Προς το περιεχόμενο

The Official Nintendo Wii topic {8 Δεκεμβρίου κυκλοφορία σε Ευρώπη/250?}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

try this:

edit: εδω λεει οτι η διαφημιση ειχε πρωτοπαιχτει το 2003. δεν πειραζει ομως, ειναι παρα πολυ επικαιρη! :) + οτι στο αλλο λινκ λενε οτι παιζεται στην ιαπωνικη τηλεοραση τωρα

Δημοσ.

Η συμμαχια ειναι γεγονος 8)

απο τη συνεντευξη της Perrin Kaplan, vice-president Nintendo America στο joystick:

JS: I find it interesting that you mentioned just a minute ago about the Xbox 360 and making a mild comparison. Earlier this week, Peter Moore said he thought that gamers would buy a Wii in addition to a 360.

Kaplan: The hardcore gamers, the gamers that are their customers, they love to play and they will probably want our system and their system. I do think the casual gamers that we are expanding into will own only one, and it will be ours.

JS: Do you feel that the systems are in any way complimentary?

Kaplan: I think they could be. For a hard core gamer who really wants a plethora of ways to pick from, someone who really wants to spend a lot of time gaming. Yeah, of course I knew Peter. He's one of my favorites in the industry. He's great; a great guy. Known him from the Sega days.

Wiiiiiii60! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miyamoore2.jpg

και εξτρα bonus photos απο το virtual console:

wiivc03.jpg

wiivc05.jpg

wiivc02.jpg

Δημοσ.
H δυνατότερη 32bit κονσόλα ήταν το Saturn Κι ήταν καλύτερη από το PSX.Το N64 (όπως φαίνεται κι από το όνομα) ήταν 64bit κονσόλα κι είχε τα περισσότερα features που διέθετε το φανταστικό Voodoo Graphics (γι αυτό και παλιότερα η Nintendo έδειχνε εικόνες από το Mage:The Dark Age κι έλεγε ότι τα γραφικά θα ήταν παρόμοια αφού το arcade βασιζόταν σε engine με Voodoo Graphics).Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στο filtering του N64 που εμφάνιζε την ενοχλητική ομίχλη.Αλλά σε γραφικά και σε δυνατότητες το N64 είχε καλύτερα αφού στην ουσία τα PSX γραφικά ήταν σαν τα PC software rendering games (κυρίως εξαιτίας του ανύπαρχτου φιλτραρίσματος,γι αυτό βλέπατε τα τόσα pixels) ενώ το N64 είχε γραφικά επιπέδου PC hardware rendering (αν δεν είχε την ομίχλη τότε θα είχε ακριβώς τα ίδια με αυτά που πρόσφερε η Voodoo Graphics).

thewrw oti k to N64 eixe thewritiki dinami.emena ta grafika tou N64 pote de maresan.basika makria apo auti tin konsola kanei kako sta matia.to saturn ontws itan to pio dinato mixanima me dio sh2 cpu,alla pou den mporousan na treksoun mazi o enas mazi me ton allon.allwste to saturn itan etoimo apo to 93 k stoxeue na ginei i kaliteri 2d mixani..meta prosthesan ton deutero sh2 gia na antagwnistoun to ps1,N64.bebaia iparxoun deigmata tou saturn na trexei se 100% full load,opws to videaki tou shenmue k sonic xtreme..

Pantws to wii mono adinamo de thanai.einai poli kalo sistima k mporei na parousiasei poli omorfa grafika wste na sinodeuoun k to gameplay.metroid 3,gamw ta grafika exei..

Δημοσ.

p3tran, έχεις link για τις φώτο του Miyamoto???

Το χαρτί που υπέγραψε είναι στάνταρντ original φώτο???

PS:

Όλα τα προϊόντα της Gyration που έδειξες είναι ποντίκια==> 2D sensors όχι 3D. Έχουν την ίδια ακριβώς απόδοση με ένα απλό ποντίκι, απλώς μπορείς να τα κρατάς στον αέρα. Τα κατέβασα όλα τα manuals και τα διάβασα.

Πάντως το sensoraki άκρως ενδιαφέρον. Στη δουλειά που εργάζομαι, σχεδίασα και κατασκεύασα RF Industrial Remote Control (multichannel, self-diagnostics etc etc). Ένα τέτοιο sensoraki θα βοηθούσε πολύ...

Δημοσ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝ VIDEO!!!!

