάθεια ρε παιδί μου.... Αν το Revo έχει όντως κατώτερη τεχνολογία από PS3 και XBOX360, δεν θα το κρατούσαν τόσο κρυφό το πράγμα... Κατά την άποψή μου τα specs δεν τα αποκαλύπτουν για 2 λόγους: 1) Ακόμα δεν έχουν καταλήξει ή κάνουν αλλαγές ακόμα στο hardware, κάτι που το θεωρώ λίγο δύσκολο αν θέλουν να βγάλουν το προϊόν στην αγορά μέχρι το καλοκαίρι 2) Το hardware εμπεριέχει καινοτομίες που θέλουν για την ώρα να μήν τις αποκαλύψουν, μέχρι καί το PS3 να βγεί στην αγορά Είδομεν....
orionas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Γιατι τοσος φοβος για το αν το Revo θα ειναι κατωτερο τεχνικα απο τα αλλα δυο μηχανηματα;Και το Gamecube θεωρητικα κατωτερο ηταν αλλα εχει παιχνιδια που στα γραφικα σκιζουν τα αλλα δυο μηχανηματα (για gameplay δεν το συζηταω).Το Revo παει το gaming ενα βημα παραπερα.Οι αλλοι οπως παντα θα ακολουθησουν...
panther_512 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Γιατι τοσος φοβος για το αν το Revo θα ειναι κατωτερο τεχνικα απο τα αλλα δυο μηχανηματα;Και το Gamecube θεωρητικα κατωτερο ηταν αλλα εχει παιχνιδια που στα γραφικα σκιζουν τα αλλα δυο μηχανηματα (για gameplay δεν το συζηταω).Το Revo παει το gaming ενα βημα παραπερα.Οι αλλοι οπως παντα θα ακολουθησουν... Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν παίζουν κανένα μεγάλο ρόλο όσον αφορά τη Nintendo. Όμως είναι γεγονός ότι τα specs του Revo αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό, όπως ήταν και ο controller πριν μας τον αποκαλύψουν. Και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η Nintendo μας προϊδεάζει και για μερικές ακόμα εκπλήξεις, είναι επόμενο το μυαλό μας να πάει σε πιθανές καινοτομίες και στο hardware της κονσόλας πέρα από τη τεράστια καινοτομία του controller. Πέρα όμως από τα specs, το θέμα της τιμής είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Οι φήμες μιλάνε για αρχική τιμή της τάξεως των $200. Αν αυτό ισχύει, τότε το Revo είναι σίγουρο πως θα έρθει πρώτο σε πωλήσεις αν και πιθανότατα θα είναι τρίτο σε προτίμηση.
orionas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μακαρι να ερχοταν πρωτο σε πωλησεις αλλα με τις τωρινες προτιμησεις των gamer για γραφικα με ολο και πιο πολλα πολυγωνα ειμαι απαισιοδοξος.Μονο αν οι πιο πολλοι κατανοησουν οτι η τωρινη κατασταση και εξελιξη των παιχνιδιων ειναι στασιμη χωρις καθολου καινοτομιες το Revolution θα σπασει ταμεια.Παντως για μενα θα αποτελεσει μακραν την καλυτερη κονσολα.Ελπιζω και για πολλους αλλους.
panther_512 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μακαρι να ερχοταν πρωτο σε πωλησεις αλλα με τις τωρινες προτιμησεις των gamer για γραφικα με ολο και πιο πολλα πολυγωνα ειμαι απαισιοδοξος.Μονο αν οι πιο πολλοι κατανοησουν οτι η τωρινη κατασταση και εξελιξη των παιχνιδιων ειναι στασιμη χωρις καθολου καινοτομιες το Revolution θα σπασει ταμεια.Παντως για μενα θα αποτελεσει μακραν την καλυτερη κονσολα.Ελπιζω και για πολλους αλλους. Το Revo θα έρθει π΄ρωτο σε πωλήσεις ακριβώς για το λόγο ότι δεν απευθύνεται μόνο στους υπάρχων gamers. Το Revo απευθύνεται σε μιά πολύ μεγαλύτερη γκάμα καταναλωτών, συμπεριλαμβανωμένων μεταξύ άλλων : casual gamers, απογοητευμένους (σαν εμένα) gamers που σχεδόν παρατήσαν ή παρατήσαν τελείως το gaming, άτομα πολύ μικρής ή πολύ μεγάλης ηλικίας σύμφωνα με τα δεδομένα που είχαμε μέχρι τώρα. Για τους hardcore gamers, το Revo θα αποτελέσει σίγουρα τη δεύτερη επιλογή τους. Για όλους όμως τους υπόλοιπους, που δεν είχαν σκοπό να αγοράσουν κονσόλα, το Revo θα είναι η πρώτη τους επιλογή. Από εκεί βγαίνει καί το συμπέρασμα ότι με σωστό marketing το Revo έχει όλες τις προδιαγραφές να έρθει πρώτο σε πωλήσεις, αν και τρίτο στην προτίμηση των hardcore gamers.