Το δεύτερο ΟΝ video μόλις κυκλοφόρησε!!!!

Πάτε στο site pablobelmonte.com. Στο mission aborted, πατήστε τα γράμματα που αποτελούν τη λέξη OPEN.

Θα μεταφερθείτε στο 2o video του Nintendo ON !!!!

Χρειάζεστε χαρτί, μολύβι και ψαλίδι!!!!

Είναι 3D!!!!

Δημοσ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝ VIDEO!!!!

Το δεύτερο ΟΝ video μόλις κυκλοφόρησε!!!!

Πάτε στο site pablobelmonte.com. Στο mission aborted' date=' πατήστε τα γράμματα που αποτελούν τη λέξη OPEN.

Θα μεταφερθείτε στο 2o video του Nintendo ON !!!!

Χρειάζεστε χαρτί, μολύβι και ψαλίδι!!!!

Είναι 3D!!!![/quote']

den varioude na kanoun fake videos???:confused:

Δημοσ.
den varioude na kanoun fake videos???:confused:

Mάλλον όχι, αλλά ήταν καλό ούτως η άλλως!

Είχα καιρό να δώ στερεοσκοπική εικόνα!

Δημοσ.

[Wii] Eject DVD!

Βιντεάκι με το Miyamoto να βγάζει ένα δισκάκι από το Wii.

video--->

Aπίστευτο, έτσι???

PS:

Πέρα, από τη πλάκα, το βγάζει υπερβολικά έξω το δισκάκι. Παραπάνω από το μισό.

Δημοσ.
[Wii] Eject DVD!

Βιντεάκι με το Miyamoto να βγάζει ένα δισκάκι από το Wii.

video--->

Aπίστευτο' date=' έτσι???

PS:

Πέρα, από τη πλάκα, το βγάζει υπερβολικά έξω το δισκάκι. Παραπάνω από το μισό.[/quote']

kala thn konsolitsa thn exw erwteytei, alla re c me tous slot mhxanismous an sou kolhsei dvdaki mesa ti kaneis?

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει πως γίνεται ο slot-in μηχανισμός να δέχεται και 12cm και 8cm δισκάκια... όσα τέτοια drive έχω δει αναφέρουν ρητά στις οδηγίες χρήσης πως δεν δέχονται 8cm.

Δημοσ.
Εγώ δεν έχω καταλάβει πως γίνεται ο slot-in μηχανισμός να δέχεται και 12cm και 8cm δισκάκια... όσα τέτοια drive έχω δει αναφέρουν ρητά στις οδηγίες χρήσης πως δεν δέχονται 8cm.
an den kanw la8os me kapoion antaptora den eixan pei?
Δημοσ.
kala thn konsolitsa thn exw erwteytei, alla re c me tous slot mhxanismous an sou kolhsei dvdaki mesa ti kaneis?

Δεν ξέρω, αλλά από την άλλη η Nintendo μας έχει συνηθίσει σε πολύ ποιοτικά μηχανήματα. Ειδικά οι κονσόλες της είναι αθάνατες.

Δεν νομίζω αυτή τη φορά να βγάλουν λιγότερο ποιοτική κονσόλα.

Όσο για τα 12άρια και τα 8άρια δισκάκια στο ίδιο slot, αυτό είναι ακόμα μιά πατέντα της Nintendo.

Δεν θέλει αντάπτορα Daredevil. Ο αντάπτορας είναι για να παίζει DVD. Αυτό ακόμα δεν το κατάλαβα. Κάτι είπαν για self-contained addon. Τώρα τί σημαίνει αυτό δεν ξέρω...

Δημοσ.
Δεν νομίζω αυτή τη φορά να βγάλουν λιγότερο ποιοτική κονσόλα.
kala nai to gc exei pesei apo ths skales tou spitiou mou (tis katebhke wraia pantws) kai einai mia xara, alla genika me tous slot mhxanismous agxwnome ligo eidika otan 8a xoun tetoia xrhsh.
Δημοσ.

ελα πανθηρα.. η foto μαλλον ειναι photoshop. στο gaf τη βρηκα.

η συνεντευξη ομως της vice president nintendo usa ειναι περα για περα αληθινη.

αλλωστε, οπως ειχα ξαναπει, δεν εχει νοημα το ενα 15% να παει να φαγωθει με το αλλο 15%, ειδικα οταν διπλα παραπεει το 70% ;)

p.s. η διαφημιση καλη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...