DimitRi_Del Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δεν έχω να πω τίποτα άλλο από αυτό που είπε ο panther_512,Απόλυτα σωστός! Nintendo rulez
nestorn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Για τους hardcore gamers' date=' το Revo θα αποτελέσει σίγουρα τη δεύτερη επιλογή τους. Για όλους όμως τους υπόλοιπους, που δεν είχαν σκοπό να αγοράσουν κονσόλα, το Revo θα είναι η πρώτη τους επιλογή. [/quote'] Tο μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι οτι τα άτομα της δευτερης κατηγορίας που αναφέρεις ΔΕΝ θα αγοράσουν κονσόλα έτσι και αλλιως.... Η μάλλον ένα μικρό ποσοστό θα αγοράσει και δεν είναι σίγουρο οτι κατακλυζόμενοι απο το τρομερό marketing της Sony και της Microsoft θα προτιμήσουν το Revo... Eκτός αυτού υπάρχει και ένα μεγάλο ή μάλλον το μεγαλύτερο κομμάτι των gamers (που δεν αναφέρεις) το οποίο δεν είναι ούτε hardcore αλλα ούτε και αδιάφοροι.... Μακάρι να πετύχει το Revo αλλά (κατα τη γνώμη μου) δεν νομίζω πως η Nintendo κάνει κάτι για να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος...
Kraken Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Εγώ παίδες είμαι της γνώμης ότι καλά τα λέμε εμείς δεν λέω. Αλλά εάν με εντυπωσίασε το video με το χειριστήριο, άλλο τόσο και πολύ περισσότερο με εντυπωσίασαν τα γραφικά και τα VID's του PS3. Τι εννοώ με αυτό? ¨Οτι πολλοί είναι εκείνοι που είδαν το video του χειριστηρίου και είπαν ουάο, αλλά μέχρι εκεί. Όλοι (μας) ψάχνουμε κάποια εικόνα από τα καινούρια παιχνίδια και η Ninty δεν μας το προσφέρει αυτό. Ακούω/διαβάζω από Ν64 εποχή ότι δεν την ενδιαφέρει η ποσότητα αλλά η ποιότητα, αλλά ποιότητα σε τίτλους δεν βλέπω (πλην μερικών). Εκτώς εάν είναι ποιότητα ο Mario σε 598 ρόλους (αλήθεια ο Mario τι άλλο έμεινε που δεν έκανε? Τσαγκάρης?) Το αν ανακοινώθηκε Metroid 45, Mario 128, Donkey Kong & Zelda με συγκινούν σαν φαν της, αλλά εάν δεν βλέπω εικόνες ή έστω κάποιο video αναγκαστικά θα "πάω" στο PS3 που έχουμε δει ουκ ολίγα. Άσε που δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο και πολλά μεγάλα sites δεν έχουν το Revo σαν επιλογή στα νέα. Ελπίζω να "μαμήσει" αλλά χλωμό... 2) Το hardware εμπεριέχει καινοτομίες που θέλουν για την ώρα να μήν τις αποκαλύψουν' date=' μέχρι καί το PS3 να βγεί στην αγορά[/quote'] Μακάρι γιατί το να παίζεις παλιά παιχνίδια και να μην έχει HD & HDMI δεν θα συγκινήσει και πολλούς (εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει να μην έχει. Εγώ κοιτάω το game να'ναι καλό και μετά γραφικά και λοιπά. Για τους νεώτερους στον χώρο αναφέρομαι). Είναι και αυτή η Sony με τις "αντιγραφές" τις φόβος και τρόμος
nestorn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Είναι και αυτή η Sony με τις "αντιγραφές" τις φόβος και τρόμος :) :) :) :) :) :) Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όλα πάντως.... Όλο καινοτομίες επαγγέλεται η ninty αλλά όλα στη θεωρία... Το ίδιο έγινε και με το gamecube...Eγώ προσωπικά σε 3 χρόνια που το έχω, έχω αγοράσει τον τρομερό αριθμό των 4(!!!!!) παιχνιδιών μόνο (resident4,zelda,mgs, luigi's mansion) και μάλιστα κανα δύο απο αυτά γιατί ήμουν σε απόγνωση Kατα τα άλλα μηδέν, όλο καθυστερήσεις, αναβολές και απώλειες αποκλειστικοτήτων....
DimitRi_Del Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Το ίδιο έγινε και με το gamecube...Eγώ προσωπικά σε 3 χρόνια που το έχω' date=' έχω αγοράσει τον τρομερό αριθμό των 4(!!!!!) παιχνιδιών μόνο (resident4,zelda,mgs, luigi's mansion) [/quote'] Kala den exeis parei Metroid,Metroid 2,Phantasy Star,gia na min sinexisw Kai egw 3 xronia to exw alla exw parei kamia 10aria games,den eimai k fanatikos na agorazw games alla ama ta briskw ftina giati na min parw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.